Ние вече сме по-добре. Изкарахме някакъв вирус. Първо баткото се прибра от училище с температура 38градуса, главоболие и мускулни болки, а на следващия ден и аз се чуствах ужасно - гърло, отпадналост.... Но бързо се справихме с хомеопатия и вече сме добре, даже утре мисля да го пусна на училище и дано на Рая и се размине. Давах и осцилококцинум пък ще видим.
За масажчето сестрата на всяка консултация ни показва какви нови движения да включваме. Но да си призная честно не винаги съм много старателна в изпълнението. Масажът трябва да доставя удоволствие, а като видя, че Рая е раздразнителна, плаче и не и е приятно прескачаме някое и друго упражнение. Не обича обикновено упражненията за ръчички, а най-голямо удоволствие и доставят тези за крачетата.
За Коледа и Нова година още нямаме планове. Ще организираме нещо в последния момент.
Ави, най-искрено ти съчувствам! Дано вашия тати си дойде по-скоро при любимите си същества!Много е хубаво, че семейството ти е близо до теб и ти помагат, а пък вече имаш много нови приятели във форума на които също можеш да разчиташ

Аз от вчера съм се отдала на кулинарни изпълнения
ако я караме така скоро няма да си върна предишната форма.Хубав ден на всички!
Наистина, как е при вас?
,направо не знам какво да правя,ставам по 100 пъти да му давам бибата,пробвах и с ръкавички,но положението е
неспасяемо,продължаваме да си плачем на гърдата,но малко по-малко,направо едвам издържам!
Така,че наминавай през нас,за албума си напълно права! 

Никога не украсяваме изкуствена, сега реших да му угодя, че нямаше търпение за голямата украса. Ще си направим и есетествена елха, както му е реда, но по-късно, да има още тръпка
,щом не е гладен,не му давам!Иначе при мен спи на леглото,но не винаги,а пък не искам да го свиквам така
/Засега Спас не е имал нито температура, нито зачервяване на мястото. Ако има значение - всеки път док редува крачетата.За пробата от акото -не знам кога ще я занеса, просто защото не знам кога Спаси ще се изака. При нас изхождането е нередовно, но за сметка на това в пръцкането сме шампиони. Както се шегувам напоследък с лошата миризма от пръцкане - имаме си малък скункс в къщи