Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 826
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
  • Сред мелниците
И аз поръчах във вторник с доставка в софийската ИКЕА. Да не би да са изчерпани бр поръчки за деня?

За транспорта, тел +359 88 999 1363

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 11:30 от В (като Вятър)

# 76
И аз поръчах във вторник с доставка в софийската ИКЕА. Да не би да са изчерпани бр поръчки за деня?

За транспорта, тел +359 88 999 1363

Не, разиграх преди малко - ако са изчерпани,пише. Сега магазин София изобщо не фигурира в падащото меню.

# 77
Да, не е въпрос на изчерпване на лимита...

И аз поръчах във вторник с доставка в софийската ИКЕА.
дано има шанс наистина да се оправи.... чудя се как да процедирам

# 78
  • София
Има ли някой, който притежава модули от серията VALLENTUNA? Днес бяхме до Икеа и много ни допадна и като усещане и като дизайн, но за съжаление бяха изложени само модулите с ракла, нямаше този с изтеглящия се механизъм за спане. Да не би да спират серията?? Четох някъде, че модулът с леглото бил по-мек от другите...Ако някой го има, ще се радвам да сподели впечатления.

# 79
  • В подножието на Сините камъни
Има ли някой, който притежава модули от серията VALLENTUNA? Днес бяхме до Икеа и много ни допадна и като усещане и като дизайн, но за съжаление бяха изложени само модулите с ракла, нямаше този с изтеглящия се механизъм за спане. Да не би да спират серията?? Четох някъде, че модулът с леглото бил по-мек от другите...Ако някой го има, ще се радвам да сподели впечатления.

Ние имаме точно тези с изтеглящото легло. Аз съм изключително доволна, лесно се разпъват, дивана е удобен както за сън , така и за седене, когато е в нормално положение. Харесва ми и това, че е модулен, т.е. мога да си ги върта, обичам да променям от време на време интериора в къщи, там където ми позволява. И аз им се чудих, но стрелях и вече 2 години му се радвам.

# 80
Споделям какво установих току що, никъде на сайта не видях да е обявено... та се позачудих дали важи за всички Thinking
Дават отстъпка 30 лв при пазаруване он-лайн над 200 лв с Ikea family профил, обозначено е като Ikea Family promo.

Ние, в крайна сметка прежалихме доставката и си поръчахме продуктите, че ни беше страх да не останем отново без единия артикул. Още повече ме е яд защото все още има бройки, макар че за един ден изчезнаха 2/3 от наличните бройки...., но какво да се прави такъв ни бил късмета.... Stuck Out Tongue Winking Eye   така се получава при тази липса на артикули и неясноти...

# 81
А аз днес пазарувах на място и се зачудих от къде имам 30 лв отстъпка, защото не ползвах точки…
тук пише.
https://www.ikea.bg/offers/30lv-off-with-ikea-family

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 20:55 от second

# 82
Аха, значи ги дават и на място Simple Smile
Благодаря, за линка, успявам да го отворя, но иначе никъде не мога да го открия ако вляза стандартно в сайта..
Точно днес се е появил наличен и друг артикул, та живот и здраве, утре сме там, стига да не изчезне Wink

# 83
  • sofia
Привет, искам да поръчам едно огледало, от което пише, че има наличност във Варна, но не може да се поръча онлайн. Аз съм в София. Има ли начин да го поръчам с Еконт или някак по друг начин?

# 84
Можеш да го поръчаш с Еконт. Коментирахме в темата. Аз съм поръчвала и въпреки изключително дразнещото преживяване пак бих поръчала, ако много ми трябва нещото

# 85
  • sofia
Благодаря ти! Притеснявам се да не стане така, че бройката с наличности да не е коректна и продуктът да е изчерпан като иде куриера..
Иначе бързо ли става?
Можеш да го поръчаш с Еконт. Коментирахме в темата. Аз съм поръчвала и въпреки изключително дразнещото преживяване пак бих поръчала, ако много ми трябва нещото

# 86
Е като не е налично няма да го купи и ще ти върнат парите.
Обикновено наличностите са верни на сайта. Поне за артикулите, от които аз съм се интересувала
Аз поръчах в късния следобяд, купиха на другия ден и получих на третия ден. Така че горе-долу от днес за утре Grinning

# 87
Много бързо става, в деня следващ плащането се закупува стоката, на следващия се получава.
Първо плащаш парите само за стоката, при получаване плащаш за транспорта

# 88
  • sofia
Така и направих днес следобед! Благодаря ви 🌸
Много бързо става, в деня следващ плащането се закупува стоката, на следващия се получава.
Първо плащаш парите само за стоката, при получаване плащаш за транспорта

# 89
Здравейте , нова съм в темата и ще следя с и терес Simple Smile днес звънях за запитване за поръчка и доставка вземане от магазин - и формацията е че временно са спрели тази опция и ще бъде активна от следващата седмица … Sad

Общи условия

Активация на акаунт