Ива-красива, честита вчетвърт годинка. ние след няколко часа ще я отбележим нашата. За краката - болят ме зверски глезените и дребните костици по цялото стъпало. По време на бременността не съм имала никакви подувания и болки. Обясненията са няколко. Най-вероятното е, че от хормонът, коато отговаря за разхлабването на тазовите връзки се разхлабват ставите на цялото тяло, респективно и на стъпалата /мен ме болят и пръстите на ръцете/ Дала съм си толеранс 6 месеца и каквото не се оправи отсамосебе си ще го оправим на доктор. на мен през бременността ми се появиха и бенки, които страшно ме дразнят. Все в тях гледам!
/Казват че щели отсамосебе си да изчезнат, но защо ли не ми се вярва. то с непазенето - голяма рулетка си е, но все пак рядко се случват фалове.лека нощ и успешна седмица
.
.
Ако някой иска може да ми пише на лични и ще пратя диска,като подарък от мен
Дани вече е в кошарата и майка и отива при нея. Лека нощ на всички.
и пак заспа сладко сладко.
и със същата форма на косичката...

А там още не са пуснали парното
и се опитват да стоплят децата с някакъв допотопен калорифер. Ако и утре не го пуснат, в сряда ще правим групово посещение на кмета
Че не му е за първи път 

. Очаквах поне като седнахе в ресторанта да се събуди, защото дори когато сме навън и спи като седна на някоя пейка понякога се буди, но този път реши да остави мама да си хапне на спокойствие.

-за което моля Irinii.Имам си кукла Дария,която се роди на 07.09. в Шеиново с мерките2.850кг и 48см.Терминът ми беше определен за 15.09 но куклата поизбърза малко