На море в България 2022г.! - 3

• 70 563
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Някой тук беше питал за Тива дел мар, но няма отзиви все още. Понеже и аз се интересувам, пак да попитам - има ли някой, който да се отсядал там през тази година и какви са му впечатленията?

# 316
Някой с впечатления от тази година за Astoria Mare на Златни пясъци? Имат хубави оферти за началото на септември, ако въобще времето и морето позволяват тогава почивка. Миналата година ходихме по-същото време и времето беше много ветровито и доста хладно за плаж.

# 317
Преди Приморско имаше някакво очарование и дух, които сега ги няма.
Последно съм била на Приморско преди 5-6 години. И се зарекох кракът ми да не стъпи повече там. Пренаселено, шумно, мръсно. Единственото хубаво нещо, за което още си спомням, беше крайбрежната алея за разходки с рисунките на известни личности по камъните. Хубаво беше и че беше евтино. И като храна, и като забавления. Но много шумно. До 2 часа през нощта се лее чалга на живо от всяко капанче. Дандания до бога. Приморско си е една чалгаджийница и нищо друго.

# 318
Някой скоро с отзиви от Лозенец?

Хопа-троп, пак тичам да ви се похваля , че резервирах в Утопия форест от 21.08....една кратка ваканция, но не ме пускат за повече : (((

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 16:30 от boroboro

# 319
Специални благодарности на vasidud,която ме предпази от кошмарна почивка в Марина холидей клуб тъкмо се бях наканила да резервираме.
Тази година ще си останем без почивка на море май-всичко което харесахме беше или заето или прекалено скъпо който има много претенции като мен ще си стои в къщи Flushed

# 320
Не се лишавайте от море заради претенции и изисквания. Забавлявайте се!

# 321
  • Sofia
AniMM, не се отказвайте, има достатъчно малки хотелчета с перфектни условия (чистота и локация), които биха свършили работа. Много зависи и какво търсите, и на какво държите, но все ще се намери нещо подходящо. Simple Smile Както вече писах и преди, тази година почивката ни беше разделена на две. Първата седмица само с нощувки, втората с всичко включено. Много повече ни хареса първата част, гладни не останахме, но и боклуци не ядохме. Даже се замислям, дали планираното късно море в Дюни си заслужава, а не е като да не сме били там, че и доволни останахме. Едно прилично хотелче (или апартамент) в близост до хубав плаж, е за предпочитане пред огромен мастодонт с компромисна услуга и храна на безбожна цена. Поне за мен. Simple Smile

# 322
  • Great Britain
Здравейте.Преди да замина за морето търсих много мнения за хотел Марина Холидей Клуб и Спа в Поморие. Повечето бяха стари,но въпреки това се поразрових и във фейсбук страницата им и реших,че това ще бъде. Много,много зле. Наистина,който се е насочил натам-не! Огромен минус е подземния паркинг. Страшно тъмен и тесен без никаква видимост.Само за 5 дни имаше 2 ожулени коли по вратите и не защото не могат да паркират,а защото е страшно тъмно и тясно. След това-стаята-леле... Пълен кошмар. Това от снимките на сайта им нямс абсолютно нищо общо. Мръсни,недоизмислени и не се поддържат. На рецепция казват,че се чистят всеки ден,а чаршафите чак на 4ти ден. Не се чистят и чаршафи сменят ,когато отидете да им кажете.Персонал-80% цигани в това число чистачки ,готвачи и поддържащ персонал. Храната,която е толкова хвалена по разни много стари мнения сега е потрес БУКВАЛНО едно и също всеки ден,ама всеки! Персонала в ресторанта намръщени и невъзпитани. Нищо не ставаше за ядене. Басейна е мега мръсен с ледена вода всеки ден и бонус жаби. Мръсотия страшна. Анимацията нищо особено.. даже скучно и еднообразно. Ами,кво да ви кажа не правете моята грешкс. Когато търсих почивка търсих обективно и исринско мнение,а всички бяхс толкова напудрени. Съжалявам,че пътувах 600 км отиване и 600 км връщане. Никога повече няма да стъпя в този хотел,нито аз нито детето ми.
Как така в басейна има жаби? Шегуваш ли се? Мръсотията ,персонала и храната са ясни.

# 323
  • Трявна
Някой тук беше питал за Тива дел мар, но няма отз-ти от ниво плаж иви все още. Понеже и аз се интересувам, пак да попитам - има ли някой, който да се отсядал там през тази година и какви са му впечатленията?
Здравейте,
Почивах със семейството ми от 18 юли -7 дни  в Тива дел мар,
но реших, че няма интерес към този хотел, затова не съм споделяла.
Изключително спокойна почивка. С голямо дете сме -имаме 15 год. дъщеря, която умря от скука обаче...
Първо плюсовете:
Още при пристигането ти определят номерирано паркомясто и до напускането си е Ваше.Излизате с колата, пази Ви се...Настаняването започва с обяд и завършва последния ден със закуска.
Пристигнахме около 13 часа, веднага ни сложиха гривните и ни поканиха да обядваме, докато стане готов апартамента ни. На ранни записвания бях резервирала едноспален апартамент без междинна врата,
настаниха ни в едноспален с междинна / т.е. дъщеря ни спа на нормално легло, а не на разтегателно - в едноспалните  без междинна врата допълнителното легло е разтегателен диван./
Бяхме в блок А - основния блок на - 4ти етаж - т.е. на 9-ти от ниво плаж - дълга,хубава тераса с уникална гледка фронтално море.
Почти не сме ползвали климатик, апартамента не го напича слънцето,прохладно и тихо вечер - отспахме си...
Хотела няма шезлонги и чадъри на плажа - плажът отпред е на концесионер - 10 лв. чадър,10 лв. шезлонг, но има прекрасна градина с чадъри и шезлонги в нея и о-о чудо...за първи път ни се случва - в 9 часа всичко е свободно, няма намятани кърпи и спокойно си избираш къде да релаксираш.
В ресторанта не е имало струпване,спокойно си намирахме маса...
За храната - имаше избор, но на закуска например единствения вариант на яйца - само варени, такова чудо за първи път ни се случва/ нямаше нито бъркани, нито омлети,нито поширани/
Иначе за закуска редуваха мекички и пържени филии, за които моя съпруг се шегуваше,че са патент на този единствено готвач, пак не личеше, че за приготвянето им са използвани яйца- направо си мислехме,че яйцата са кът в този хотел:smile:
И другия дефицитен продукт - пържените картофи - само веднъж предложиха за 7 дни, дъщеря ми се почуди какво да яде - тя по хотели се изхранва с пържени картофи, зеленчуци и плодове.Добре, че поне те не липсваха...
За закуска винаги предлагат палачинки , а на вечеря скара.
На барчето в градината предлагаха парчета пица, варена царевица/ поне тя се одобри от тинейджърката,,/ печени, небелени фъстъци,сладолед, хот-дот / не сме опитвали/плодове  и напитки...
 За анимацията - доста се занимаваха с малките дечица...
За почистването - сериозния минус -
Само кошче се изхвърля, дъщеря ми на 4-ти ден е успяла да хване камериерка да смени спалното бельо и хавлиите,иначе никой нямаше да се погрижи.
Предполагам,че е поради липса на персонал, както навсякъде...
За втори път почиваме в този хотел, мога смело да кажа,че тази година ми хареса много повече от предишния - преди 5 години, но отчитам, че не съобразих, че дъщеря ми ще умре от скука - хотела е в нищото - между Свети Влас и Елени и докато преди 5 години и бяха достатъчни детската анимация и разходките по плажа, то сега си иска компания ,а то просто нямаше подходящи деца на нейната възраст.
Ако нещо Ви интересува - питайте -ще се постарая да влизам редовно във форума поне няколко дни.
На всички пожелавам хубаво лято!

# 324
Към Мусковадоoo . Да,имаше няколко през деня в басейна докато си плувате или докато плуват и играят децата ви и след това вечерта в градината на хотела в тревата-има една никаква пързалка и люлки. Е,имаше и жаби. Всеки ден! Такова нещо никога не бях виждала. Много гнусно,грам не си заслужава парите,а те хич не бяха малко.

# 325
Здраввйте, дайте отзиви за Хотел Елмар в Китен. Храна, условия.Как стоят нещата с паркирането, плажа? Тази година ми е много трудно да избера хотел:cold_sweat:

# 326
Дайте снимки да видим жабите. Щом са били навсякъде и ежедневно не може да не сте ги снимали.

# 327
Даже през акъла не ми е минало да ходя да снимам жаби в басейна и в тревата. Не го казвам,за да оплюя хотела и поддръжката му,защото на мен и моето семейство не ни хареса,казах го,за да предпазя ако мога някой ,който ще даде доста пари за почивка,от която няма да остане доволен. Всеки сам си преценява. Реших да ви споделя,защото преди да замина търсих актуални мнения и тук и в други форуми. Никъде нямаше нови,или ако имаше бяха страхотни и затова се доверих. Няма да допусна повече това. Лек ден

# 328
Сарлита, много благодаря за отзива, звучи ми прекрасно на мен. Но аз нямам тийн, иначе разбирам че за тях е скучно на такова място. Малко чадърчето и шезлонгът ми идва ту мач - на плажа на Св.Влас са по 8 лв. Но другите неща са супер! Ще го обмислям за другата година.

# 329
  • София
Здравейте, някой ходил ли е в Dolce vita sunshine resort и Prestige hotel and Aquapark (Златни пясъци)?
Аквапарка към самите хотели ли е или се ползва към друг хотел?
През целия ден ли се може да се ползва аквапарка свободно или е в определени часове?
Кой от двата хотела бихте препоръчали?
Ние бяхме там миналата година средата на юни. Хотела беше пълен на 110%, шумно, шезлонг до басейните забравете да си намерите свободен /в 6 часа вече са заметнати с хавлии/. В ресторанта е същата гъчканица, но храна имаше в изобилие. Паркинг - забравете. Заниманията за деца включени в програмата бяха много неподходящи и  изключително шумни на фона на малкото пространство около басейна. Около и в басейните винаги беше мръсно, иначе се ползват само от хотела, но той е достатъчно голям…. Стаите ни бяха с изглед към басейна и до 11вечер не може да се стои там заради шума.
На плажа на Златнк пясъци в 17:30 минаваха да сгънат чадърите… работното време било дп 18:00 и ни гонеха да си ходим.
В крайна сметка на по-лошо място не бях ходила.

Общи условия

Активация на акаунт