На море в България 2022г.! - 3

• 70 560
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Дайте снимки да видим жабите. Щом са били навсякъде и ежедневно не може да не сте ги снимали.

Миналата година също влезе жаба в басейна на Серенити , Царево . Не се изненадвайте толкова , поплува малко и си тръгна . Laughing
В Тива дел Мар съм била , когато се казваше Цезар Палас . Храната беше много зле ,освен шоу кининга , но пък се приготвят едни и същи неща там.

# 331
Здравейте, някой ходил ли е в Dolce vita sunshine resort и Prestige hotel and Aquapark (Златни пясъци)?
Аквапарка към самите хотели ли е или се ползва към друг хотел?
През целия ден ли се може да се ползва аквапарка свободно или е в определени часове?
Кой от двата хотела бихте препоръчали?
Мога са дам мнение за Престиж, миналата година бяхме там сега за второ море тази година пак резервирахме там. Аквапарка е на басейна на хотела голям басейн отделна малка секция. Буквално от сутринта до 17ч бяхме на басейна анимацията беше добра. Детето доволно. Има още два басейна,  пак не са малко. Голяма детска площадка. Яденето беше разнообразно и хубаво, персонала отзивчив. Дано да съм полезна.

# 332
Здравейте, някой ходил ли е в Dolce vita sunshine resort и Prestige hotel and Aquapark (Златни пясъци)?
Аквапарка към самите хотели ли е или се ползва към друг хотел?
През целия ден ли се може да се ползва аквапарка свободно или е в определени часове?
Кой от двата хотела бихте препоръчали?
Ние бяхме там миналата година средата на юни. Хотела беше пълен на 110%, шумно, шезлонг до басейните забравете да си намерите свободен /в 6 часа вече са заметнати с хавлии/. В ресторанта е същата гъчканица, но храна имаше в изобилие. Паркинг - забравете. Заниманията за деца включени в програмата бяха много неподходящи и  изключително шумни на фона на малкото пространство около басейна. Около и в басейните винаги беше мръсно, иначе се ползват само от хотела, но той е достатъчно голям…. Стаите ни бяха с изглед към басейна и до 11вечер не може да се стои там заради шума.
На плажа на Златнк пясъци в 17:30 минаваха да сгънат чадърите… работното време било дп 18:00 и ни гонеха да си ходим.
В крайна сметка на по-лошо място не бях ходила.
[/quote

В кой от двата хотела бяхте?

# 333
  • София
Prestige hotel and Aquapark
Чак сега видях, че сте питали и за друг. Извинявам се.

Ето и една снимка от 7:56 часа със заметнатите шезлонги.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 14:40 от PC-sun

# 334
Prestige hotel and Aquapark
Чак сега видях, че сте питали и за друг. Извинявам се.

Ето и една снимка от 7:56 часа със заметнатите шезлонги.

Благодаря за информацията!

# 335
Аз пак да питам мнения за Перла Бийч Приморско. Хотела се намира до северния плаж.

# 336
Здравейте.Преди да замина за морето търсих много мнения за хотел Марина Холидей Клуб и Спа в Поморие. Повечето бяха стари,но въпреки това се поразрових и във фейсбук страницата им и реших,че това ще бъде. Много,много зле. Наистина,който се е насочил натам-не! Огромен минус е подземния паркинг. Страшно тъмен и тесен без никаква видимост.Само за 5 дни имаше 2 ожулени коли по вратите и не защото не могат да паркират,а защото е страшно тъмно и тясно. След това-стаята-леле... Пълен кошмар. Това от снимките на сайта им нямс абсолютно нищо общо. Мръсни,недоизмислени и не се поддържат. На рецепция казват,че се чистят всеки ден,а чаршафите чак на 4ти ден. Не се чистят и чаршафи сменят ,когато отидете да им кажете.Персонал-80% цигани в това число чистачки ,готвачи и поддържащ персонал. Храната,която е толкова хвалена по разни много стари мнения сега е потрес БУКВАЛНО едно и също всеки ден,ама всеки! Персонала в ресторанта намръщени и невъзпитани. Нищо не ставаше за ядене. Басейна е мега мръсен с ледена вода всеки ден и бонус жаби. Мръсотия страшна. Анимацията нищо особено.. даже скучно и еднообразно. Ами,кво да ви кажа не правете моята грешкс. Когато търсих почивка търсих обективно и исринско мнение,а всички бяхс толкова напудрени. Съжалявам,че пътувах 600 км отиване и 600 км връщане. Никога повече няма да стъпя в този хотел,нито аз нито детето ми.
Как така в басейна има жаби? Шегуваш ли се? Мръсотията ,персонала и храната са ясни.
При нас в Испания също съм виждал жаба. Даже неведнъж. Нощем идва. Басейните се чистят всяка сутрин. Не е да са занемарени.

# 337
Е хайде сега, остава да напишете че е нормално да има жаби в басейна на хотела Dizzy Face Аз пък никога не съм виждала, ходя всяка година на море и в България и в Гърция. В Испания не съм била и ако имат жаби в басейните на хотелите няма и да отида...
Отзива е полезен и ако някой резервира този хотел е хубаво да знае, че има жаби и да си прецени дали е съгласен да плати и да отиде на такъв хотел, а не да си пишем че има жаби и в Испания.....Dizzy Face
И междудругото става въпрос за 4 (четири) звезден хотел и е абсолютно недопустимо. Специално проверих и не е и евтино, така че за конкретния хотел едва ли някой очаква да плати не малко пари и да намери жаби и мръсотия?!?

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 09:50 от Winter11

# 338
едва ли някой очаква да плати не малко пари и да намери жаби и мръсотия?!?
Точно така. Затова когато някой говори, трябва да подкрепя думите си с факти. Иначе е клевета за хотела, умишлено уронване на престижа му и следователно причиняване на финансови загуби. А това е подсъдимо. Сред като се твърди, че нееднократно е имало жаби да се покажат техни снимки. Или пък авторката на това твърдение да сподели какво е направила като е констатирала наличието на тези животинки. Информирала ли е управата? Каква е била тяхната реакция? То не може само да се каже: Беше супер гнус, имаше жаби. Ами докажи го. Много хора четат написаното тук и много хора (и аз включително) биха се отказали да посетят такова място. Затова е много важно да се пише истината.

# 339
  • Sofia
Естествено, че не е нормално да има жаби в хотелски басейн не само Испания и България, а и навсякъде. Бяхме в хотела малко след отварянето му. Тогава си беше ок, но всичко беше ново и чисто. Паркингът беше безумен, не знам кой "гений" на инженерна мисъл е сътворил това безумие, на влизане откачихме предната броня. Наложи се да търсим майстори да я оправят за да можем да се приберем. Вярно, че беше нисичка колата, но все пак.

# 340
Точно така. Затова когато някой говори, трябва да подкрепя думите си с факти. Иначе е клевета за хотела, умишлено уронване на престижа му и следователно причиняване на финансови загуби. А това е подсъдимо. Сред като се твърди, че нееднократно е имало жаби да се покажат техни снимки. Или пък авторката на това твърдение да сподели какво е направила като е констатирала наличието на тези животинки. Информирала ли е управата? Каква е била тяхната реакция? То не може само да се каже: Беше супер гнус, имаше жаби. Ами докажи го. Много хора четат написаното тук и много хора (и аз включително) биха се отказали да посетят такова място. Затова е много важно да се пише истината.
Аз пиша в тази тема с години. Никога не е имало изискване да се прикачат снимки, още повече , че едно време нямаше функцията за прикачането им. И да е информирала управата какво ? Ами да - преди години и аз написах, че е супер гнус за един хотел, защото цялото легло на детето ми беше в мравки, но нямах снимки, а сега си трая като искат мнение за същия хотел, защото нямам снимки да го докажа.

П.П. Ако някой иска мнения със ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН снимков материал, мога да го насоча към съответна ФБ група.

# 341
Моля без нападки за клевета! Аз не мисля че авторката или който и да било ще лъже за да причини финансови загуби. Как пък така някой ще си измисли жаби и мръсотия и разбирам защо не ги е снимала. Ако аз съм там и ми е гадно няма да искам да ги снимам какво очаквате да се снима на почивката си с жабите ли???? Интересно е какво са казали на рецепция, но не се опитвайте да откажете хора с негативни коментари да пишат защото нямат снимки! Както жената е написала прави го за да предпази някой от такава "почивка". Още веднъж отзива е полезен и никой не е длъжен да им снима жабите и мръсотията, ако си доволен никога няма да си измислиш такива неща???!

# 342
Аз смятам, че преди да се плюе даден обект и да се вреди на бизнеса му е хубаво да се говори с управата и да се види какво е тяхното отношение в случая и какви мерки ще вземат след сигнала. Тогава вече може да се пише.

# 343
написах, че е супер гнус за един хотел, защото цялото легло на детето ми беше в мравки, но нямах снимки, а сега си трая като искат мнение за същия хотел, защото нямам снимки да го докажа.
Ето това искате нали? Като няма снимки да си траят хората за да не търпи хотела финансови загуби. Тцттцтцтцт това САМО в България го има, честно! В Гърция сигурно ще го затворят на минутата този хотел, ето затова се виси с часове на гръцката граница и дори и да е по-скъпо, обаче там никой не си трае защото няма снимки!!!! Знаете ли гърците как протестират за всяко нещо, ама за всяко и затова имат качествено обслужване и ниски цени спрямо техния доход, а ние тук мислим за хотела да не търпи финансови загуби.....
Много тъжно и много жалко.....

# 344
  • Sofia
Много се надявам всеки да си пише спокойно отзивите, независимо дали има "доказателства" или не. Повечето тук не сме от вчера във форума и можем да преценяваме дали мнението е меродавно. В крайна сметка всеки, който познава форумите знае, че винаги трябва да има едно наум дали мнението е вярно. При всички случаи за мен е полезно дори мнение без снимки. Ако някой хотел е хубав и има положителни мнения за него, едно отрицателно няма как да се приеме за чиста монета и обратното.

Общи условия

Активация на акаунт