За лампата-аз си купих тази,която Щастливка е набелязала.На фирмата Томи е и е много хубава.На бонн_есперанс е друга,сигурно и тя е страхотна,жалко че я нама в БГ.С нашата се прожектират картинки,които се движат,но се прожектира само едно кръгче-в него са картинките,не е по целия таван.Свири и мелодийка,абе сладка е.Аз преди бях харесала един прожектор на филипс от данет,но го нямало..Май аз повече се радвам на лампичките:))Имаме и една на Чико,с която може да се запише глас-само 20 сек обаче.Бебето се кефи,а и ние покрай него:))
Аз му я бях приготвила за коледа лампата и исках тогава да я отворим,но пусти мерак-разопаковах я веднага
..Друго ще измислим за коледа.Днес бях на уролог за пикочните ми порблеми-често уриниране,недоизпразване на мехура,ще пия разни билкови хапчета.Дано се оправи,защото ако има някакв по-сериозен проблем-операцийка
Това е засега.
Прегръдки,

Аз самата уж съм добре. Единственото, което ме тревожи е зеленикавото течение с лош мирис всеки път след секс /на сутринта и през следващия ден изтича, т.е. появява се в рамките на 24 часа и изчезва. Имате ли идея какво може да е при положение че док каза, че съм "чиста"/
И това ще стане
Бучките се разнесоха и нямам температура (вчера бях с 38 градуса цял ден и с гърда като камък
Ама уселено махам ръчичките и бутам бибата, вече свикна да я смучка. Незнам колко е правилно и не искам да го налагам на никой, но ако имате проблем със смученето на ръчичките, по добре давайте бибка. Ако свикне с палче, после става много трудно, бибката ще я хвърлите, а ръчичките не може
Имала съм приятелка, която си смучеше пръста докато се омъжи , това е много труден за отказване навик.

,но според нея,щом наддава така добре,и имам кърма,нямало проблем!Сложиха ни и ваксината,вечерта дадох ефералган и всичко мина спокойно!За сега е добре
Той започна да прави напъни да се обръща още преди около месец, но вече напълно отработи движението и го прави без усилия. Аз лично вярвам, че гимнастиката и масажите, на които съм голям привърженик, и които правя ежедневно и продължително, допринасят изключително много за правилното физическо и психическо развитие на детето, та си мисля че може би те са една от основните причини бебчо да се развива така добре. Смятате ли че може да има връзка?