Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 814
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
Ще бъде супер!
Само да изчакам до тогава и не отида в офис, както Nelina_london подсказа Simple Smile

# 61
  • Варна
За едната детска сме взели това сетче с гардероб (естествено няма врати 😀) и по принцип върви с това бюро. Според вас кой модул ще е добре да добавя, за да има повече място за съхранение бюрото? Или направо друго бюро да поръчвам ли..?

# 62
  • Пловдив
Фен съм на ИКЕА , обаче напоследък  онлайн магазина им е много опразнен. От един месец дебна едно легло появи се за 1 ден и отново изчезна. Сега сигурно още един месец ще чакам да се появи. От новите им продукти си харесах едно широко кресло и то го няма.

# 63
  • Варна
Говори ми... Ако ви покажа списъка ми с какво чакам, какво съм поръчала, какво е пристигнало, какво изобщо го няма в сайта... Получавам през ден известия за някакви наличности, поръчвам като луда, вече едва проследявам кое за какво е и къде е... и пак супер много неща липсват.

# 64
Някой да знае, от конструктивна гледна точка, за какво служи тази бяла джаджа, която се монтира в долната част на шкафа?
Скрит текст:
В момента съм сглобила рамката без джаджата и чакам крачетата, за да довърша монтажа; рамката е изправена до стената, като в долната част се опира до стената, а в горната е отдалечена около 3- 4 см. Стената е вертикална, долу има перваз около 1 см., подът не е съвсем хоризонтален. Мисля си, че тази джаджа допълнително ще отдалечи шкафа от стената.

# 65
  • sofia
Zizini, какъв е шкафа?

# 66
  • Велико Търново
Поръчах си нещата! Днес получих имейл че наличността е променена на едното мамутче, а като отворих, и останалите бяха налични. Зарадвах се като дете! Ще снимам като дойдат Simple Smile

# 67
Шкафът е кухненски, дълбочина 37 см, широина 40 см, височина 2 м, METOD; ще стои отделно от другите шкафове, зад вратата.

# 68
Здравейте,
Имате ли отзиви от тиганите от сериите 356+ и Hemkomst?

# 69
Знаете ли дали дивана Applaryd ще се появи в България? Ако имате лични впечатления от него споделете.

# 70
  • ENGLAND
Шкафът е кухненски, дълбочина 37 см, широина 40 см, височина 2 м, METOD; ще стои отделно от другите шкафове, зад вратата.
Това е като имаш съспеншън рейл ( не знам как е на български) се слага долу шкафа да е вертикален. Съспеншън рейла отдалечава шкафа точно толкова, колкото е тази джаджа. Ако не слагаш съспеншън рейл нямаш нужда да слагаш това.

# 71
  • sofia
Здравейте,
Направих една онлайн поръчка миналата седмица. Преди 2 дни мина куриер на cvc, точно когато не бях на адреса. Пл телефона го попитах може ли да я остави в офис и той каза, да, при което му дадох офис на Еконт. Обаче втори ден ни вест, ни кост от Еконт. И не знам какво се случва. Имате ли идея къде да я търся пратката?

# 72
Звънете в конкретния офис или на националния телефон и попитайте дали има пратка за вас, като си дадете телефона
От вчера, поне вчера забелязах, така че може и да е по-отдавна няма опция он-лайн поръчка и да си я вземеш от магазина в София. Имало проблем, не знаели кога ще се реши..... Абсолютна лъжа...да сме си поръчали до адрес или партньор....много се ядосах, чакам продукта от два месеца...  яд ме е и не ми се дават 25 лева на някой за доставка, като хем ще си платя, хем ще се чудя кога ще ми доставят поръчката Persevere

# 73
Не е от по-отдавна, аз поръчвах за вземане от магазина в Сф онзи ден.

# 74
  • sofia
Joddy, опитах се да се свържа със CVC, но без успех. В Еконт не са получавали нищо за мен. Много се забавиха нещата, а ми трябват вече. Номер на товарителница не виждам в нито един мейл, а само номер на поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт