Станали сме още в осем но Дани нещо взе да пищи след като се нахрани и като се помъчих да я сложа да спи и я гушнах и заспа легнала по корем върху мен.Спа до 10 и сега я люшкам ей тук до мен.
Yani и моята Дани е така, капризна... Слагам я да спи и виждам че и се спи, а реве. като я гушнеш спира и чак тогава се поунася да заспива.Но аз някой път като имам работа я оставям, тя реве малко и спира.Например тази сутрин много рева,съдра се. Дали я болеше там където я боцнаха за ваксината, незнам. Понякога я гледам и се чудя защо плаче.
veenii нашите очички са синички, но и аз не смея да се похваля, защото мисля че може и да се променят. Никой нямаме със сини очи, само на мъжа ми сестрата. Но незнам дали може да вземе нейния цвят.

Знаете ли Даная много уручасва. Снощи уж заспа, след 15мин. се събужда рев, рев и добре че има тук във входа една жена да бае, дойде бая и и Даная заспа. Аз мислех че е гладна още, направих и малко не го искаше. Незнам дали вярвате в тези неща, но аз много вярвам, защото и аз съм така. Много ме уручасват. Преди си спомням като съм ваканциите при баба и все ме водеха при една бабичка да ми бае, и все викаше: "Кой толкова ви уручасва бе"!
Друга полезна дейност - прередих гардероба си - 80 % от панталоните не ми стават, а и констатирах, че и не искам да ми стават - просто имам нужда от 100% подмяна на гардероба. /миналият зимен сезон го пропуснах откъм пазар.../ Толкова от нас.
Настина ли пак операции се налагат??? Просто си представям как се чувстваш.
Освен, че се моля да се възстановиш макс бързо и добре се радвам, че Алексчо не ти е единственото детенце. Имаш си чудесна принцеса и съпруг и е време през следващите години всички дружно да те поглезят. 

/ Много се радвам, че ще успееш да се справиш. 

,защото беше кошмар!Браво,за гардероба и мен ме очаква тази дейност,но още не намирам време
,но виждам ,че свалям по някое килце и има напредък,така че засега не бързам с новия гардероб! 
,но каквито и да са,той по принцип си е хубав 

Добре дошли на новите мами! Честит 3 месец на малките- пораснали съкровища!
Много работих, а и тепърва ще продължавам. Вчера и днес се отдадох 100% на бебчо Хари и на таткото. Чуствам се невероятно щастлива . В този ред на мисли
. А и съм страшно уморена- старая се първо за Хари
, после за дома
и работата
и ако остане време за мен, а то не остава...
взех един степер от сестра ми и ще почвам
.
Нямам търпение да споделя Коледния дух и с всички вас на 19-ти
-mas:

послучай третата месечинка на малкият ми голям Борис! Да ми е живо и здраво детето! Послучай третият му мини рожден ден му направихме скромно семейно парти. Вечерта по традиция го претеглихме на бебешката електронна везна, която закова на 7100 г. Не знам как сме с ръста - ще го премерим следващата седмица на консултацията, но на 2 месеца беше 63 см, така че и там сме напред с материала. Аз отначало много му се стрясках на темповете на прираст, но тъй като татко му е доста едър, а и аз определено не съм ниска, та може би нямаме повод за притеснение, човекът на нас ще прилича. Освен това му правя редовно масаж и гимнастика и му давам Вигантол, така че не се плашим и от рахит.
За захранването е изписано много тук във форума и не искам да коментирам. Всяка майка сама трябва да си реши кое е най-добро за бебето й 

За 5 дена и до Велинград отиваме с бабата и дядо та да си припомня живота