Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 621
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
  • София
канелената кифличка са намалили Simple Smile

# 646
Нещо не ми върви с майсторите. Бяхме се разбрали с мебелист, направихме проект, уточнихме, материали, цветове, жюцени и се разбрахме за окончателни рамери след като свърша с ремонта. Нооо един ме забави, съответно се забави и друг и сега мебелиста ме информира, че евентуално през януари може и да имам кухня. Замислих се дали да не си поръчам от Икеа, но като ви чета и като ходих до магазин и видях празните рафтове там, май и поръчването в Икеа ще е мисия невъзможна.
Та въпросът ми е, колко време отнема от вземането на мерки до сглобяването на цялата кухня. И колко приблизително излиза монтажа. Кунята ми е 2.70 на 2.20

# 647
Момичета, изпуснала съм ви. Но сега виждам в профила, че имам -200 точки

Точки от последната транзакция:
21/7/2022 | -200 точки

Не схващам как точно са решили, че трябва да ми изтекат - каква е тази дата?

П.п. да допиша, че колега ме стъписа и пуснах поста без да допълня Simple Smile

Нали тези точки се пазят 3 месеца, а тази дата по-горе 21.07 не се връзва никак с близо 90 дена. Никъде не успях да прочета повече за тези точки, а ми се иска да се възползвам, и без това пазарувам в ИКЕА. Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 18:43 от aDream

# 648
Преди малко разговарях с оператор. Попитах :
-  Какво представлява  оферта Ikea Family, след като нищо не е намалено  https://www.ikea.bg/ikea-family/ikea-family-offers/?
Отговор: - Не трябва да е намалено, не е имало преди Flushed, купете си нещо и ще получите точки .
 -  Пише -намаление до 30%, подвеждащо е. В този сектор винаги имаше добри оферти. Защо не проверите къде е проблема?
- Нищо не можем да направим, питайте продавачи в магазини какво е намалено Smiling Imp .

Идеята удобно да пазаруваме онлайн явно се отхвърля. Абсолютна некомпетентост за пореден път.

# 649
Офертата е старата и изтече, не са качили нови неща в секцията и затова ги виждаме на нормални цени. Чакаме новите сега...

# 650
Служителят ме уверяваше, че намаления в тази секция преди не е имало ).

# 651
Служителят ме уверяваше, че намаления в тази секция преди не е имало ).
Имаше и още как, точно на тези артикули Laughing. До 30-ти бяха. Харесах тази табуретка, която беше на 119 лв по спомен и така и не купих... https://www.ikea.bg/products/sofas-armchairs/footstools-pouffes/ … la-ratan/10434309

# 652
  • Пловдив
Леле, като ви чета и се отчайвам Simple Smile Вчера най-накрая се реших да поръчам кушетка Hemnes https://www.ikea.bg/products/beds/guest-beds-day-beds/hemnes-kus … edzheta/90349326/  и сега се чудя дали изобщо ще пристигне Simple Smile Дано! Взимам я за детето/децата в детската стая и не знам дали е най-подходящия избор, затова и отлагах доста време, но пък много ми е симпатична Simple Smile Сега се чудя дали да поръчвам матраци или да изчакам първо да видя дали ще я доставят Simple Smile Някой има ли я и може ли да сподели каква височина може да са матраците? Предполагам макс 12-15 см? В Икеа няма голям избор на размер 80/200 и вероятно ще разгледам и другаде...

# 653
Днес получих най-бързата си поръчка от Икеа. На 3ти вечерта поръчах дреболии нямаха и 500гр, на 4ти беше изпратена и тази сутрин още в 8,30 звъни куриера, че идвал. Куриерска фирма CVC и интересното беше, на буса написани цени до 1кг 1,99лв, а аз платих на икеа 9лв за доставка.

# 654
  • До сърцето...
Вчера най-накрая се реших да поръчам кушетка Hemnes https://www.ikea.bg/products/beds/guest-beds-day-beds/hemnes-kus … edzheta/90349326/ ...
Някой има ли я и може ли да сподели каква височина може да са матраците? Предполагам макс 12-15 см?
Това е често обсъждан артикул в темата. Защо не ползвате търсачката?
Ето един отзив, намерен по този начин - https://bg-mam.ma/p/1243482/41334969

# 655
  • София
А в гръцката и румънската икея дали е същата работа или може човек да отиде и да си натовари артикула и да си замине...
Тези проблеми с наличности за вс продукти ли са валидни.... Чудя се като дойде време за диван изобщо дали може да разчитам.

# 656
  • София
А в гръцката и румънската икея дали е същата работа или може човек да отиде и да си натовари артикула и да си замине...
Тези проблеми с наличности за вс продукти ли са валидни.... Чудя се като дойде време за диван изобщо дали може да разчитам.

Аз като гледах онзи ден гръцката - и там е същата работа, даже някои неща тук ги има, а там не.

# 657
Това с наличностите моментно явление ли е?

# 658
  • Варна
Традиция си е по принцип, но сега май много е загрубяло.

# 659
Имам проблем с Икеа. От 19 август съм направила поръчката и до днес нито поръчка, нито обратно пари, които хич не са малко. Звънях по телефона и нищо не можели да ми помогнат, да съм пишела на мейла. Вече сто пъти писах и няма край тази сага. Отговарят ми с шаблонни писма. Имал ли е някой същия проблем и как го е решил?

Общи условия

Активация на акаунт