Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 834
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
  • sofia
Здравейте,
При последното ми ходене до Икеа (преди седмица) снимах ето тази масичка, но не ми трябваше тогава. Сега искам да си я взема и търся по име, но я няма в бг сайта. Каталожен номер не съм записала, за да звънна и да питам за нея. Има ли шанс да я имат за продажба, но да я няма в сайта?

https://www.ikea.com/us/en/p/aesperoed-side-table-black-glass-black-10462180/

# 91
Сигурна ли си, че това си снимала? Такава масичка не съм виждала в ИКЕА, а точно масите оглеждах съвсем скоро. Даже се ядосвах, че таква кръгла има само комплект от две, няма самостоятелна

# 92
  • sofia
Да, лошото е, че не съм снимала серийния номер, ето:
Сигурна ли си, че това си снимала? Такава масичка не съм виждала в ИКЕА, а точно масите оглеждах съвсем скоро. Даже се ядосвах, че таква кръгла има само комплект от две, няма самостоятелна

# 93
То номера го има, аз по него я намерих, че не се отваряше линка - 104.621.80
Това в софийската ИКЕА ли? Къде съм бляла аз, че не съм я забелязала.
Има я в гръцката ИКЕА - в повечето физически магазини. Може да използваш ЕКОНТ. В магазините проверяват кога ще има наличности и са им точни "предсказанията".
Даже ме посъветваха, за да не се разкарвам (че голям зор имах), да звъня на телефона, написан най-отдолу в листчетата, които с сложени навсякъде да си записваш артикули и номера (тези с моливчетата и хартиения метър). Записваш номера, звъниш и те ще ти кажат кога ще има доставка. Не съм го правила.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 16:30 от cool_witch

# 94
  • sofia
В софийската, да. Simple Smile Освен пак да направя врътката с Еконт

# 95
На етикета пише, че продуктът е поръчан и ще бъде наличен скоро. Да не е от новия каталог и все още да не е в продажба?

# 96
  • sofia
Възможно е. Писах им, ще видим какво ще ми върнат.
На етикета пише, че продуктът е поръчан и ще бъде наличен скоро. Да не е от новия каталог и все още да не е в продажба?

# 97
Привет, някой да знае къде могат да се поръчат калъфи за диваните на Икеа в България? Намирам в etsy, но се чудех дали има някъде по лесно да видя материи и цветове?

# 98
  • Варна
Привет, някой да знае къде могат да се поръчат калъфи за диваните на Икеа в България? Намирам в etsy, но се чудех дали има някъде по лесно да видя материи и цветове?
Икеа не продаваха ли калъфи? Наскоро купувах от тях калъфи за едни столове, които реставрирах и сякаш ми се мярнаха, че има и за дивани.

# 99
  • Пловдив
Само определени дивани имат калъфи от Икеа .В Etsy и в Али съм виждала за всички видове  дивани .От Etsy може да има вариант и за изпращане на мостра на плата  ,но вероятно по-евтино ще излезе да ви го направят по поръчка в БГ .

# 100
Да, и аз така си помислих, ще търся някъде да направят. Имат калъфи готови, но са много ограничени от към цветове.

# 101
Търся портманто. Може ли реални снимки ако някой от вас има от Икеа?

# 102
  • Варна
Аз имам портманто, но мога да го снимам чак неделя, не съм в България. А и то още чакам май някои части за него, вратите не са сложени. То реално е едно ниско шкафче, на което може да се сложат текстилни седалки, едно гардеробче до него и едно голямо, черно, огледало от ковано желязо. Закачалките още не съм взела.

# 103
  • Пловдив
Трябва ми едно кресло LYCKSELLE.
Само че се чудя, с какъв матрак да е. Вариантите са три:
https://www.ikea.bg/products/beds/sofa-beds-chair-beds/armchair- … len-stol/89444112 - този отпада, пробвахме го в клиентския център и не ни допадна.
Та реално остават два:
https://www.ikea.bg/products/beds/sofa-beds-chair-beds/armchair- … len-stol/19444120
https://www.ikea.bg/products/beds/sofa-beds-chair-beds/armchair- … len-stol/09444106

Нямат мостри тук, за да ги пробваме. Не знам каква е разликата между двата матрака и кой да избера. Трябва да е удобен за спане, въпреки че, ще се ползва отвреме навреме. Имате ли наблюдения за някой от тях? а дали има мостри в Икея София?

# 104
  • София
Здравейте! Някой знае ли след като поръчката ми е предадена на фирмата за доставка, но нещата бяха налични във Варна, а аз съм в София за колко време ще я доставят?

Общи условия

Активация на акаунт