Отговори
# 75

Среднощно...

# 76
# 77
Здравейте, момичета!

"Късметът се усмихва за първи път на всекиго. За втори път се усмихва само на тези, които са го оценили първия път..."

Усмихната, спорна и късметлийска сряда!

# 78
Здравейте!

Срещаш някого и моментално знаеш,че сте били заедно в минали животи.В следващите две седмици разбираш защо не сте си говорили последните няколко хиляди години!

# 79
Срещаш някого и моментално знаеш,че сте били заедно в минали животи.В следващите две седмици разбираш защо не сте си говорили последните няколко хиляди години!

Цеце, усмихна ме с цитата и съпоставката. Поздравления за точното попадение!
     На Ийт Козан му приляга всяко сравнение и интерпретация.

# 80
# 81
Софиии , Мерси за снимките и лимонадката .
Цеце , цитата е попадение . Hands Clap

Sunglasses

Джано радва фенките и рита футбол на плажа по къси гащи и баклава .
https://twitter.com/Patrici91900771/status/1551928552681095180?c … WmIC-tfqyx4krAAAA

Ехаааа , да видим в реала ето така да тренира принца.

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 16:41 от femmi2

# 82

Красавци, освежителна напитка, мирис на море... Софи, Феми, размечтахте ме.

# 83

Hearts

Nature Sunny

Flowers Bouquet ЕМИ* хубаво е да мечтаеш
но още по-хубаво е да пипнеш и преживееш..
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 84
Това лято Амине ме изумява. Доста често пуска нейни снимки. А сега е пуснала и рекламата на Glamira и селекция бижута с нейното име

# 85

Flowers Bouquet ЕМИ* хубаво е да мечтаеш
но още по-хубаво е да пипнеш и преживееш..
Stuck Out Tongue Winking Eye
     Софиии, то хубаво да пипнеш и преживееш, Joy ама да бях на твоите години. Нямаше и да се замисля, веднага действам, Stuck Out Tongue Winking Eye а сега ... не ми остава нищо друго, освен да си мечтая как майчински ще прегърна Толга, а после ще му се скарам и ще го командировам на снимачната площадка.
     Мамин сладък хубавец!

# 86
# 87
# 88
# 89
Здравейте, момичета!

Още от събуждането си рано сутрин, задайте правилния тон за деня - кафе, усмивка и надежда...

Добро утро и прекрасен ден, изпълнен с добри мисли, лъчезарни хора,
щастливи моменти и неочаквани приятни изненади...

Общи условия

Активация на акаунт