йте на всичики!
На рождениците днес-Честито!
Малко време остана до срещичката ни,дано да сме здрави и да се видим скоро!

Ивелина,за разранените зърна на мен много ми помогна Гармастан!Аз сега нямам такива проблеми,но пък той плаче постоянно на гърдата и вече не знама какво да правя!
Момичета,имам чувството ,че вечер имам по-малко кърма и бебчо не се наяжда хубаво

Щастливка,лампата ви е страхотна,дали и ние да нему купим такава,ако си я взела,пиши откъде и дали е хубава

Марианка,направо нямам думи за свекърва ти

За обличането-ние сме с боди с дълъг ръкав и отгорегащеризонче или ританки и блузка,у нас е около 22-23 градуса,защото ние с таткото не обичаме много топло!

Светлодара,много съжалявам за това,което ти се е случило,аз имах уговорка с лекар,не съжалявам,всъщност това си е моят гинеколог,чувствах се прекрасно,имам епизиотомия,но в момента нищо не личи и нямам дискомфорт

Деси,благодаря ти за изчерпателния отговор,аз правя всичко това,което ти описа,но исках да видя дали е правилно и дали и другите правят като мен!Благодаря ти много още веднъж!
Денис,радвам се да ви "видя",отдавна не сте писали,затъжихме се за вас,радвам се,че сте добре,ако зъбките пробият преди 6 месец,се води ранен пробив,но в това няма нищо обезпокоително!Дано

Извинявам се,че стана толкова дълго....
Лек ден,ние отиваме на консултация,утре ще се отчетем!