Преди година новина,за СЕПТЕМВРИЙСКО бебче долетя

• 16 618
  • 276
  •   1
Отговори
# 255
Честита тримесечка на всички бебоци, родени в осемнадесетия ден! Живи и здрави да са и щастливи детски години!  bouquet
Честит рожден ден на МаriaF! Много щастие и радост желая ти от все сърце!  bouquet
Момичета, съжалявам, че съм ви разстроила, наистина. Наближават празници и не бива така да ви развалям настроението. Простете за което! И много, много ви благодаря за подкрепата! Hug Вие сте страхотни! Пожелавам ви весело изкарване утре. И да не забравите да качите снимки после.
Днес беше коледното тържество в детската градинка на Мими. Гледали са театър, Дядо Коледа е донесъл красиви кукли на момиченцата и са ги снимали с него.
ivakrasiva, има надежда за Мими да влезе в норма, така казват специалистите. Но процеса е бавен и труден. Освен редовно посещение при логопед и психолог, се иска много занимание с детето и от наша страна. Не мога да ти опиша колко ми е трудно покрай грижите за бебето, да отделям време и за Мими. Понякога съм смъртно уморена, но зная, че няма време за губене и трябва да работя с детето за негово добро. Напредва детето, но става бавно. Много ми е мъчно, когато виждам колко е различна от другите деца, как те не я приемат. А хората, които не я познават, не знаят за проблема и, се възмущават колко е лигава, невъзпитана и палава. И мен много ме боли, защото знам че не е така. Но не мога на всеки да обяснявам, че тя е проблемно дете... и каква борба водим, за да се оправи.
И аз съм за срещичка на пловдивските мами! Peace Но чакам идеите за мястото от вас, че не познавам кой знае колко добре града. Нали вятъра ме довя насам чак от морето hahaha
И днес не пропуснахме нашата разходка с Бебче. Тя отново добре си поспа навън. А у дома не спи така хубаво Thinking Какво ще правим като паднат снеговете, незная.
Момичета, събирате ли мечетата от опаковките на Pampers за играчки на Фишер Прайз? Аз си имам вече карта и съм налепила цели 8 мечета. Но съм си харесала жирафа, а за него са ми нужни още 8.
Обзела ме е една предколедна треска... Подаръците почти съм ги накупила. Обожавам да пазарувам Wink.
И накрая нещо тъжно, но не мога да не го отбележа. Днес се навършват 2 месеца от смъртта на татко. Подавам виртуално за Бог да прости.
Лека нощ от мен и много целувки!

# 256
Честит трети месец на празнуващите!!!  bouquet
Нашия татко беше болен тези дни и май и ние се заразихме! Аз от снощи усещам че се разболявам а Мони като стана в 7 да яде почна да покашля  и има сополки. smile3518 Ние утре трябва да ходиме на консултация и да ни бият втората ваксина ама май ще се разминеме! Моля ви кажете какво да направа за да предотврата по сериозно разболяване на слънчицето ми??? Следобяд ще отидеме и до доктора за да даде нещо да пресечеме настинката още докато не е много сериозна!  Но дотогава искам вашите съвети!!!
Приятно искарване на срещичката днес, а за нас ще останат снимките!!!

# 257
ivakrasiva , рейки не е причината за катастрофата . Simple Smile Трябвало е да се случи , за да може всеки да научи урока си , а лично аз считам , че тя е била насочена най-вече като урок към съпруга ми и баща му . Преди нея той считаше , че няма с какво и как да му помагам , сякаш в очите му се бях изчерпала и единственото , което го вълнуваше беше само онова , което вижда. При мен промени цялото ми усещане за живота и смъртта , сега не ме е страх да умра , а живота го приемам като безценен дар , към когото трябва да се отнасяме с уважение . Преди да се върна в съзнание първия път , аз говорих с някого , той ме отпрати обратно .После се обадих  на учителката ми и с нейна помощ и енергията , която ми пращаше  и с моето лечение - ние се оправихме бързо .Съпруга ми можеше да остане куц за цял живот , защото в Бургас методите за лечение на таз са от средновековието . В София го оперираха и го пуснаха след 10 дни  и след 2-3 месеца той махна патериците . Рейки ни помогна да не се избием при тази катастрофа , помогна ни да нямаме тежки увреждания и най-вече на мен . Едва бях взела първо ниво и катастрофата се случи докато траеше 14 дневния период на настройване и прочистване на чакрите и каналите .
Как ни помага във взаимоотношенията - прави ни по-добри , по-разбиращи , по-спокойни и толерантни . Самата енергия въздейства дълбоко на телата и душите ни .
veenii , аз излекувах един вирус с осцилококцинум и солен разтвор за нослето . Осцилокоцинума можеш да да дадеш два дни по 1 доза , разделена на 2 приема днево . Колсултирай се с педиатър и ако нямаш някакви съображения - действай . Аз съм доволна , Теди беше на месец ( мисля, не помня точно) , когато изкара един вирус и й изчезна почти гласчето . Гърлото беше зачервено , но слава богу се оправихме с ферум , осцилокоцинум и апис . Капех и солен разтвор и давах калциев гликонат .
Стискам палци да се разминете , малки са за антибиотици .

# 258
Здравейте,момичета!
Днес ставам с особено празнично настроение,толкова ми е радостно на душата,че ми идва да скачам от радост,въпреки лошото време,незнам на какво се дължи,но е супер!
Преди малко изпратих моето слънчице на ясла,защото имат тържество и дядо Коледа ще раздава подаръци Laughing,на нас ще ни подари микровълнова!Толкова щастлива беше като тръгна,милото ми детеце дано да си прекара добре и да се порадва малко,че какво ли не му се случи близките месеци Hug.
Момичета от Пловдив чакам някой да реши къде да се срещнем и кога,Денис ти си по организационната част мила,хайде казвай,чакаме предложения Peace!
На тези,които ще се срещат днес,им пожелавам весело изкарване и ще чакаме снимки!
Искам да почерпя всички,защото днес моят многообичан баща има рожден ден  newsm38  party023 beer3 Wine Glass!Пожелавам му да е жив и здрав и още много години да лекува хората,да бъде все такъв прекрасен лекар,какъвто е бил до момента!

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 09:39 от walentin

# 259
Привет момичета.
Съвсем набързо се включвам - Костюмчето на Спаси от снимката съм си го комбинирала аз. Шапката е обикновена голяма шапка за 90ст, която преправих, а коледното гащеризонче го купих от Магазина в Павлово - където се продават Куини количките.
Валентин, да е жив и здрав татко ти.   bouquet

# 260
Добро, утро!!!

Днес нещо ми е много преповдигнато настроението. Много ми е едно такова коледно. #Milti

ЗА НАС: Дани снощи имаше температура. 37,4 градуса. Обаждах се на педито и тя ми каза, че било нормално, че можело да е от притопляне и в различно време на деня температурката им била различна.Тази сутрин слава богу няма температура.Давах и хомеопатично лекарство за температурата снощи и спадна.Иначе е добре не ми се вижда някак си отпаднала, нямаме суполи, нито кашлица.
Някой ме беше питал от къде съм разбрала, че увеличават памперсите. Ами от продавачката на магазина. Ние сме на Molfix и млякото също ми каза че ще и дойдело с нова цена.
Благодаря ви за пожеланията за Дани Hug

На два пъти ми се случва да ми прокърви все едно ми идва и после свършва и така newsm78 Защо се получава това незнам.
От 11 сме на консултация и ще пиша как сме после. Дано да е качила задоволяващо малката ми кукла. Ставам сега че започва и грата newsm32

walentin да е жив и здрав баща ти  bouquet

# 261
  • София - Бургас
Здравейте,  newsm03
        тръпнете ли в очакване на септемврийската ни срещичка.Аз тръпна и чакам момента в който ще стане 13,00ч. и ще се запътя за клуб патета, за да се запознае Кари с новите си приятелчета..... newsm05 newsm06

Кузманка, радвам се че те е завладял Коледният дух, както и това че си избрала хомеопатията за лечение на твоята сладка Даная.Ние също имаме д-р хомеопат, за което аз съм много щастлива и се надявам да не се налага никога лечение с антибиотик, а винаги да опираме до него за билково лечение.
  costumed050
  За памперсите:
  Да вярно е - ще поскъпнат.В Била имат промоция на памперс  и в момента цената е 28,28 ст.Момичетата от промоцията бяха много любезни да обяснят, точно това че от Нова година цената им драстично се вдига. newsm30
   Чао от мен, ще се видим след малко.... newsm51

# 262
Здравейте!
Вирнахме се от консултацията. Даная е качила много малко според мене.  SadСамо 550гр. и сега сме 5.200кг. Пораснала е с 3 см, както всеки месец. 58 см сме сега.Забравих да япитам възможно ли е да е от млякото/Фризолак/. Сега и звъннах и я питах и тя каза, че не е възможно да е от млякото, само трябва да яде по 6 пъти на ден. По 150-160мл. Каза да я будя сутрин да яде, да не я оставям да спи до 9-10ч. Защото сега Даная като легне вечер примерно в 10ч, спи сутрин до 10ч. без да се буди. И фактически яде по 5 пъти на ден. Сега ще я будя какво да правя... Tired Иначе не сме болни преслушва я. Ирини трябва да ни публикува за най кльощаво бебе. Вашите станаха вече по 7 кила наща кокона само 5 и 200.
kaleia избрах хомеопатията по препоръка на една позната, ходих и останах доволна и така реших да лекуваме Дани с хомеопатия.

Чао за сега да ставам да се пооправя че Херка ще ми идва на гости със Слави и трябва добре да се представим пред ергена... Joy

Развали ми се набърързо коледния дух като видях кантара. Sad

# 263
  • Варна
Каза да я будя сутрин да яде, да не я оставям да спи до 9-10ч.
[ Sad
Кузманка как ще будиш детето? Щом спи значи не е гладно и е добре.А според мен щом ще яде по 150-160мл ,то тогава 5 ядения му стигат( щом не се събужда за друго ядене).Нали знаеш какви кисели стават като се събудят,но ти си знаеш.

# 264
И, аз не съм съгласна с това будене. Възможно ли е тогава да е от млякото, да не е достатъчно хранително newsm78 Ох незнам вече ooooh! Да пробвам да го сменя, този Фризолак newsm78 Защо тогава толкове сме качили само? newsm78

# 265
  • Варна
И аз не знам вече дали е от млякото.Ние сме на Аптамил ,но и ние бяхме наддали 600гр но и нас ни казаха ,че е нормално.А тя яде ли го без проблем? При нас има опъване,гърчене и изплюване на биберона.На крачка съм да купя Милумил, защото бил много хубав и бързо наддавали, ама ако и него  не я яде? Не знам ти ще си намериш правилният избор,а току така не трябва да се сменя млякото. Така ще е докато почнат да казват какво искат  Hug

# 266
Здравейте момичета.
Ех , как им завиждам на мамите и бебоците на срещата, сигурно си изкарват страхотно. Надявам се следващия път и ние да се включим.
Кузманка не се притеснявай за килограмите,като гледам мойта Ади е най малка на 3 м. беше 4 800 кг. и 57 см., само на кърма сме. Надава по малко ,но се чуства добре. Всички бебета са различни, еди по-слабички други по едри, като при големите.
За нас ние сме добре разстем и гукаме неуморно, много си харесваме активната гимнастика. Каката ни е малко болна , но щте се оправи. В тази ужасна мъгла няма как да не плязнат болести Sad
Чакаме с нетърпение да качите снимки от срещата .
Приятна вечер на всички  bouquet

# 267
Включвам се набързо да докладвам.
Срещата премина повече от приятно. Бяхме мнооооого бебета и майки. От парти клуба отбелязаха, че никога не са имали толкова малки и толкова многобройни гости  Grinning Разменихме си подаръци чрез томбола и ядохме торта. За съжаление н е можахме да се набъбрим, но времето е пред нас. Искам и тук да благодаря на БонЕсперанс за чудесния фотоколаж, който е направила в чест на "Първата ни Коледа заедно". А сега: чакаме снимкииииииииииииииииии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 268
Само да кажа че почвам да качвам снимки.Беше повече от страхотно.И аз да се включа с благодарностти за фото колажа Hug Много благодаря за чудесния подарък-купичка за хранене,виличка и лъжичка с кутиика-наистина благодаря чудесно е.
Има забравена дрънкалка и чанта,които останаха в клуба,които си ги е забравил да мине да си ги вземе  bouquet

# 269
мил84, супер бърза си   bouquet Hug
Аз започнах да надписвам част от снимките, ама установих, че май не всички мами съм запомнила  Embarassed , а и имаммалко работа, затова - нека ги надпишем заедно bowuu

Общи условия

Активация на акаунт