На море в България 2022г.! - 3

• 70 449
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Другата седмица ще сме в Еврика и ще изкажа мнение като цяло. Очаквам да е сравнително спокойно в края на сезона.

# 526
Аз пък влизам с положителен отзив за Маджестик. Храната беше разнообразна и много. За 10 дни имаше и повторения няма как, но можеше да ядеш и само различни неща. Имаше свинско, пилешко, телешко, риба, заек, пуйка и сигурно пропускам нещо. Различни хапки и какво ли не. Много и разнообразни десерти, сладоледи и плодове. Били сме и на други ОИ (от веригата РиУ и български - хотел Планета) и Маджестик определено е доста добър ОИ в сравнение с другите. В Гърция също сме били и също я харесвам, но няма как да се сравнява ОИ със хранене по заведенията. Трябва да сравняваме българските заведения в Слънчев бряг или в Синеморец както е примера. Ние в Гърция сме яли предимно морски дарове, в Маджестик нямаше много, но имаше калмари и миди с ориз, което не е малко, а имаше и салата със скариди и сьомга и печена сьомга със сос холандез. Е да калмарите бяха панирани, но вкусни, но все пак не са на плоча. Има разлика с Гърция, но пак ще кажа доста добър ОИ, много благодаря за отзивите в тази тема напълно реални са за Маджестик. Басейните са чисти и няма жаби 🤣 Градината е много добре поддържана, но като цяло хотелската част е малко стара, но е чисто и поддържано. Бяхте писали че няма минерална вода в шишета - факт е че зареждат веднъж минибара с Мин вода и бира и сок при пристигането. Но после някои камериерки зареждат, други не. Винаги може да си налееш вода от диспенсерите или да поискаш от рецепция. Правехме и двете, никога не са ни отказали. Любезни са, отзивчиви са и пак ще кажа оставям положителен отзив, ако има въпроси питайте Grinning

# 527
Лайкa, отзивът е полезен, затова е темата. Сравнението, както се оказва,  е неуместно.

Winter11, радвам се,  че Маджестик ви е харесал.

# 528
Всъщност сега се сещам, че Еврика е от Дит веригата, както и Маджестик. Те са от една верига, но явно Маджестик е с по-добрия ОИ.
Bubolita, отзива ти е полезен, защото аз бях гледала и Еврика и се чудех и точно това с различните сгради ме притесни и явно е имало защо. Виж за храната си мислех че ще е същата като в Маджестик.
Чакаме и отзива на Водопад от  Еврика 😉

# 529
  • Sofia
И аз заглеждах Еврика за догодина, благодаря за поста, отказах се.
Иначе пуснатия турски хотел не е с плаж като на Слънчев бряг за съжаление, поне по прочетеното в темите, иначе и аз го бях набелязала. Засега търсенето ми за хубав турски AI с плаж като на бг море продължава.

# 530
Всъщност сега се сещам, че Еврика е от Дит веригата, както и Маджестик. Те са от една верига, но явно Маджестик е с по-добрия ОИ.
Bubolita, отзива ти е полезен, защото аз бях гледала и Еврика и се чудех и точно това с различните сгради ме притесни и явно е имало защо. Виж за храната си мислех че ще е същата като в Маджестик.
Чакаме и отзива на Водопад от  Еврика 😉
За Еврика от поне 2 години отзивите не са добри. Отдавна се пише, че базата е стара, че хигиената куца и че храната е компромисна.

# 531
Хелена Сандс беше много добра оферта. Ще е интересно някой да даде тазгодишен отзив. Храната беше топ. Не е ОИ, а закуска и вечеря, но наистина много се стараеха. Базата е старичка, но е чисто, с добре поддържана зеленина и стаите са големи. Не знам как е ценово тази година. През първата ковидна година беше под 300 лева в пик сезон за двама плюс малко дете. Чадъри и шезлонги безплатни. Плажът е добре.

# 532
Хелена парк също беше на добра цена, ол ин, отзивите бяха добри. Следях ги, защото колебанието ми беше между него, Маджестик и Еврика. Не съжалявам за избора си. Догодина от сега я мисля, но няма да е Слънчев бряг. 🤔

# 533
  • There I was on a July morning
За Хелена парк и Хелена сендс, Pileto скоро писа положителен отзив.
На Слънчев бряг беше хубаво 2020 година - неработещи хотели, сравнително малко хора в курорта и по плажа, малко автомобили. Миналата година пак си беше обичайната лудница. И аз не планирам скоро да ходя там.

# 534
Маджестик може би за силния сезон са сменили готвача, защото юни месец основните и супите хич ги нямаше на вкус...
Относно Еврика сме били и в премиум стая,
но честно казано предпочитахме другия ресторант . Имам усещането,че нас българите все ни цакат със  стаи с по лош излед море..ъглови  или странични...
Но плажа пред Еврика е страхотен..
Хелените обмисляме да посетим другото лято, жалко само ,че в Helena Sands не предлагат AI... а за качеството не се и съмнявам. Носят се слухове,че са на един от най-влиятелните хора в страната.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 15:42 от Vodopad

# 535
Аа, не са го сменили, писах подробно аз същото - ястията бяха много, разнообразни, но всичко сготвено беше безсолно и съответно, безвкусно.  Гладни не сме останали, но е факт. Доколкото разбрах са имали голям проблем и липса на персонал това лято. И все пак се справиха прилично. Съотношение "цена-качество" си отговаряше.😊

# 536
  • There I was on a July morning
............
Хелените обмисляме да посетим другото лято, жалко само ,че в Helena Sands не предлагат AI... а за качеството не се и съмнявам. Носят се слухове,че са на един от най-влиятелните хора в страната.
Ако държиш на АИ, Хелена парк е добър избор. Разликата с Хелена сендс е, че той е на първа линия до плажа, а Парк е зад него, но не е далеч. Основният ресторант е един, така че и в двата случая, храната е хубава.

# 537
Ние супи не сме яли Joy Предимно основни и салатки, за основните мога да кажа че не бяха безвкусни, но явно е въпрос на вкус....

# 538
И на нас не ни се е сторилa безсолнa храната на Маджестик Grinning

За догодина, живот и здраве, се точа на ранни на Wave за едни 3 нощувки поне и една ранна Гърция, около 20 юни, примерно.

# 539
Wave има ли хубав плаж? И на мен ми е интересно да го посетя, но не си струва парите ако няма хубав плаж. Все пак отиваме на море, не на изхранване Joy

Общи условия

Активация на акаунт