Честит рожден ден на МаriaF! Много щастие и радост желая ти от все сърце!

Момичета, съжалявам, че съм ви разстроила, наистина. Наближават празници и не бива така да ви развалям настроението. Простете за което! И много, много ви благодаря за подкрепата!
Вие сте страхотни! Пожелавам ви весело изкарване утре. И да не забравите да качите снимки после.Днес беше коледното тържество в детската градинка на Мими. Гледали са театър, Дядо Коледа е донесъл красиви кукли на момиченцата и са ги снимали с него.
ivakrasiva, има надежда за Мими да влезе в норма, така казват специалистите. Но процеса е бавен и труден. Освен редовно посещение при логопед и психолог, се иска много занимание с детето и от наша страна. Не мога да ти опиша колко ми е трудно покрай грижите за бебето, да отделям време и за Мими. Понякога съм смъртно уморена, но зная, че няма време за губене и трябва да работя с детето за негово добро. Напредва детето, но става бавно. Много ми е мъчно, когато виждам колко е различна от другите деца, как те не я приемат. А хората, които не я познават, не знаят за проблема и, се възмущават колко е лигава, невъзпитана и палава. И мен много ме боли, защото знам че не е така. Но не мога на всеки да обяснявам, че тя е проблемно дете... и каква борба водим, за да се оправи.
И аз съм за срещичка на пловдивските мами!
Но чакам идеите за мястото от вас, че не познавам кой знае колко добре града. Нали вятъра ме довя насам чак от морето 
И днес не пропуснахме нашата разходка с Бебче. Тя отново добре си поспа навън. А у дома не спи така хубаво
Какво ще правим като паднат снеговете, незная. Момичета, събирате ли мечетата от опаковките на Pampers за играчки на Фишер Прайз? Аз си имам вече карта и съм налепила цели 8 мечета. Но съм си харесала жирафа, а за него са ми нужни още 8.
Обзела ме е една предколедна треска... Подаръците почти съм ги накупила. Обожавам да пазарувам
.И накрая нещо тъжно, но не мога да не го отбележа. Днес се навършват 2 месеца от смъртта на татко. Подавам виртуално за Бог да прости.
Лека нощ от мен и много целувки!
Ние утре трябва да ходиме на консултация и да ни бият втората ваксина ама май ще се разминеме! Моля ви кажете какво да направа за да предотврата по сериозно разболяване на слънчицето ми??? Следобяд ще отидеме и до доктора за да даде нещо да пресечеме настинката още докато не е много сериозна! Но дотогава искам вашите съвети!!!
Трябвало е да се случи , за да може всеки да научи урока си , а лично аз считам , че тя е била насочена най-вече като урок към съпруга ми и баща му . Преди нея той считаше , че няма с какво и как да му помагам , сякаш в очите му се бях изчерпала и единственото , което го вълнуваше беше само онова , което вижда. При мен промени цялото ми усещане за живота и смъртта , сега не ме е страх да умра , а живота го приемам като безценен дар , към когото трябва да се отнасяме с уважение . Преди да се върна в съзнание първия път , аз говорих с някого , той ме отпрати обратно .После се обадих на учителката ми и с нейна помощ и енергията , която ми пращаше и с моето лечение - ние се оправихме бързо .Съпруга ми можеше да остане куц за цял живот , защото в Бургас методите за лечение на таз са от средновековието . В София го оперираха и го пуснаха след 10 дни и след 2-3 месеца той махна патериците . Рейки ни помогна да не се избием при тази катастрофа , помогна ни да нямаме тежки увреждания и най-вече на мен . Едва бях взела първо ниво и катастрофата се случи докато траеше 14 дневния период на настройване и прочистване на чакрите и каналите .
!Пожелавам му да е жив и здрав и още много години да лекува хората,да бъде все такъв прекрасен лекар,какъвто е бил до момента!
Защо се получава това незнам.

Само 550гр. и сега сме 5.200кг. Пораснала е с 3 см, както всеки месец. 58 см сме сега.Забравих да япитам възможно ли е да е от млякото/Фризолак/. Сега и звъннах и я питах и тя каза, че не е възможно да е от млякото, само трябва да яде по 6 пъти на ден. По 150-160мл. Каза да я будя сутрин да яде, да не я оставям да спи до 9-10ч. Защото сега Даная като легне вечер примерно в 10ч, спи сутрин до 10ч. без да се буди. И фактически яде по 5 пъти на ден. Сега ще я будя какво да правя...
Иначе не сме болни преслушва я. Ирини трябва да ни публикува за най кльощаво бебе. Вашите станаха вече по 7 кила наща кокона само 5 и 200.
Да пробвам да го сменя, този Фризолак
Разменихме си подаръци чрез томбола и ядохме торта. За съжаление н е можахме да се набъбрим, но времето е пред нас. Искам и тук да благодаря на БонЕсперанс за чудесния фотоколаж, който е направила в чест на "Първата ни Коледа заедно". А сега: чакаме снимкииииииииииииииииии