Преди година новина,за СЕПТЕМВРИЙСКО бебче долетя

• 16 707
  • 276
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро момичета.
Станали сме още в осем но Дани нещо взе да пищи след като се нахрани и като се помъчих да я сложа да спи и я гушнах и заспа легнала по корем върху мен.Спа до 10 и сега я люшкам ей тук до мен.
Yani и моята Дани е така, капризна... Слагам я да спи и виждам че и се спи, а реве. като я гушнеш спира и чак тогава се поунася да заспива.Но аз някой път като имам работа я оставям, тя реве малко и спира.Например тази сутрин много рева,съдра се. Дали я болеше там където я боцнаха за ваксината, незнам. Понякога я гледам и се чудя защо плаче.
veenii нашите очички са синички, но и аз не смея да се похваля, защото мисля че може и да се променят. Никой нямаме със сини очи, само на мъжа ми сестрата. Но незнам дали може да вземе нейния цвят. newsm78
Знаете ли Даная много уручасва. Снощи уж заспа, след 15мин. се събужда рев, рев и добре че има тук във входа една жена да бае, дойде бая и и Даная заспа. Аз мислех че е гладна още, направих и малко не го искаше. Незнам дали вярвате в тези неща, но аз много вярвам, защото и аз съм така. Много ме уручасват. Преди си спомням като съм ваканциите при баба и все ме водеха при една бабичка да ми бае, и все викаше: "Кой толкова ви уручасва бе"!

# 31
Привет момичета.
Спаси дреме сладко на дивана до мен, а аз хапвам леки неща със сиренца, пийвам глъдка червено винце и ви чета. днес в 15.00 съм на масаж и направо тръпнав очакване болящите ме телеса /гръбнак, стъпала и ръце/ да бъдат поне временно ремонтирани  bash newsm47 Друга полезна дейност - прередих гардероба си - 80 % от панталоните не ми стават, а и констатирах, че и не искам да ми стават - просто имам нужда от 100% подмяна на гардероба. /миналият зимен сезон го пропуснах откъм пазар.../  Толкова от нас.

Яни, много неприятни са наистина тежи ужасни последици от раждането ти  newsm11 Настина ли пак операции се налагат??? Просто си представям как се чувстваш.  hug Освен, че се моля да се възстановиш макс бързо и добре се радвам, че Алексчо не ти е единственото детенце. Имаш си чудесна принцеса и съпруг и е време през следващите години всички дружно да те поглезят.
Мария85,питай доктора за хапчета за намаляване на лактацията. До колкото знам те са си сериозни медикаментии не може да се самопредписват Naughty
Калея, честито ви "кръчмарско кръщене"  smile3525
Асита, наистина са страхотни колегите ти от Университета. /а казват, че между жени приятелство не може да има  Rolling Eyes/ Много се радвам, че ще успееш да се справиш. smile3501

За цвета на очите - на Спаси продлжават да му бъдат ктегорично сиво-пъстри. Вчера четох, че към 16 седмица се изяснява цвета. Много ми се иска да е с тъмно кафяви очи... Rolling Eyes

# 32
Здравейте и от нас със Сашко в новата тема! Ирини, ама те от хубава по-хубава!    bouquet
Гледам гъстата мъгла навън и май се очертава цял ден да си стоим в къщи. Сашко е добре. Много се плюнчи. Ще видим кога ще се яви първото зъбче. От време на време го боли коремчето и се гърчи и в момента, в който се изака го обзема някакво свръх спокойствие. Очите му са сини, на моменти тъмно сиви. И аз съм любопитна какъв ще бъде окончателния им цвят. Сега му викам синеочко - за момента е оправдано! Иначе имаме всякакви цветове очи и от двете страни на родата, а аз нямам особени предпочитания - а пък и да имам ...  Wink

Не знам дали да се похваля или оплача от първия си цикъл след раждането. Нали сме изцяло на кърма - мислех, че ще е по-натам. Доста е обилно кървенето, но се надявам да се регулира с времето. Момичета, които кърмите бебчетата си, дойде ли ви вече мензиса?

Яни, мила, наистина много ти се събра. Все пак, гледай само напред! Най-трудното е вече отминало! Желая ти много сили и кураж. С това "наднормено" тегло, внимавай да не те отвее вятъра! Много време мина откакто се видяхме за последно - с нетърпение очаквам следващата ни среща и да се запознаем с адаша. Вчера разглеждах едно "набожно" календарче, както казваше баба ми, Бог да я прости, и от всичките възможни имени дни на Александровците си избрах 23 ноември за нашия Сашко. И баща ми е Александър, но никога не е празнувал имен ден.

Асита, браво на твоите приятелки за помощта! Няма да ти е лесно, но ще продължиш, убедена съм!

Вчера ходих в Хиполенд. Бях любопитна да видя този магазин. Имах някак по-друга представа за него - мислех, че е доста по-голям. Продавачките обаче, бяха много любезни и ми обясняваха най-подробно всичко, за което попитах.

Да ви се похваля - в сряда бях на юбилейния концерт на Кичка Бодурова - страхотно беше - песни, балет, тоалети! Оставих Сашето у сестра ми да го гледат цялото семейство. За първи път яде кърма от шише. Добре се е справил - изгълтал е всичко - 135 мл - толкова бях оставила, но не е търсил още. Преди да стигна до залата имах много угризения какво правя, къде разнасям детето по нощите в тоя студ, непрекъснато си мислех за него, но в крайна сметка си струваше и не съжалявам, че отидох!!!

Приятен ден на всички с малките слънчица у дома! Леле, колко изписах! Простете!

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 12:55 от Ави

# 33
За очичките и аз знам, че до шестия месец се оформят. Нашите бяха тъмно сини, а сега са почнали от вътре малко да кафенеят.

Яни, защо да не може да имаш повече деца?

Не съм сигурна но още на 43 ден ми дойде и ние сме само на кърма.

А и ние от няколко дни сме започнали да се глезим и искаме само гуш.

# 34
Хайде и аз да се разпиша днес!Наспах се хубаво,защото мама ми взе детенцето и аз си отпочинах!
На тази мъгла и аз днес няма да го извеждам!Ние вчера вечерта излизахме на заведение с едни наши приятели,но само след като го накърмих в 21.00 и се прибрахме около 00.00 часа,прекарахме страхотно,но аз все още не смятам ,че трябва да го водим по заведения,където се пуши,мисля ч, е малък newsm78
Браво на Калея за кръчмата,радвам се ,че сте се държали толкова добре!
Ави,аз кърмя,но все още нямам цикъл,като дойде "ще се похваля"!
Браво,за концерта и аз като ми се налага да го изведа дори и за малко навън,вечерта,много се притеснявам,но ще пораснат душичките и ще ни е по-лесно!Ние също празнуваме именния ден на нашия татко на 23 ноември! Hug
Яни,много лошо с тази операция,наистина,стискам палци всичко да е наред и скоро да се похвалиш с добро здраве!Много целувки на двете ти кукли...  bouquet
Ирини,ние точно преди два дни приключихме с ревливия период и Слава Богу Praynig,защото беше кошмар!Браво,за гардероба и мен ме очаква тази дейност,но още не намирам време Embarassed,а на мен нито една дреха още не ми става Sad,но виждам ,че свалям по някое килце и има напредък,така че засега не бързам с новия гардероб! NaughtyВъпреки ,че съм си харесала едни ботуши и сигурно ще ги взема,но точно след като родих си купих едни дънки,които в момента са ми широки и не ми харесва как ми стоят,затова с дрехите ще почакам! Stop
За цвета на очите-нашите бяха тъмно сини,а сега са пъстри,не знам какви ще са накрая,но аз искам да са светли Peace,но каквито и да са,той по принцип си е хубав Grinning
Асита,дано се справиш,браво на твоите колеги,аз се дипломирах това лято иначе не знам как щях да се справя,при мен пък сега стоят други въпроси от професионално естество,но се надявам скоро да реша какво да правя т.е.кога да започна да си търся работа,имам някои предложения newsm78,но като че ли още не искам да го оставям Wink,работата цял живот май няма да ми избяга ooooh!

Лек ден на всички и много гуш от нас! Hug  bouquet

# 35
Здравейте ,момичета!
Ирини Благодаря за уюта на прекрасната ни темичка,която ни събира и ни позволява да обменяме мисли,опит и какво ли не за малките бебоци.
Хубаво се наспахме чак до 10 сутринта и тримата.После в леглото дълго пихме кафенце,лека закусчица ,а за Арен мляко.После си подредихме и изчистихме дома и излязохме друйно да напазаруваме хапване за седмицата,че не остава иначе време.Сега си направихме чай,а Арен се кротна да поспи,че много му дойде шопинга и свежият вуздух навън.Купила съм коледни картички,които сега ще надпиша и ще пратя на роднини и приятели,защото няма нищо по-хубаво от една обикновенна хартиена старомодна коледна картичка,които толкова рядко си прашаме по пощата.
Яни – съжалявам много за последиците от раждането ти.Хубавото е ,че имаш две прекрасни дечица и съпруг.Вярвам силно,че всичко постепенно ще си дойде по местата.Възхищавам ти се на силата която имаш и знам,че ще преминеш през тези трудности ,за да дойде по-добро време,
Асита –колко хубаво че имаш такива чудесно колежки!
Калея радвам се,че сте изкарали така добре !Бебчетата въобще според мене не пречат на ходенето на подобни мероприятрия особено на близки хора.Ние на 8 ноември бяхме на сватба на моя братовчедка и бяхме с Арен,тръгнахме си към 1ч вечерта.Хубавото беше,че пушачи в ресторанта нямаше!
За цвета на очите и понятие си нямам,защото на Арен са му супер тъмни и изобщо нямам очаквания да станат сини,зелени,пъстри или каквото и да било друго ,та не съм се замисляла даже по въпроса.
Мария85 – малко съм изумена на лекар който е предписал против повръщане бебето да мине от кърма на АМ при положение,че всичко си е ок със сученето и с кърмата която е в наличност.Има 2 варианта на хапчета за спиране на кърмата,но това е като с противозачатъчните хапчета,та всеки си е индивидуален случай.Попитай си гинеколога!
За дрехите аз вече почти съм изпаднала в депресия и не ми се коментира даже.
Хубав следобед на всички  Heart Eyes

# 36
Привет прекрасни мами и бебчовци  newsm51 Добре дошли на новите мами! Честит 3 месец на малките- пораснали съкровища!
От 2 дни доизчитам пропуснатото- от 8 страница на предишната тема, та до тук  smile3529  Много работих, а и тепърва ще продължавам. Вчера и днес се отдадох 100% на бебчо Хари и на таткото. Чуствам се невероятно щастлива . В този ред на мисли alexal отложи търсенето на работа колкото можеш по-дълго (давам съвет без да си ме питала). Права си, че работата е цял живот, а моментите с нашите съкровища, които всеки ден се променят са само СЕГА и са безценни. Уви, аз не можах да се откача от служебните задължения, впуснах се- подадох пръст, а ми отхапаха ръката до лакът, а сега сме по средата на доста сериозни проекти и никак не върви да се оттегля. Много ме е яд  af. А и съм страшно уморена- старая се първо за Хари  1stroller Misc Baby Bottle, после за дома  newsm28 1ironing hang и работата  atwork и ако остане време за мен, а то не остава...
Относно разстроените бебчета вечер- и Хари е кисел и иска внимание. Затова ако вечеряме преди 20.00 часа ние правим така:  http://images12.snimka.bg/001645333.jpg Ако вечеряме след 21.00 часа- Хари вече спи.
До старите ми килограми остават още 10 кг и около 17 см от ханша  devil  взех един степер от сестра ми и ще почвам  jump.
Вчера проведох и първото интервю с детегледачка. От януари искам да е в къщи, за да се напаснем и от 1 февруари изчезвам в офиса. Толкова ми е свито сърцето, че имам чуството, че ще умра от ужас. Мисля да подпишем договор, да го заверим нотариално. Отделно ще искам свидетелство за съдимост, препоръки от стара работа и най-различни тестове- СПИН, васерман ....., психо, IQ и т.н.
Нямам търпение да дойде Коледа. И аз вече готвя списъците. Тези дни ще пазарувам нова Коледна украса- все пак сме вече в новата къща  newsm44 Нямам търпение да споделя Коледния дух и с всички вас на 19-ти  People Santa Close-mas: santa2

# 37
Ние се върнахме от разходка в 15ч. ядохме и сега сядам.
dennis и аз съм страшно угорчена, затова че ми предписаха това мляко, но какво да правя, доверих се защото е лекар. То знаеш ли какво точно ми казаха... Да давам първо да суче от мен около 10мин. и после да и давам по 60мл. от "Фризовом". Така и правех, но щом и давах да суче повръща зверски на фонтан. Пробвах да дам първо Млякото и след това да суче, пак повръща. Пробвах само "Фризовом" не повърна. Давах и един цял ден само "Фризовом" и на следващия реших да я пробвам пак на кърма. Още с първото ядене не повърна, но неискаше да суче. Сучеше много бавно и я пускаше, после се дърпаше, плачеше и т.н. Мъчих я така цял ден и се събуждаше след 10 мин. след като е яла. Направо изживях ужас. Тя плачеше и аз с нея. Затова минах само на АМ. Сега е спокойна слава богу. baby_neutral
Много се чувствах подтисната, затова, че се отби, защото кърма бол, а неиска да яде. Бях испаднала в депресия. Cry Cry Cry
На всичкото отгоре, ходихме на ортопед в началото на ноември и ни исписаха ортопедични гащи. Голяма мъка беше и с тях, направо кошмар. Даная беше стресирана, само плачеше, спря да се усмихва, само плачеше и много неспокойно спеше. Свикнахме сега с гащите и вече си рита и с тях, иначе стоеше като вдървена. Много ми беше жална. CryИ това е цялата гадна история. Сега пак се смеем, гукаме и се чувства добре, малката ми кукла.Всичко това беше един ад и за двете, честно казано. Sad

# 38
  • Варна
 Здравейте и от мен
Използвам момента докато Марти спи и да ви прочета ,че и да драсна някой ред.Вчера излизахме на два пъти и Марти спа непробудно по 3 часа и дори се наложи да го събудя за да яде,защото после трябваше да се къпем по нощите. На него много му харесва да му говорят и той издава едни такива приятни звуци.И ние доста се плюмчим, а си мисля че е рано за зъби.
Lulova много ми хареса снимката, а не мрънка ли в шезлонга или и на него една чаша с винце  Wink.
Имаме някакво червено петънце на бузката ,като изпръхнало от студа. С какво си мажете лицето на бебчетата? Дали може да е алергия от нещо?  И аз имам около 10 кг да свалям от бремеността, но май и не се опитвам. Ще видим  newsm78
Задържат ли си главичките стабилно вече? При нас уж да, но от време на време се клати напред назад.
Айде събудихме се  отиваме да  baby_neutral

# 39
Здравейте момичета!

Първо искам да ви почерпя, макар и с ден закъснение, с тортичка (специална - виртуална и нискокалорична)   party023 послучай третата месечинка на малкият ми голям Борис! Да ми е живо и здраво детето! Послучай третият му мини рожден ден му направихме скромно семейно парти. Вечерта по традиция го претеглихме на бебешката електронна везна, която закова на 7100 г. Не знам как сме с ръста - ще го премерим следващата седмица на консултацията, но на 2 месеца беше 63 см, така че и там сме напред с материала. Аз отначало много му се стрясках на темповете на прираст, но тъй като татко му е доста едър, а и аз определено не съм ниска, та може би нямаме повод за притеснение, човекът на нас ще прилича. Освен това му правя редовно масаж и гимнастика и му давам Вигантол, така че не се плашим и от рахит.

Irini, спомена че те болят ходилата. И аз имам този проблем и дори съм на път да ходя на ортопед за това. По време на бременността страхотно ми се подуваха краката, включително и ходилата и много ме болеше когато стъпвах. Мислех си, че проблемът ще изчезне след раждането, но уви, нищо не се промени и вече 3 месеца по-късно ходилата ме болят ужасно много, особено сутрин, като не съм ходила няколко часа. И при теб ли е така и как мислиш да се справиш? Момичета, някоя от вас има ли го този проблем?

Yani, съчувствам ти наистина. Като знам как обожаш децата си и какво желание имаш за поне още едно детенце. Но не се отчайвай мила, не всичко е изгубено. Ясно е, че шансовете ти са много намалели, но чудеса се случват.

Avi, на мен още не ми се е възстановил цикъла, но аз за всеки случай правя всеки месец тест за бременност, защото нашият татко е скаран с пазенето  Confused Хем всеки път дъвчем една и съща тема и му обяснявам колко е опасно ако забременея толкова бързо след секциото, но без особен ефект. Такива са мъжете  Close

Veenii, на Борко очичките му определено ще са кафяви. В началото се шегувахме че са боровинкови и аз хранех мъничка надеждичка че ще станат сини като моите, но вече цветът им се е формирал и категорично не е син  Cry

За разнасянето на бебчо - аз нямамникакви скрупули. Разнасяме го и по нощите когато ходим на гости (интересна картинка сме как с татко му бутаме количката към къщи в 2 след полунощ  Shocked) , возя го в кола, когато сме по центъра в таксита, оставям го за цял ден при баба му в другия край на софия, абе изобщо... отсега ми е Пантелей пътник. Но той миличкият не се противи.

Кенгурото - нашето е на Bebe confort - супер удобно и за двамата, супер здраво, поддържа кръста и макар че Борко е бая тежък си го нося без никакви проблеми, дори и когато съм на токчета.

Лелееее аз цял ферман написах, ама нали трябва да се изкажа по всички теми... Е ще ме извинявате  Blush

# 40
Maria_85 - не мога да повярвам че лекар ъе е посъветвал да спреш кърменето и да минете на АМ/ Защо поне не пробваш да це изцеждаш и да даваш кърма...Фризолака не е антирефлуксно мляко /пишеш, че вече не даваш Фризовом/.  Thinking За захранването е изписано много тук във форума и не искам да коментирам. Всяка майка сама трябва да си реши кое е най-добро за бебето й  Naughty
Що се отнася до хапчетата за спиране на кърмата, помисли си пак дали наистина искаш да се откажеш от кърменето ... не си самоназначавай медикаменти  Stop
veenii - za cweta na o4i3kite

Yany - Ужасно е всичко това което преживя с второто си раждане! Важното е че си имац две малки съкровища - Дари и Алекс, както и мил съпруг  Heart Eyes Сега е време да се погрижиш за себе си  Peace Жалко е, че не живеем в нормална държава, където можеш да им разкатаеш фамилията на тези лекари... #2gunfire
Надявам се да се видим на детското парти с  Вас тримата Hug

Irinni - много е приятно човек да подмени гардероба си. И ние бяхме вчера на шопинг, едвам си домъкнахме торбите  Crazy

dennis - най-накрая успях да ти приведа паричките  /не можах да вкарам точно парички, че нямаха да ми върнат. на срещата на 19ти дек ще ти дам бележката/.

п.с. много съм щастлива, затова че вече избрах и купих подаръка за някое беборанче - да видим кое ще е  Wink /толкова ми харесва, че ми идва да го разопаковам и да си го ползваме/  Mr. Green

# 41
Здравейте и от нас!

И ние днес бяхме от сърдитите на времето, такова мрачно, студено  и мъгливо отдавна не е било! Но решихме все пак да излезем и се накатерихме аз, свеки и Ивана в колата и право в Sky! Убихме цял следобед, а посетителите ме гледаха много странно, когато на една пейка извадих гърда и започнах да храня малката!

Купихме си и нови биберони за шишетата на Avent, тези с трите различни позиции! Вие всъщност, когато ползвате шише, с колко капки ви е бибата?

Maria_85, и Ивана връща и повръща много, но не мисля, че е повод да отбиеш детенце! Помисли си пак и продължавай да се цедиш, докато не си вътрешно убедена, че трябва да спреш кърмата си! Поинтересувай се дали няма и начин това да стане по естествен начин!

Yany, и аз съм с много поражения след раждането! Само чакам да спра кърменето и хуквам по доктори и докторици! Дано не ми открият и още нещо! Бъди и ти силна и не си мисли за лошите неща! Имаш си толкова много радости около теб!

Avi, аз цикъл също все още нямам! Но и аз ще се разпиша, когато се появи!

Veenii, при нас положението с очите е много забавно! Таткото ни има много красиви сини очи и цялата рода и от двете страни много искат малката да има неговите очи, но аз много повече харесвам за жена тъмния цвят и ми се иска да останат такива, каквито са сега - тъмнокафяви!

Иначе малката я разнасям с мен, когато няма на кого да я оставя! Даже във вторник ще е с мен на упражнения! За по-голямо удобство ползвам кошчето! А иначе ползваме кенгуру на Play и съм много доволна!

# 42
Привет съкровища на малки гукащи бижута!
Ваньо дивее с активната гимнасика и са ви попрочетох!!!
Очите ни се избистрят към тъмно-кафени.Цикъла ми още не е почукал и ако се обади ще ви докладвам Crazy
За операцията от херния-тя е най леката и бързо се възстановяваш, но лекари които си оставят ръцетеса за #2gunfire #2gunfire не трябва да се вдига тежко.
Остават мо 7 килограма за сваляне Rolling EyesВечче бях на фитнес сауна и масаж с мед Flutter За 5 дена и до Велинград отиваме с бабата и дядо та да си припомня живота Laughing
За дрехи не съм си отвзела и имам да разпускам. За сега дънки риза ,костюм и обувки имам нови, но от старите ползвам доста, един usa.pro анцуг отнесе голямо носене от бременността до сега и в нас и в фитнеса./направо си живея в него Laughing Laughing/

Въпрос?
Дали от старата ваксина може на петвалентна??? Педи каза да.

Количката вече я държа зак-лю-че на в нас. Сега търся червена кошничка maxi-cosi
Oтивам че........
преместихме се в шезлонга.
За срещата охааа потривам ръчичйки да гуша сладки бебки и бебуни Laughing
Лека вечер и успешна седмица!

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 19:38 от алфира

# 43
Здравейте момичета

Искрено ви благодаря за подкрепата Hug Не можете да си представите колко ми е нужна
Деси, Ива аз наистина ужасно много искам още едно детенце но към опасността матката да се скъса от тежестта на плода / при наличие на няколко нееластични шева/ прибавяме и скъсаната коремна стена която тепърва трябва да се оправя оперативно и е немислимо да се разтяга още веднъж Така че в това отношение съм се отчаяла Все пак съм безкрайно щастлива че си имам момиченце и момченце и че съм жива да им се радвам Сега най важното е да се възстановя и да гледам само напред  Laughing

Мария 85 защо наистина не направиш последен опит с кърменето Пък ако не става просто се успокой Бебче има най вече нужда от спокойна и щастлива майка

Ива честита трета месечинка на Боренцето Да ви е живо и здраво и да стане голям и хубав мъж за радост на мама и тати  Hug

Лулува - вие сте истинска семейна идилия пу пу

Ави и аз нямам търпение да запознаем адашите А относно именните дни колко са и каква е разликата и ти защо си избра 23

Ириини благородно ти завиждам за масажа Това е върховна релаксация за която и аз си мечтая но сега с Алексчето не мога да си я организирам

А нашите очи са синьо сиви и ще си останат така докато кърмя И Дари беше така После и станаха пъстри

Цикъл още не ме е споходил но аз съм малко по-особен случай и при мен нищо не се знае

Днес водих децата в Арена Дарката да поиграе в детсния кът после се поразходихме над 1 час и с Дари се смръзнахме а малкият си спинкаше сладко сладко

Асита съжалявам че и ти имаш проблеми Hug

Сега ще учим с Дари ако Алекс ни остави че пак реве

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 19:45 от Yany

# 44
omnipresent не ме е накарал лекаря да не я кърмя. Просто тя сама започна да яде от мен неспокойно и явно не се наяждаше, защото се събуждаше само след 10мин. озверяла от глад все едно не  е яла въобще. затова минахме само на мляко, така я мъчих цял ден и цял ден стоя гладна. Почувствах се безсилна, а тя ревеше гладна. Да не мислите, че ми беше лесно. Чувствах се ужасно гадно. Вече е късно да я пробвам пак, тя яде вече 12 дена само мляко.
Yani ти си права, че Дани има нужда от спокойна мама, защото всичките ми безнадеждни опити ме правеха отчаяна и много притеснена. И все още като говоря, за това ми се насълзяват очите.
Assita разбирам, че е нормално бебетата да повръщат, но това нащо беше много, на всяко ядене и на голям фонтан в продължение на 5 дни. Затова я заведох на лекар, за да види какво става. Точните и думи бяха: Пилорна стеноза . Мускула не се затварял и неможел да задържи храната да не се връща нагоре. Затова исписа Фризовом, защото се сгъстявал още по пътя преди да влезе в стомаха. Затова казаха да суче първо от мен и после 60мл. Фризовом, за да ставало нещо като тапа и да не позволявал да се връща храната. Защото незнам дали знаете но Фризовома е много гъсто мляко.
 И с шише пробвах и пак иска през 5 мин. да яде, остава гладна.Иначе 2 пълни месеца беше само на кърма. Толкова спокойно и добре се хранеше и си спеше кротко.

Общи условия

Активация на акаунт