Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 330
  • 828
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ей тази гадост няма да купя повече:
Starbucks espresso dark roast

Според тях явно dark roast значи напълно изгоряло, понеже е толкова препечено и черно, че чак няма аромат на кафе, много, моного лошо качество. Такива разочарования не съм имала дори и с евтините кафета, когато ми се е налагало да купувам, тъпата нова Бразилия е по-добра от това. Не се пие, чудя се какво да го правя, понеже страшно мразя да хвърлям храна. Никога, никога повече! Добре, че взех само един пакет за проба.

Тази опаковка я намирам в един  сайт   дали е  истинският  не зная,  но най-отдолу с дребен шрифт пише следното .                                                                                                                                                                               
         :"STARBUCKS ® и логото на Starbucks ® се използват по лиценз от Nestlé. Pike Place е регистрирана търговска марка на The Pike Place Market PDA, използвана по лиценз. Nespresso ® и NESCAFÉ ®  Dolce Gusto ® са регистрирани търговски марки на Société de Produits Nestlé SA Всички останали търговски марки са собственост на техните собственици."  Ето го и самият сайт       
                               https://www.starbucksathome.com/sg/products/espresso-roast-whole-bean

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 13:47 от мързеливка

# 211
  • Sofia
Роднина ни донесе от Белгия шоколади Милка,Линд и бонбони Роше...всичко беше с по-различен вкус и сладост от закупени в Бг.
Тук са много по-сладки и мазни 🤨

# 212
Все още продават кайсии по пазарите и хранителните магазини. Един продавач на открития пазар
ме уверяваше преди няколко дни, че предния ден са брани, били от много късна реколта.
Тогава не си взех, но по-късно сглупих да си купя от едно магазинче.
На вид много апетитни, но вътре са като гнили и нито една от половин килограм не ставаше за ядене.
Май ги вадят от хладилник и не са наясно как да ги съхраняват.

# 213
Качеството на продуктите на известни марки произведени за "третия" свят съотносимо към нашата държава е дори като за "петия". Нищо общо. И се сещам за оня виц дето един ходил в Африка и селяните го питали какво е питон, а той: Магаре виждали ли сте?! Даааа!!! Е, те тва няма нищо общо с магарето! Че и с качеството на марките произведени за нас е същата работа. Sunglasses

# 214
Суха мая на Йотис- за пореден път ми прецаква тестото. Предишните пъти обвинявах брашното,  хлебопекарната, температурата, но днес месих на ръка и с проверено брашно- определено проблема е от маята.

# 215
  • София
Я направо в кофата, какво да се мъчи жената само да му търси приложение. И аз съм купувала кафе, което не става, полетя към боклука директно.
аз само за торене се сещам...
Назад видях нещо, за хладилниците...я кажете какъв да взема, че тая година искам коледната трапеза да я съхраним до Банго Васил... Уоу Joy

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 21:29 от Starrydream

# 216
  • София
И Лидлската мая ми прецака едни козуначени мъфини, не пипна изобщо.

Иначе за хладилник, Самсунг, много сме доволни вече 8г

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 07:27 от Мацето

# 217
Взехме си Беко лятото. Много ги харесвам като марка, но хладилникът е тотал щета. Грешката ни беше, че е купен онлайн. Голям на вид, а не събира почти нищо. Издава звуци като от празен стомах. Друга екстра, че не се отваря втори път веднага, а чакаш поне 30 секунди. Мега досада.

# 218
Ха, мислех, че само нашият Беко къркори като гладен 🤣

# 219
  • София
Не е от марката,нашия модел Индезит и той така,все едно има мишка отзад,която гризе нещо по хладилника. Бекото ще почне да се отваря с времето, гумата като остарее и вакума отслабне.

# 220
  • София
Странно ми е - моят хладилник Беко е безшумен. Изобщо не разбирам кога се включва. Да, вратата се отпусна след 15 г. вярна служба, но пак е сравнително държелива.

# 221
  • София /Абсурдистан
Старите хладилници и климатици са по- добри от новите, каза ми го техник.
Ние си вьехме нов модел на Горение, с фризер. За сега е супер и абсолютно безшумен. Но никой нищо не знае, нов модел е и малко на риск го взех.
Няма да купя повече хладилник Бош - вярно, след 15 г служба му замина платка, която струва колкото половин хладилник. Сервизът му е скъп и изключително бавен, може и месеци да минат, докато дойде част от Германия. Все едно от Австралия идва по суша.

# 222
Не е от марката,нашия модел Индезит и той така,все едно има мишка отзад,която гризе нещо по хладилника. Бекото ще почне да се отваря с времето, гумата като остарее и вакума отслабне.
Нашият Беко е над 7-8 години, ама вакума му не отслабва, чак дръжката му счупих от дърпане, но е безшумен и работи добре.

# 223
Имаме работещ Бош от ... 1958 година, но е морално остарял, няма фризер, а нещо подобно на камера, вътре в хладилника. Следващият е от 1988, пак Бош… на него се прецака уплътнението на вратата на хладилната част и за съжаление не може да се подмени. И ние го заменихме, но с не толкова нов модел на Горение. Да видим. За сега е добре, не е шумен, но не е и No frost. Та от време на време трябва да се изключва и размразява.

# 224
  • Пловдив

Водата от Декатлон, закупих, че бях жадна, но е с ужасен вкус.

Общи условия

Активация на акаунт