Преди година новина,за СЕПТЕМВРИЙСКО бебче долетя

• 16 648
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
Ех ама са ни сладки бебчовците  Laughing  Heart Eyes
В тази мъгла и аз не смея да го извеждам. Вчера го закархме с колата в свеки и ние с татито се разходихме в панаира(има коледно изложение), после напазарувахме малко храна, пихме кафе с приятели, взехме и отроето и се прибрахме. И после като се заредиха едни гости - дядото и бабата на мъжа ми, после майка ми с една нейна приятелка и сестра ми, после кумата ни със сестра и - та чак до вечерта.
Да ви споделя какво открих може и при някой друг да подейства. Вие слагате ли бебчетата си да спят по корем. Аз го сагам по гръб, но сутрин като яде към 6-7 след полвин - един час се размрънква и разревава и се буди. Татко му го гушка но като излезе в 8.30 за работа го оставя при мен в леглото и с промрънкване изкарваме до 9-9.30. Тази сутрин обаче го оставих по коремче. Отначало малко промрънка но сам си заспа и така чак до 10.30. Мама е супер доволна защото много и се спеше. Крис заспива към 22 но се буди към 3-4 и към 6-7.
Лек ден на всички

# 91
Mila84, и аз се чудя за подаръка на татито. Другите горе-долу съм ги измислила, ама той ми е много труден...И все казва, че не иска подарък, пък после се радва като има и за него нещо под елхата hahaha
Кузманка, Яна все още доста си поспива /пък може и да е поспалива като мама JoyАз без ядене мога да издържа, ама без сън Naughty, като болна съм/. Днес спа до 8,30. После към 11.00 пак заспа. И следобяд обикновено спи по-дълго /2-3 часа/. И вечер си поспива, но през нощта не правим дълги паузи, най-много 5 - 5,30 часа. Даже се замислям дали не будува малко за тази възраст newsm78 ThinkingНека и другите мами кажат как са техните бебчета!  
irinii, не знам какво да кажа за миризливото пръцкане...ще разбереш със сигурност когато направите изследването, дано да е по-скоро. Колко дни по-рано бихте 2-рия Пентаксим и даде ли антипиретик /аз 1-я път не съм давала и нямаше проблеми, но ми казаха, че 2-рият и 3-ят прием са по-гадни, защото се получавало натрупване/? Ние първата я бихме на 28.11. и сега се чудя може ли на 27.12. да я направим, за да имаме ден-два да останем вкъщи след боцкането за всеки случай и на 29.12. да изчезваме от София за празниците. А иначе май наистина ще сме горе-долу съседи - ние сме в Драгалевци, с колата ще сме на 10 мин. път май Flutter и много се надявам да си ходим на гости живот и здраве Grinning.

# 92
Привет мили мамчета и сладки бебешочета Wink
Благодарим ви че ни приехте във вашата уютна компания-обещаваме да се отчитаме често!
Като за начало да ви се оплача-изкарахме тежичък уикенд Cry Дари имаше нечовешки колики и плака много-заедно с мама разбира се Rolling Eyes Ужасно е да гледаш мъничето ти как се мъчи и да си безсилен срещу това-разбира се обвинявам себе си,защото сигурно аз съм хапнала нещо което нетрябва Sick
Вашите слънчица как са-забравихте ли вече за тези мъки?
Иве ужасно съжалявам че още не се е прибрал таткото-знам че си силна жена и се справяш безпроблемно със всичко но се надявам дядо Коледа най-накрая да ви го доведе Wink
Възхищавам се на всички работещи мами  bouquet
Ние все още не сме избрали подарък за Дари/специални поздрави на адашката ни Wink/ но и нашия татко почти го няма и все още не сме се организирали за коледните покупки,но скоро ще трябва да се заемем и с това Simple Smile
Пак стана много дълго-ИЗВИНЯВАИТЕ Blush
Пожелаваме ви приятен и спокоен ден Hug

# 93
Искам да ви попитам, как давате водичката?Подслаждате ли я? аз и купувам Девин за бебета, преварявам я за 5 мин.слагам 8-9 зрънца захар на 100мл. например и така я пием.

# 94
Честит трети месец на Николай на мама dvv Лидия на мама Аетера, Мария  на мама диман!!!!!!!   bouquet
Ние с Мони токущо се прибрахме от разходка и той още спи в количката та аз да използвам да ви прочета и аз да се отчета. Навън времето е много приятно и жалко че не можахме постоиме повечко ама трябва да се кърмиме! Незнам вие как сте с дрънкашите играчки ама ние голям бой им хвърляме  smile3503. Слагам му дрънкалката от количката на кошчето и той като почне да я дърпа и удря много се радва как дрънка!!!А и въртележката на леглото е голяма занимавка за сладурчето ми! smile3503 А аз съм доволна че през това време мога си свърша някоя друга домакинска работа иначе искаше постоянно някои да е при него и да му говори и да го занимава!!
lillka ние отдавна нямаме колики а и преди това почти нямаше. Само по малко се присиваше с крачетата но никога не е плакал от коремче! Дано и при вас вече свършат  Praynig
Кузманка Мони не иска да пие вода въобще само като се разхълца му давам и тогава по 10 мин се лъжеме докато пийне малко! Аз му слагам на 100 мл вода по една лъжичка захар защото ако не му сложа хич не я иска!
teletabis2 Идеята за албума е супер! Много са сладки бебоците ви! сега и аз ще се ключа с някоя снимка че до сега не съм ви го показвала моя разбойник!

# 95
Здравейте и от нас!
за водичката -аз всеки ден и преварявам обикновена чешмяна вода за около 5-10 минити на котлона.Дария ако и дам пие вода ,ако не -не пие.Иначе гледам за едно денонощие да не и давам повече от 120 мл. (едно шишнце на Авент).Не слагам захар.

# 96
  • Варна
Кога пишете бе мами, аз тъкмо ви изчета и реша да седна да пиша и хоп нещо се случва или с бебо или с баткото.А уж майка ми е на гости и ми помага. Аз водата отдавна не я подслаждам и пием като за световно, но гледам да е около 150мл дневно.Преварям чешмяна вода всеки ден, защото бяхме купили от Девин с розовият етикет,но срокът и бил до края на ноември , а а з сегая взех от мазето и какво да видя - водата е розова като водата и най отдолу има тъмна утайка.При вас случвало ли се е рвсе пак около 10-15 дни след маркировката на тубата? Не че и от чешмата е хубава,ама  Hug.
Ние ходихме едва сега на ортопед и при нас всичко е наред слава богу.Утре ставаме на 3 месеца.Днес е гадно времето и не сме излизали и на нас коликите още не са се махнали и се проявяват следобед.Вечер засега си спим,понякога се събужда за малко водичка и пак си заспива. Айде целувки   Heart Eyes

# 97
Знаете ли какво ми се случваше! Като преварявах чешмяна вода и като я сипя в шишето и погледнеш водата, в нея плуват ени бели работи, нещо като луспи все едно, пробвах с друга купена вода минерална, преварявам и пак така. Само от тази бебешката на девин не става така. Чудихме се защо така става и така и не разбрахме. Тя Дани преди неискаше въобще да пие вода, но от както сме на адаптирано пие и търси. Винаги като и предложа шишенцето си пийва. Честно казано и без захар съм и давала и пак я пие.

Чакайте ,че аз се разчистих newsm79 newsm75, то пък взе че ми се обади мъжът ми че свекър ми щял да идва на гости. Сега ставам, че и Дани ще ревне гладна ей сега Misc Baby Bottle и ще се чудя кой по напред да оправям.
 smile3506Дано имам време пак да поседна да ви почета довечеря.   Hug

# 98
  • Стара Загора
Искам да ви попитам, как давате водичката?Подслаждате ли я? аз и купувам Девин за бебета, преварявам я за 5 мин.слагам 8-9 зрънца захар на 100мл. например и така я пием.

Мин.вода не се преваря  Naughty

# 99
Здравейте, мамчета!

Отдавна не съм писала. Мони в момента спи и реших да ви драсна няколко реда.
Аз съм се отдала изцяло на грижите за него. От ден на ден усещам как все повече се превързвам към малкото човече и искам само с него да се занимавам. Дори когато се разплаче ми е много хубаво да го утешавам.  Hug Като го гушна и усещам някаква невероятно силна привързаност.
Вчера си купихме елха, украсихме я с лампички и Мони много дълго я съзерцава.  Shocked Тази сутрин я гледа цели 15 мин. като отвреме на време и гугукаше.
Поздравления teletabis2 за новото албумче. Посмях се от сърце преди малко. Мони има много такива смешни снимки и сега ще кача и аз няколко.
за водата - 3 пъти съм го пробвала да пие и не иска, чак до рев го докарваме. Прави едни гримаси все едно, че отрова му давам.
Щастливке, някъде по назад в темата ни прочетох, че си се занимавала професионално със спорт. Какво си тренирала? Ако съдя от аватара ти баскетболиска ли си била? Аз също съм вече бивша лекоатлетка. Учила ли си в НСА?

Поздрави на всички малки и големи

# 100
Здравейте майчета и сладки бебчета!

Ирини, Лилка, благодаря ви за съчувствието! Трудно ми е да повярвам, че няма две седмици до Коледа.

Новото при нас е, че вчера водих Сашко на Витоша. В София мъгла - на Алеко слънце. Качихме се дотам с кола, а после пешачката към час и половина със Сашко в кенгуру. Нещо като планинско кръщене. Надявам се много често да ходим на Витоша. Даже реших да му хвърлим пъпа там в някоя рекичка по следните съображения: високо е - да постига висоти, във водичка - да му върви по вода (това го научих от вас, мили съфорумки) и трето - да обича природата, че в нашия забързан век е важно да се връщаме към нея. С голяма радост установих, че не съм единствената лудетина, дето си води бебето в планината. Имаше доста други бебчета в кенгуру, едното от тях също ставаше вчера на три месеца. Вече подкарахме четвъртия месец - черпя ви с ягодова тортичка!!! Честита месечинка и на днешните рожденици!

Единствената течност, която давам на Сашко освен кърмата е чай от копър. Колики почти нямаме вече. На приятелчетата, които страдат още, пожелавам бързо да забравят за тях. Не съм му предлагала водичка, но някой ден ще пробвам.

С нетърпение очаквам коледното ни парти! Остават 8 дни! Лека и усмихната вечер на всички!

Ирини, ако времето ти позволява, би ли направила малка корекция на първа страница. Най-често срещаното име на момче все още е Александър, но сме вече 5 на брой! Мерси, за което!

# 101
Милички,
нещо ми е много криво и не искам да ви пиша негативни работки..
Само да ви припомня,че очаквам снимчиците на малките бебковци,които ще идват - до момента имам 12 от 20те.Кой още не ми е пратил?Нямам списъка, но ви подсещам,че мейла е  bonne_esperance@yahoo.fr. Иска ми се да не пропусна някого в малката ни изненада Thinking
Мога само да ви се похваля,че ми подариха лампата,която търсих за Мия - с музика и прожектираща фигурки на тавана..Само батерийки да й купя и ще я пробваме.
Нашето пъпче щеше да лети към Канарските острови,ама аз се подвуумих..Тъжно ще ми е малкото ми голямо тогава момиче да е далеч..И съм в размисъл до края на януари - или се решавам или търсим друг вариант..Мамата на татито предложи Мусала..
Пак да ви питам - дайте повече инфо за курсовете за рейките,моля!
Нашето тати ни благодари за коледния подарък - антирадар Wink който сам си е купил ..Дали да го поглезим още?И за Мия нищо не съм избрала още..ама в тая депресия..Трябва да се стегна..
А Коледата ми се иска да сме при родителите ми - там винаги е топло и уютно- най-изпълненото с любов място..
Целувки на всички и извинявайте,че съм провесила нос и ви се оплаквам..И т'ва ще ми мине..

# 102
Базел откъде взехте тази страхотна рокличка на Вики?Искам и аз  Praynig Cry

# 103
  • София - Бургас
Здравейте! smile3525
  Ето ни и нас с Карина! newsm03
Днес за пръв път Карина присъства на прощапулник!Отново обрахме точките на всички гокти с нашето кротичко бебче.Този път през прекараните 3 часа, тя не спеше, но през цялото време кротко си стоеше в коша и се оглеждаше наоколо.Всъщност аз присъствах на подобно събитие също за първи път.Интересно беше за мен, тъй като си извлякох информация относно организацията за бъдещето събитие, което живот и здраве очаква и нас. newsm32
Друго интересно при нас няма.като цяло ни върти ежедневието състоящо се от папкане, смемяне на памперс, гукане, усмивки, разходки, после пак папкане и т.н., и т.н............. kyllmg
   Хей какво става с нашата срещичКа на 19,12?  friendshipБроите ни, нали?
Денис?????Скоро не си писала! ThinkingСамо Бон Есперансе споменава за снимчици......... smile3509

# 104
Oх, момичета днес голям екшън ми беше... докато се разхождахме сутринта блажено с бебо ми звъннаха от работата и ми сервираха че спешно трябва да свърша нещо и се занизаха едни срещи цял следобед, та чак вечерта се прибрах капнала. Бебчо беше с татко си, но аз винаги изпитвам чувство на вина когато го оставя за повече от едно хранене на някой. Сега се чувствам много зле имам чувството че съм му навредила...
Навсичкото отгоре имахме планирани гости за вечеря...а аз акустирах 10 минути преди тях. Мъжа ми беше решил да се прави на супермен  Mr. Green и да готви и познайте как заварих къщата си- малък ужас- готварски книги, продукти навсякъде, бебе неспокоен и хаос....абе не е за разпрявяне ама свърши този кошмарен ден.
bonne esperance, изпратих ти снимка на бебето, каква ли ще е изненадата Simple Smile?

За смешното албумче много се радвам, че идеята допадна на всички и аз също много се забавлявам като разглеждам снимките,  а ако искате може да си правим и фотоконкурси със гласуване- тематични ?

Ирини, пиши какви са резултатите от изследванията- сигурна съм че не е лошо. На Алекс пък на свивката на дупето му се появи една червенина. Уж го мия при всяко акане и всяка сутрин, но не знам какво е.

.Кузманка, получих ти писмото и ще публикувам нещата съвсем скоро
Ох, сега лягам, че утре пак ще ходя по музеи да оправям бакии на колегите Sad разработих се преди коледно- ужас!

поздрави и целувки на всички

Общи условия

Активация на акаунт