На море в България 2022г.! - 3

• 70 393
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Ще дам отзив за Сънсет Ризорт Поморие.
Вчера се прибираме от плаж и изненада няма топла вода. Отивам на централната регистратурата и разбирам , че има авария в нашето блокче. На въпроса кога ще отстранят аварията, за да се изкъпем...отговор: Когато дойде водата , тогава ще се изкъпете. Попитах за алтернативен вариант/ все пак е огромен комплекс / ,предложиха ми да ни настанят в апартамент в друг корпус ,забележете срещу сътветното ЗАПЛАЩАНЕ  за нощувка/.   И това в хотел с 5 звезди. Отношението към българите е под всякаква критика.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 14:14 от toni1

# 76
Ех, знаят как да спечелят клиента с отношение Rage А е толкова по-лесно да кажеш "работим по въпроса", дори да не работят. Но не, трябва да се озъбим и да покажем тия тъпаци туристите кой диктува правилата...

# 77
  • Great Britain
Вчера се прибираме от плаж и изненада няма топла вода. Отивам на централната регистратурата и разбирам , че има авария в нашето блокче. На въпроса кога ще отстранят аварията, за да се изкъпем...отговор: Когато дойде водата , тогава ще се изкъпете. Попитах за алтернативен вариант/ все пак е огромен комплекс / ,предложиха ми да ни настанят в апартамент в друг корпус ,забележете срещу сътветното ЗАПЛАЩАНЕ  за нощувка/.   И това в хотел с 5 звезди. Отношението към българите е под всякаква критика.
След плаж ако не мога да се изкъпя в банята на хотелската стая за която съм платила един тон пари ,незабавно ще си потърся правата .Мениджъри, собственици,посредници ,ще поканя и ТВ.да заснеме за какво черно на бяло иди реч.Едва ли обаче би ми се случило на местата на които почивам .Научих си урока.

# 78
След плаж ако не мога да се изкъпя в банята на хотелската стая за която съм платила един тон пари ,незабавно ще си потърся правата .Мениджъри, собственици,посредници ,ще поканя и ТВ.да заснеме за какво черно на бяло иди реч.Едва ли обаче би ми се случило на местата на които почивам .Научих си урока.
Днес в едната ми фабрика, чието производство пряко зависи от наличието на вода нямаше над 4 часа вода. Естествено половината ден не произвеждахме и разбира се загубихме сериозно количество пари. Мисля, че няма нужда да обяснявам дали ще мога да осъдя някой или да си върна дори лев от загубената печалба. Така е и с хотелите. Когато поради ремонт или авария им спрат водата няма какво да направят. Разбира се това не пречи хората работещи там да са по-любезни, но фактите са си факти.

# 79
Днес в едната ми фабрика, чието производство пряко зависи от наличието на вода нямаше над 4 часа вода. Естествено половината ден не произвеждахме и разбира се загубихме сериозно количество пари. Мисля, че няма нужда да обяснявам дали ще мога да осъдя някой или да си върна дори лев от загубената печалба. Така е и с хотелите. Когато поради ремонт или авария им спрат водата няма какво да направят. Разбира се това не пречи хората работещи там да са по-любезни, но фактите са си факти.
Производство е едно, туризъм е друго. И в случая става въпрос, че само в един блок е имало авария, не във всички. Обикновено хотелите от такъв клас (а на мен ми се е случвало дори в тризвезден да ползвам подобно помещение) имат баня , която най-често се намира до багажното и в близост до рецепция. Тя се използва ако споделиш, че искаш, да освободиш стаята, но не и хотела и от рецепция ти разрешат да останеш на територията на хотела. Тръгвала съм си от хотел в 17-18 часа, без да ползвам АИ, всичко си плащам но ползвам басейн примерно или пък съм на плаж.  Обикновено въпросните бани до багажното се използва от чужденци, чийто чартъри са по-късно вечерта и си плажуват цял ден. В старото Белведере даже си беше цяла стая и някое особено кисело дете или бебе го слагаха да поспи докато им дойде времето за трансфера.
Та на Сънсет кво им е пречило, невярвам да нямат подобна баня, да предоставят подобна баня, все в един от корпусите бас ловя , че е имало.

# 80
  • Great Britain
Фабриките ти ,производството ти и печалбите ти нямат място в тази тема.Темата е за туризъм ,не за бизнес.Ставаш см ешен, нахален ,арогантен .

# 81
И в двата случая става дума за спиране на вода поради авария. В случая с туризма няма поражения. Забавянето на душ в стаята не е болка за умиране. Най-малкото може да се отмие водата от басейна или морето на душовете до басейните. Загубата на истински и сериозни пари обаче е наистина сериозен проблем. П.П. Важното е, че и в двата случая няма да се получи обезщетение независимо дали ще се извика телевизия или ще се направи нещо друго.

# 82
Какво им става на всички в темата напоследък?🙄

Днес морето беше изхвърлило ужасни кафяви водорасли. Изкарахме деня на басейните. Дали има шанс да се изчистят от самосебеси... бързичко? 😁

Гледах Хелените отвън. Доста чадъри и шезлонги имат на плажа, вероятно там нама проблем с местата. Доста застроено ми се стори обаче... някак... без въздух. Може да го пробваме, но няма да е скоро...
Плажът пред Риу Парадайс не ми хареса.
Попадна ми реклама за нов 5* хотел в Св. Влас - Воя бийч ризорт. Дори не се ориентирах посреща ли вече гости, но ме заинтригува определено. Някой запознат с курорта може ли да даде инфо за плажа пред този комплекс? 😊

# 83
  • Sofia
Попадна ми реклама за нов 5* хотел в Св. Влас - Воя бийч ризорт. Дори не се ориентирах посреща ли вече гости, но ме заинтригува определено. Някой запознат с курорта може ли да даде инфо за плажа пред този комплекс? 😊

Загледах го, според букунг ще отвори на 25.07, т.е днес Simple Smile
Спомените ми са за хубав плаж и вода на Влас, но мнооого малък за всички комплекси наоколо. Става страшна навалица. Затова специално прочетох дали са включени чадъри на плажа и очаквано - не са. Пише, че плажът е близо, но нямат чадъри там. Т.е борбата ще е с всички останали Wink

# 84
В такъв случай зависи и колко близо е плажът. Че миналата година в Wave, а и тази в Маджестик се позиционираме на последните шезлонги на басейна и ходим да се къпем в морето. Не мога да ставам рано на почивка в борба за шезлонг на пясъка и това за нас е по-приемлива опция.
Отделно, че тук, на пул-бара има всякакви глезотии за пийване, гофрети и сандвичи за хапване, пакетиран сладолед... а на барчето на плажа към инклузив-а спада само наливна бира, сок и вода.
Поздрави от детската част на нашата компания:
Скрит текст:

# 85
Какво им става на всички в темата напоследък?🙄

Днес морето беше изхвърлило ужасни кафяви водорасли. Изкарахме деня на басейните. Дали има шанс да се изчистят от самосебеси... бързичко? 😁

Гледах Хелените отвън. Доста чадъри и шезлонги имат на плажа, вероятно там нама проблем с местата.
Няма нищо случайно. Говори се ,че собственика на Хелините държи целият плаж на Слънчака..

# 86
  • Пловдив
Собственик на Хелените не беше ли Милен Велчев?

# 87
  • Сливен
Здравейте. Тъй като няма актуална тема "Равда 2022",искам да попитам, дали някой в момента е там и да сподели мнение. Бих искала да разбера, дали и в Равда са се по качили цените, както в Поморие например.Давам пример, с меню, от заведение в Поморие.

# 88
Здравейте. Тъй като няма актуална тема "Равда 2022",искам да попитам, дали някой в момента е там и да сподели мнение. Бих искала да разбера, дали и в Равда са се по качили цените, както в Поморие например.Давам пример, с меню, от заведение в Поморие.

В момента съм в Равда,но от вчера.За сега мога да кажа да кажа 6 лв.пържени картофи,7лв.цаца,супите по 6 лв.Чадър и шезлонг по 10 лв.,което ме изненада.Довечера ще има концерт на БТР,но утре вече мисля да обиколя кръчмите Grinningи ще снимам.

# 89

Кое е това заведение в Поморие?

Общи условия

Активация на акаунт