Преди година новина,за СЕПТЕМВРИЙСКО бебче долетя

• 16 746
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета!
Ние вече сме по-добре. Изкарахме някакъв вирус. Първо баткото се прибра от училище с температура 38градуса, главоболие и мускулни болки, а на следващия ден и аз се чуствах ужасно - гърло, отпадналост.... Но бързо се справихме с хомеопатия и вече сме добре, даже утре мисля да го пусна на училище и дано на Рая и се размине. Давах и осцилококцинум пък ще видим.
За масажчето сестрата на всяка консултация ни показва какви нови движения да включваме. Но да си призная честно не винаги съм много старателна в изпълнението. Масажът трябва да доставя удоволствие, а като видя, че Рая е раздразнителна, плаче и не и е приятно прескачаме някое и друго упражнение. Не обича обикновено упражненията за ръчички, а най-голямо удоволствие и доставят тези за крачетата.
За Коледа и Нова година още нямаме планове. Ще организираме нещо в последния момент.
Ави, най-искрено ти съчувствам! Дано вашия тати си дойде по-скоро при любимите си същества!Много е хубаво, че семейството ти е близо до теб и ти помагат, а пък вече имаш много нови приятели във форума на които също можеш да разчиташ Heart Eyes Hug
Аз от вчера съм се отдала на кулинарни изпълнения  Wink ако я караме така скоро няма да си върна предишната форма.

Хубав ден на всички!

# 76
Здравейте и от нас !
Irinii не се тревожи излишно за Спаси,нали знаеш ,че всеки ден е различен за нашите бебоци.Просто си минава през определен период.Ние също сме само на кърма и в повечето дни акаме по 4-5 пъти ,а ето че от около 30 часа още не сме акали.Това ни сле случва за втори път.С мъжа ми забелязваме,че когато хапваме предимно суха храна (бързо приготвени полуфабрикати и неща на скарата) Дария намалява ходенето по голяма нужда.В такива случаи минавам главно на супи и по-течни ястия и нещата се оправят.
Тия дни съм се посветила на избиране на коледен подарък за моята принцеса.Спрях се на това:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_106&products_id=1875
Една моя приятелка го има и казва ,че бебчо направо пощурявал.
Вие какъв подарък избрахте за първата коледа на вашите съкровища?

# 77
  • София
И аз отдавна съм забелязала, че пръцкането на Вики е съпроводено със "миризми зловонни"  Mr. Green Не знам дали е нормално newsm78 Наистина, как е при вас?

# 78
  • Стара Загора
Аз като дърта клюкарка нали се връ тук и там пък и сте ми на сърце та често разглеждам снимките на бебоците ви. Защо не си направите албумче за третия и четвъртия месец на бебчовците ви, че този много дълъг станал. Ние така си направихме.
Много са ви сладки бебоците Hug

# 79
Ние вече прекарваме 3 ужасна нощ,постоянно иска да си смуче ръцете,не признава нищо друго,като го оставя да си смуче пръстите пък се събужда ooooh!,направо не знам какво да правя,ставам по 100 пъти да му давам бибата,пробвах и с ръкавички,но положението е  Crazyнеспасяемо,продължаваме да си плачем на гърдата,но малко по-малко,направо едвам издържам! Embarassed
Ирини,много добре разбирам за какво говориш,не сте само вие,надявам се с времето нещата да станат по-добре,аз също много се напрягам и изнервям,когато детето не е добре!
За гимнастиката ,вижте това http://www.bg-mamma.com/site/content/view/474/51/

Cazo,За Коледа,вчера купихме нашият подаръкhttp://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_106&products_id=1876,много му се радва,но още не посяга да хваща играчките? Embarassed
Хера,не си само ти клюкарката,аз ако знаеш откога те чета и колко неща преживях с теб,без ти да знаеш ooooh!ама нали съм срамежливка и не се показвах Embarassed,докато бях в Искам бебе и тъкмо да започна да се престраша да пиша и бях бременна GrinningТака,че наминавай през нас,за албума си напълно права! Peace

# 80
Здравейте момичета,
Искате ли да си направим албум " смешни снимки на бебоците" или " усмивки на бебоците"?
Предполагам че вече всички бебчовци имат такива усмихнати и смешни снимки и ще е интересно да ги видим.

# 81
Ще бъде хубаво да направим такова албумче. Само дето аз немога да си качвам снимки. Незнам как? newsm78 На мен ми ги качва Хера. Бях ви помолила ако някой иска да ми пише на лични как става? Praynig

аз още не съм решила какво да купим на Дани за коледа. Ние си имаме гимнастика подарък от кръстничката и. Ще трябва да и избера нещо друго. Дядо и и подари костмонавтче. Купи и го от морето, защото там работи. Мисля тези дни да тръгвам да и избирам нещо. Предложете нещо, да ме подсетите.

# 82
Здравейте и от нас! Чакам бебка всеки момент да се събуди за папане и използвам да ви изчета, че тези дни нямах време. Тати е в командировка и ние с децата сме сами, но си прекарваме добре. Не сме излизали заради мъглата, но не съжалявам - поизчистих си къщата, сготвих, поиграх с баткото, починах си даже. Вече сме украсили, имаме и малка изкуствена елха по настояване на бати /пусти мераци, като я видя на сергията и не можа да й устои/.  JoyНикога не украсяваме изкуствена, сега реших да му угодя, че нямаше търпение за голямата украса. Ще си направим и есетествена елха, както му е реда, но по-късно, да има още тръпка Laughing Wink
Ирини, ние имаме огромен бор и голяма елха в двора на къщата и догодина се надявам елхата да си украсяваме там, живи и здрави! Не се притеснявай за Спаси, децата са като нас - имат добри и лоши дни. Утре ли ще носиш пробата? Пиши какъв е резултата. А какви упражнения и масажи правите? Аз имам една книга с масажи, но да си призная, съм много несериозна, не правя масаж, само като се сетя и то непълен. Кажи вие какво точно правите.
alexal, извинявай, май нещо съм пропуснала Embarassed, какво точно те тревожи? Ако е това, че нощем си смуче юмручетата, и Яна така прави, но аз я взимам и й давам да суче. След 5-10 мин. тя си е похапнала  и пак е заспала и я слагам в леглото. Е, понякога това се случва 2-3-4 пъти на нощ, но гледам да не се изнервям. Или пък можеш да опиташ да спи при теб известно време и да даваш да суче, за да се успокои, така и ти ще почиваш повече.
И ние сигурно ще пътуваме за празниците, но още не знам кога.
2-рият прием на Пентаксима на същата дата следващия месец ли го правите? Ден-два по-рано дали може?

# 83
Включвам се за бързо ,Ви за да биете следваща ваксина трябва да са минали поне 30 дни и аз исках по рано ,но не стана.
Ние я правихме на 08,за сега бебе Дидо е добре,няма странични реакции,с 1-та вдигна температура 37,8,а при вас как е мами?

# 84
Ви,в предишния си постинг съм дала линк за гимнастиката,накрая на статията пише,кое за каква възраст е,това се припокрива с масажа и гимнастиката ,който аз правя и който са ми показали от консултацията!За гимнастиката ,вижте това http://www.bg-mamma.com/site/content/view/474/51/
Да,притеснявам се за лапането на ръчичките,защото не спя по цяла нощ,защото и той е буден,когато му дам да яде,не иска,плаче и се дърпа,а когато въпреки всичко му дам-повръща,затова не го насилвам Naughty,щом не е гладен,не му давам!Иначе при мен спи на леглото,но не винаги,а пък не искам да го свиквам така ooooh!,но то си е до детето... Wink
Днес нямаше мъгла и излезнахме навън,той спа през цялото време и аз съм по-добре...  bouquet

# 85
Хайде мацки ето го новия албум  http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=83644

поздрави и целувки

# 86
ох писах, писах и връзката сдаде...
Ви, ваксината ни я биха за втори път малко преди да е минал един месецот първата доза на Пентаксима.Не мисля, че е проблем.  Твоята къща къде е? /ей ако сме съседи...  Flutter/Засега Спас не е имал нито температура, нито зачервяване на мястото. Ако има значение - всеки път док редува крачетата.За пробата от акото -не знам кога ще я занеса, просто защото не знам кога Спаси ще се изака. При нас изхождането е нередовно, но за сметка на това в пръцкането сме шампиони. Както се шегувам напоследък с лошата миризма от пръцкане - имаме си малък скункс в къщи  Laughing. Кажете от какво може да е тази лоша миризма. Аз съм чувала, че при съзряване на храносмилатената система и ензимите се получава, но май може и да е при болно тумбаче  Confused
АлексаЛ, при нас тежките нощи са именно от повърхностен сън причинен от смучене на пръсти. Абсолютно както си го описала, само дето Спаси не повръща и не спи при нас в леглото. Дано отмине по-скоро  Praynig, че хемм работа,  хм бебок, хем други ангажименти и недоспиването ми идва в повече Tired
Телетабис, чудесна идейка за веселите снимки. Аз вече се отчетох.
Ави, от сърце ти пожелавам това да е последната Коледа, в която сте разделени с любимия. Прегръщам те.  Hug

лека нощ и успешна седмица!!!!

предложение за заглавие на следващата ни тема:В СЕПТЕМВРИЙСКТЕ ОЧИЧКИ ГРЕЯТ КОЛЕДНИ ЗВЕЗДИЧКИ

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 22:01 от irinii

# 87
И аз да направя бърз отчет по никое време  Mr. Green
Ние сме добре, само дето ме е яд че не можем да излизаме заради мъглата  #Cussing out
Ирини , не исказвам мнение за лошата миризма, защото нямам никаква идея  Rolling Eyes Сигурно си е в реда на нещата, знам ли
За подарък , сме поръчали на чичо му като си идва от Испания да издири под дърво и камък тази играчка за кошара с Мечо Пух , за друг подарък не съм мислила.
Щях да пиша и нещо друго, но много ми се приспа, затова отивам да лягам  Simple Smile
Ако мога утре пак ще пиша  Grinning
Лека нощ на мами и бебчета  Hug

# 88
Добро утро Hug
Ние прекарахме една много хубава събота и неделя,тримката заедно,даже малко ми е кофти че мина толкова бързо.Бебка се държа чудесно.Излизахме към 13 и до 18 тя си спеше кротичко навън и не даваше признаци,че е гладна или и е некомфортно.Вечер пак си спинка по 5-6 часа,а понякога повече.Вашите бебчета как са?
Купихме си още украса за вкъщи и сега приличаме на магазин за коледна украса  Crazy Много обичам Коледа и винаги украсявам отрано и държа украсата поне до февруари.После ми изглежда празно като я махна,все едно не е моята къща.Неси много се радва на лампичките и им се смее и гука нещо.Имаме и един дядо мраз и на него гука и се смее,даже се опитва да го пипне.Явно си поръчва подарък за Коледа Laughing
Ходихме да видим и брат ми,който е гвардеец и беше на пост пред президентството.На мен ми беше много интересно да гледам как се сменят.Досега не ми е правило впечатление,но сега нали е братчето там и.. Heart Eyes
Изкарахме Неси от количката да се снимаме до него и да я види и на него му се напълниха очите,а пък на мен ми стана криво че неможах да го гушна.
И така по въпросите
За аромата от бебка и аз забелязах че си имаме скунксче вкъщи.Даже нета ни се беше бъгнал и ни го оправяха в събота.А аз нали съм си любопитна и гледам Пепи(отговаря за нета)какво прави и държа Неси,а тя в този момент като взе да пръцка и ака  Crazy  Joy Така че Ирини(много ми харесва името ти  Peace това между другото)е нещо нормално според мен
За подарък на бебка Тя си има гимнастика и играчки шумящи,светещи,пеещи(понеже маика и е по голямо бебе от нея) и мисля да и купя дрешка(не че си няма,ама да уважим празника).
За подарък на татито Вие какво мислите да купите?Аз още се чудя  newsm78
ive1ina има я в премаман същата играчка,ако чичото не я открие  Peace
 teletabis2  страхотна идея.Аз също скоро ще кача снимки
Заглавието на следващата тема ми допада.
Айде че стана дълго и досадно за четене вече
Целувки Hug Hug Hug

# 89
Добро утро момичета!

Много са сладки бебоците в новия албум. Сега ще се помъча и аз да кача На Даная. Ох, това гадно време ми омръзна. Много ми се излиза с Данито, но тук в Стара Загора с тези мъгли направо е ужас.

Гледахте ли новините, за катастрофата в Бяла! Някаква страшна трагедия е това! ooooh! Точно преди празниците, как могат да се случват такива неща?

А, бе вашите бебчовци как спинкат през деня? Ние спим вечер от 21ч. примерно до 6-7ч. сутрин, храним се и пак спим до 9-10ч. и после от там на татък след всяко ядене дремва по 15мин. и през другото време игра.
Научи се да си вдига дупето, като я сложа легнала да я преобличам. Стъпва на петички и навдига дупето и така малко по малко се мести назад, все едно, че лази по гръбче. Голяма е маймуна? rotfImao

irinii Спаси е много сладък с тази коледна шапчица! Направо бонбон. Пу-Пу...Да ти е жив и здрав.    love001

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 10:55 от Кузманка

Общи условия

Активация на акаунт