Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 340
  • 828
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Сладолед Черноморец 👎 ,очаквах друго 🤨
Първо като го отворих беше все едно е бил разстопяван и после пак замразен...целият е в кристали,а вкус на фъстъци няма никакъв,ядките също са малко,вафлени и портокалови корички изобщо не се виждат или усещат...съжалявам ,че не взех малък,а се полакомих за кутия 👎
От Т маркет е купен,за 6,99 😤

# 181
И аз не съм от тези, което харесват сладоледите Черноморец.
За пръв и последен път взимам тоза прахче за бяло пране. Не можах да установя дали е добро, защото го намерих в отделението като камък. Намокрено, но не е успяло да стигне до прането, толкова твърди частици не съм намирала дори и при слабо налягане на водата.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 18:00 от Пролетно цвете

# 182
Май всички са разочаровани от сладолед Черноморец в кутия.
Аз лично не съм по този вкус, но приятелки споделиха, че във вафлените фунийки
е много по-вкусен от този в кутия. Даже много го харесват.

# 183
Не бих казала, че всички са разочаровани. На мен много ми харесва и за моя вкус има достатъчно портокалови корички. Честно казано, специално за този сладолед съм чела повече положителни отзиви в другата тема (Какво ще купя отново), отколкото негативни тук.
Този във фунийка според мен е същия, като този в кутия. Аз лично предпочитам кутията.

# 184
Аз лично предпочитам бонбоните Черноморец😂

# 185
  • Sofia
В този който купих днес няма ни една портокалова коричка или поне аромат на портокал 🤨

# 186
Еми не знам. Аз това лято купих поне 10 кутии от този сладолед и във всички си имаше портокалови корички. Просто са много фино настъргани, но определено се усещат.

# 187
Аз също не харесах "Черноморец" - а.
Бях се засилила да купувам кутия, но пробвах първо фунийката и желанието ми за кутия рязко се изпари. Не само, че не наподобява вкуса на бонбоните, ами и самия сладолед не е кой знае колко добър. Тръгнах и аз с голямата кошница за прехвалените ягоди.. сладолед, но се оказа, че не е моето нещо и не покрива очакванията ми. Но в крайна сметка всичко е въпрос на вкус.

# 188
Няма да купя повече този крем за тяло

Хубав е, харесва се на кожата ми, НО е много неикономичен. 200 мл. свършиха за 2 седмици. Мажа с нормално количество. За сравнение, други кремове по 200 мл. използвам за месец.

# 189
Мини Маус, това е "Lait", по-лека формула флуид, обикновено е подходящ за най-горещото лято, че по-мазните текстури може да не се понесат добре от кожата. Познавам добре цялата серия Lipikar, от 11 години я ползваме за атопичен дерматит, вкл. по лекарско предписание.

# 190
О, аз крема го харесвам. Взела съм го защото е Lait, предвид че е лято. Не ми харесва колко бързо се изразходва. Само и единствено, заради това няма да го купя повече и съм го написала в първия пост. Simple Smile

# 191
И аз четох негативни отзиви за сладолед Черноморец. Един ден си купувах няколко сладоледа във фунийка и на клечка, взех и един Черноморец. Не мога да кажа, че съм възхитена, но и не мога да кажа, че е лош. Може би, ако изям цяла кутия, няма да ми хареса, но малкият ми беше приятен. Фамилиите много по-малко ми харесват.

# 192
  • София-в сърцата на моите деца
И аз съм от тези, които не харесаха сладолед Черноморец!

# 193
Много е вкусен Черноморец във фунийка.
Има си корички и достатъчно шоколад. Кутията ми е скъпа, все ми се свиди и не съм пробвала.
Ненавиждам сладоледи Дени, в кутия, май беше какао и някакъв сироп.
И другите им видове не ме впечатлиха с нищо.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 00:02 от Mysadness123

# 194
На мен много ми хареса Черноморец кутия, 2 пъти съм купувала и двата пъти имаше доста портокалови корички, но фъстъците наистина са малко, аз не обичам особено, така че за мен не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт