Честит рожден ден на МаriaF! Много щастие и радост желая ти от все сърце!

Момичета, съжалявам, че съм ви разстроила, наистина. Наближават празници и не бива така да ви развалям настроението. Простете за което! И много, много ви благодаря за подкрепата!

Днес беше коледното тържество в детската градинка на Мими. Гледали са театър, Дядо Коледа е донесъл красиви кукли на момиченцата и са ги снимали с него.
ivakrasiva, има надежда за Мими да влезе в норма, така казват специалистите. Но процеса е бавен и труден. Освен редовно посещение при логопед и психолог, се иска много занимание с детето и от наша страна. Не мога да ти опиша колко ми е трудно покрай грижите за бебето, да отделям време и за Мими. Понякога съм смъртно уморена, но зная, че няма време за губене и трябва да работя с детето за негово добро. Напредва детето, но става бавно. Много ми е мъчно, когато виждам колко е различна от другите деца, как те не я приемат. А хората, които не я познават, не знаят за проблема и, се възмущават колко е лигава, невъзпитана и палава. И мен много ме боли, защото знам че не е така. Но не мога на всеки да обяснявам, че тя е проблемно дете... и каква борба водим, за да се оправи.
И аз съм за срещичка на пловдивските мами!

И днес не пропуснахме нашата разходка с Бебче. Тя отново добре си поспа навън. А у дома не спи така хубаво

Момичета, събирате ли мечетата от опаковките на Pampers за играчки на Фишер Прайз? Аз си имам вече карта и съм налепила цели 8 мечета. Но съм си харесала жирафа, а за него са ми нужни още 8.
Обзела ме е една предколедна треска... Подаръците почти съм ги накупила. Обожавам да пазарувам

И накрая нещо тъжно, но не мога да не го отбележа. Днес се навършват 2 месеца от смъртта на татко. Подавам виртуално за Бог да прости.
Лека нощ от мен и много целувки!