Отговори
# 60

Sunglasses Толга си продължава ваканцията и
разпуска както му е кеф, неглиже, нормално не може
винаги да изглежда като на корица от списание
но този до него е отврат с косматите крака..
тази фирма нЕма ли жени да му благодарят за избора
Joy

Flowers Bouquet ЕМИ* къде е Кенан, много е тъмно,
не мога да го видя в пълния му блясък

# 61

Софи, в този епизод Кенан все е на тъмно и страдащ - (за Хандето-Хазал) Joy макар че е заобиколен от дами, припадащи по/за него.
    Намеря ли нещо по-свежо - веднага ще го резна.

# 62
Здравейте!

Някои хора не са готови да получават, защото всъщност не са готови да дават!

# 63

Heart Decoration

Heart Decoration

Скрит текст:

Notes People Couplekiss

# 64
Здравейте, момичета!

"Времето променя мислите.
А мислите променят всичко..."

С позитивни мисли, вяра и мечти да превърнем и днешния ден в малък празник!
Прекрасен ден!

Ето как веселият моряк Кенан се превърна в безмилостен и суров бизнесмен.

# 65
Еми, за безмилостния бизнесмен Кенан не знам, него не го познавам, ноооо Джихан категорично заяви и то сватбата му с друга "Есра е моя съпруга". Между другото такъв сценарий до сега не бях гледала, може и да има, само че аз не съм попадала...

# 66
... ноооо Джихан категорично заяви и то сватбата му с друга "Есра е моя съпруга". Между другото такъв сценарий до сега не бях гледала, може и да има, само че аз не съм попадала...

Цеце, всеки път като се сетя за "Дума на честта" се ядосвам, че спряха такава оригинална продукция. Всичко беше изпипано, нямаше пълнеж и действието предполагаше нещо интересно, интригуващо и различно от това, което сме гледали. Но... бяха засегнати нечии интереси и сериалът потъна, а фенове от цял свят негодуват, питат и мечтаят да видят продължението. Аз изгубих надежда, но пък научих 4-те епизода наизуст. Трудно се забравя нещо качествено и вълнуващо.
    Попаднах на още снимки и видео с Амине за GLAMIRA:

# 67
Амине е прекрасна в тази реклама. Ама то ръце, лице, очи... оставя те без дъх от красота...

Аз днес съм на вълната на Думата и отвсякъде ми изкачат клипчета, пак ви нося

# 68

Красавеца що не разкопчае всички копчета,
да хвърли ризата и панталона..и да се разхлади в морето
Joy

# 69

Красавеца що не разкопчае всички копчета,
да хвърли ризата и панталона..и да се разхлади в морето
Joy
    Софи, албанската пиявица не разрешава. Stuck Out Tongue Winking Eye Маминият красавец ще стои закопчан до уши, ще се поти на тази жега, ще припада под горещото слънце, но в никакъв случай няма да допусне да му се радваме по "баклава" и шорти.
    И за да не колабира - облечен скача в морето:

Информация за "Турска приказка". Нямам представа колко е достоверна, видях я в Instagram и оттам изтеглих видеото. Пуснато е преди няколко часа и пише - "Турска приказка" - в кината на 29 юли"

# 70

Феми, за теб, слагам ги тук, че и ние да им се полюбуваме

Скрит текст:

# 71
Не е без нищо видяхме Толга по баклава в басейна.Heart Eyes Така че се радвайте. Аз какво да кажа като рибаря не ще да покаже тяло. Надеждата ми е в любовна сцена / сцени в Шивача. Nature Fire

Мерси ,Цеце за подаръка. Gift Heart Една от най добрите й фотосесии.
Морска русалка нежна естествена.  
Сега ще се разхубави още повече, като е хамиле. Мишо е истински щастливец. Красива , талантлива и умна. Инатлива е това понякога й пречи.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 21:40 от femmi2

# 72

Феми, не ни е достатъчно това, което видяхме от двора на Толга. Искаме още, и още, и още. Искаме го в нов проект, красив и сексапилен...
     Цеце, благодаря ти, че украси и нашата страничка с фотосесията на Хазал. Зная, че няма да имаш нищо напротив да прехвърля гифките и в темата на Чачо. Да им се радва и там Феми!
    А ние да си продължим - аз с Кенан, (Ийт Козан Kissing Heart съм го пратила в отпуск) ти с Джихан, а Софи и Феми ще ни разнообразят с нещо по-горещо.

# 73
Еми, от Думата ни оставиха само 4 серии и голям обем от творчество на много фенове. Днес видях толкова много от творенията на фенове, че чак забравих, че епизодите са толкова малко...

Амине - старо, но аз или съм го забравила, или не съм го виждала

Разбира се, че гифките на Хазал са за темата на Феми. При нас са само за разкош...

# 74

Sunglasses Последната ми надежда е Джано да се разходи по италианските
плажове и барчета, да оплакнем окото докато е сингъл, че после край..
Joy

Kiss

Общи условия

Активация на акаунт