йте на всичики!
На рождениците днес-Честито!
Малко време остана до срещичката ни,дано да сме здрави и да се видим скоро!

Ивелина,за разранените зърна на мен много ми помогна Гармастан!Аз сега нямам такива проблеми,но пък той плаче постоянно на гърдата и вече не знама какво да правя!
Момичета,имам чувството ,че вечер имам по-малко кърма и бебчо не се наяжда хубаво
направо не знам какво да правя ,за да се увеличи,изчетох всичко и направих всички неща,но май не става само с желание 
Щастливка,лампата ви е страхотна,дали и ние да нему купим такава,ако си я взела,пиши откъде и дали е хубава

Марианка,направо нямам думи за свекърва ти
,абе тези жени все едно не са раждали,така ли се забравят бързо тези неща и човешкото отношение и чувствата по време на бременност и след това
Моята за сега е много добра,но ще видим по нататък!Само говори колко много чета и зная и акъл не ми дава,а даже ме пита кое как искам! 
За обличането-ние сме с боди с дълъг ръкав и отгорегащеризонче или ританки и блузка,у нас е около 22-23 градуса,защото ние с таткото не обичаме много топло!

Светлодара,много съжалявам за това,което ти се е случило,аз имах уговорка с лекар,не съжалявам,всъщност това си е моят гинеколог,чувствах се прекрасно,имам епизиотомия,но в момента нищо не личи и нямам дискомфорт
но според мен си зависи от човека и много пари да дадеш,когато той е безотговорен,той си е такъв с или без плащане!Аз лично платих,защото смятам,че той ги заслужава до последната стотинка,а съм сигурна,че и да не бях дала пари,пак отношението му щеше да е същото!Пожелавам ти успех и скорошно оздравяване!

Деси,благодаря ти за изчерпателния отговор,аз правя всичко това,което ти описа,но исках да видя дали е правилно и дали и другите правят като мен!Благодаря ти много още веднъж!
Денис,радвам се да ви "видя",отдавна не сте писали,затъжихме се за вас,радвам се,че сте добре,ако зъбките пробият преди 6 месец,се води ранен пробив,но в това няма нищо обезпокоително!Дано
да не го мъчи много време!Ние също много се лигавим,но засега не виждам зъбче или по-твърдо място! 
Извинявам се,че стана толкова дълго....
Лек ден,ние отиваме на консултация,утре ще се отчетем!
, но не ми се разказва, досега винаги сме били в прекрасни отношения и ми е малко криво...и ми се скапва коледното настроение....

и после пак ще пиша

Имам приятелка с детенце със същата диагноза и знм колко трудно се отглеждат. И тя като теб има и второ, по-малко. За мен това е геройство, честно казано