Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 330
  • 828
  •   1
Отговори
# 225
Има някои минерални води, които са от варовити райони и са ужасни на вкус. В Германия си бях купила такава вода и много внимавах да й запомня марката, за да не се излъжа втори път.

# 226
Никога повече слънчогледова тахан халва Ябланица. Яла съм преди години и си беше нормална, сега е отвратителна. Няма нищо общо с тахан халвата. Има вкус на горена захар. Опитах и изхвърлих

.

# 227
В Ябланица има много фирми, които се занимават с производство на локуми и халва. Но някои от тях не могат да докарат даже вкуса. Аз харесвам само слънчогледовата тахан халва на Захарни заводи Горна Оряховица. И двата варианта са добри, и консервната кутия и фолиото.

# 228
  • Sofia
Не я хвърляй.
Имам хубава рецепта за сладки,също и в баница може да се вложи .

# 229
Е, аз вече я изхвърлих. Първо ме ядоса Тмаркет с разлика между етикета и маркираното на касата. Разликата беше 1.26 в тяхна полза. След това я отворих и видях нещо странно и тъмно кафяво. Погледнах срока на годност, в норма. А като я опитах.....Иначе харесвам халвата в кутия, която продават в Лидъл и нея купувам, ама детето много искаше халва, а аз нямах път към Лидъл.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 09:13 от ravi

# 230
  • Sofia
Вчера отново в Т-маркет имаше разлика в цените на много стоки 🤨
Краставиците уж на промоция 1,69лв/кг.на касата редовна 2,99...прясното мляко също-бил стар етикета...алоуууу!събота е!стоката от вторник е с тази цена!
Персоналът много докачлив,обиждат се като им кажеш за нередностите...чак една касиерка отказа да таксува на клиент,з-то имаше разлика в контролният кантар,тая смотла се фръцна и отказа да го обслужи...
...обекта е в Лагера 😤

# 231
Във всички обекти персоналът се държи еднакво отвратително. Каквито собствениците на веригата, такъв и персонала бих казала. Влизам само в краен случай в Т-маркет, но откакто изкупиха една от най-печелшвшите и хубави вериги в града ни, трудно можеш да ги избегнеш. Бих казала, че това с разликата между етикети и каса при тях е норма.

# 232
  • Sofia
Явно по този “долен”начин си заработват мижавите заплатки,добавки,премии и т.н.

# 233
Август месец в Приморско влизаме в Т-маркета с ММ да си напазарим. За първи път влизаме в Т-маркет. Пазаруваме само от Фантастико. Първо 2 каси в средата на сезона, опашката супер дълга. Второ големи орки хората. Бутат се, блъскат се. Трето някак не ми допадна подредбата на магазина. Не ми беше уютно, а някакво тъмно вътре. Четвърто беше много празен. Най-вероятно хората просто бързо изкупуват продуктите. И пето беше много мръсно. Бяха измили пода точно в часовете, където има най-много хора - 17-18ч. беше. Имаше пясък, кал. Персоналът много намръщен, ама то къде ли е усмихнат😂 Та това за Т-маркета. Не е моят магазин. Не бих влязла отново. А и в крайна сметка бяхме взели стек вода в количката, зарязахме я някъде из магазина и излязохме.

# 234
  • Sofia
Мърляв и все с разбутана стока по стелажите ми е т-маркета на бул.България,кв.Бели брези,до Шел 🤨
,но там нямам спомен да са ме лъгали в цената 🤔

# 235
Е, ама разбира се, че цената винаги е в полза на Т-маркет...как иначе...🤪

# 236
Всички Т-маркети са просто ужасни. Имат специален кастинг за персонал - бавен, нелюбезен... Магазините са мърляви и хаотично наредени, с малък асортимент. Там където живея Т-маркетът ми е буквално до блока. Понякога влизам за нещо, което ми трябва спешно, но никога не ми е предпочитан избор. В стария квартал за 5 години съм влизала два пъти в тамошния т-маркет Grinning

# 237
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Всички Т-маркети са просто ужасни. Имат специален кастинг за персонал - бавен, нелюбезен... Магазините са мърляви и хаотично наредени, с малък асортимент. Там където живея Т-маркетът ми е буквално до блока. Понякога влизам за нещо, което ми трябва спешно, но никога не ми е предпочитан избор. В стария квартал за 5 години съм влизала два пъти в тамошния т-маркет Grinning
До градината на детето има Т-маркет, обожавам когато в 18 часа поиска сладолед, а на касите, най много две да работят, се вият китни опашки.

# 238
  • до най-прекрасния мъж
Точно сладолед няма никога да купя от тях. Четох, че изключвали витрините нощем, да пестят ток. Няма да се учудя да е истина, предвид какъв сладолед купих. На клечка, с глазура. Като отхапах, от вътре се изля жълта бистра течност. Писах оплакване на мейла, никакъв отговор. Щях да се върна, но беше адска жега и вече бях на доволно разстояние. Просто двата сладоледа отидоха в коша. Другият беше съвсем същият. Челя съм и за други такива случаи, затова не го отдавам на случайност. А фризера си работеше, не е като да е бил повреден и това да е довело до състоянието на сладоледа.
Мърлявщината и разхвърляните стоки изобщо не ги коментирам. Съседка работеше за кратко там и е разказвала как не им дават гъби и препарат да мият тавите, в които готвят. Каквото се изплакне с водичка, това е. Говоря за годините, когато стъпиха в БГ и трябваше да печелят клиенти. Сега не знам как е, но съдейки от вида на търговска зала, представям си какво е отзад.

# 239
И аз тръгнах да пиша това за изключване на витрините, но се спрях. Може да са се променили нещата, от както се разраснаха, но не ми се вярва много. Моята случка е от преди да купят веригата Триумф.

Общи условия

Активация на акаунт