На море в България 2022г.! - 3

• 70 500
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Плаща се консумация, имат няколко барбарона. Напред е свободна зона. Някои хора си слагаха собствен чадър и кърпи на пясъка.
Чадърите с шезлонги на Маджестик са вдясно, пред Виктория. Тези на Виктория не знам къде са, сигурно още надясно. Вече споделих, че ние се позиционирахме на басейна и просто 1-2 пъти на ден се къпехме в морето (когато ставаше за къпане, че вторият ден имаше медузи, после изхвърли водорасли, накрая се изчисти, но беше бурно, с червен флаг). Не съм обикаляла много плажа ☺️

# 211
Моля отзиви за Мирамар Созопол.

# 212
Стягам багажа, ама нещо ми е нервно (като чета за всякакви премеждия по морето)...

# 213
Имам още един въпрос за храната в Маджестик : на сутрешната закуска има ли палачинки например? Понеже обмислям почивка за около десетина дни не ми се ядат само сандвичи...

# 214
Winter11,
Има. Simple Smile Има  още омлети, яйца на очи, пържени филии, банички, кроасани, бекон, наденички, сирене, кашкавал, зеленчуци и т.н.

# 215
Е добре, ще ходя значи и ще пиша после отзиви Stuck Out Tongue Winking Eye Благодаря още веднъж Аркадия Hug

# 216
Страхотно да си изкарате и ти, и storm76, и всички, на които им предстои морска почивка 🌻🌻🌻

# 217
Някой нещо да сподели за Тива дел Мар, св. Влас?

# 218
Стягам багажа, ама нещо ми е нервно (като чета за всякакви премеждия по морето)...
Недей чети, ами грабвай хубавото настроение и джапанките. Ти беше избрала Приморско до колкото помня? Да си изкарате прекрасно+ Хубава почивка на всички в най-отпускарският месец! Ще чакаме отзиви!

# 219
Благодаря, Фаталина. Да в Приморско ще бъдем. Благодаря за пожеланията. Весело лято на всички!

# 220
Някой нещо да сподели за Тива дел Мар, св. Влас?
И аз се интересувам за Тива,и освен това Андалусия Бийч.Не са от най-тиражираните,но и курорта много не ми е познат,просто решихме да сменим Обзор...

# 221
  • София
Каваци ли? Ако е за този хотел,  не е баш Созопол това, далеч си е... за плаж е добре, много добре. Вечер трябва с транспорт до Созопол.
Аз не съм била баш там ( в съседните хотели сме били) , но пращах в Мирамар  преди няколко години баба/дядо/внуче.. Доволни бяха. Закуска и вечеря добри. Басейн и малка площадка. Чистота на ниво. Плажа на 1 крачка и хубав за деца. Нямат обаче паркинг... или там се заплаща в съседство. Вечер до/от Созопол с влакче /рейс сега, но може да е тъпкано и да се чака. Таксито още тогава беше 10 лева в посока, сега може да е повече. С кола е трудно , пак се плаща паркинг в самия Созопол , с две думи - хубаво е за плаж, вечер няма какво да се прави в района...

# 222
Каваци ли? Ако е за този хотел,  не е баш Созопол това, далеч си е... за плаж е добре, много добре. Вечер трябва с транспорт до Созопол.
Аз не съм била баш там ( в съседните хотели сме били) , но пращах в Мирамар  преди няколко години баба/дядо/внуче.. Доволни бяха. Закуска и вечеря добри. Басейн и малка площадка. Чистота на ниво. Плажа на 1 крачка и хубав за деца. Нямат обаче паркинг... или там се заплаща в съседство. Вечер до/от Созопол с влакче /рейс сега, но може да е тъпкано и да се чака. Таксито още тогава беше 10 лева в посока, сега може да е повече. С кола е трудно , пак се плаща паркинг в самия Созопол , с две думи - хубаво е за плаж, вечер няма какво да се прави в района...

Благодаря за отзива.

# 223
Писах и в темата за Златните, но и тук ще попитам, че сте по-активни. Някой има ли впечатления от тази година от хотел Сентидо Мареа, имат доста добри оферти и базата им изглежда хубава. Ще се радвам някой, ако сподели впечатления.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 16:49 от Kristina Goranova 700746

# 224
Дъщеря ми работи сега в Сентидо Мареа, отзив мога да дам само от страната на персонала - изискването за истинска здравна книжка и медицинско е спазено, отнасят се добре с персонала си, дават им почивни дни и нормални условия за работа и спане, което според мен говори за читаво управление на хотела, а не за някакъв апокалипсис следствие на опити за икономисване от заплати на персонал. Ще се радвам да споделите мнение като клиент, ако отидете там.

Общи условия

Активация на акаунт