Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 353
  • 828
  •   1
Отговори
# 240
  • до най-прекрасния мъж
Моята е от малко след стъпването им в БГ. Магазинът беше нов, но и тогава мърляв и разхвърлян. Знам, че и ти си от Пловдив, тъжа много за Триумф, Т Маркет не ми допада, дори големият в Тракия. Влизам по изключение за нещо пакетирано, най-често, ако имат промоция на Долче Густо  и си отварям очите на 100 за състоянието, в което е и цената на каса.

# 241
Вчера си купих сладолед, ама голяма кутия, от тях и нямаше никакъв проблем, предполагам, че, ако се беше размразил, глазурата нямаше да си стои, както трябва.

# 242
Откакто се натрових с яйца от Т маркет, уж от хладилник и уж в срок, вече нищо не взимам от там, освен пакетирани неща като шоколад, кафе, препарати, хартия, варива и подобни. На развалени месо и кайма също съм попадала, отново от същата верига.

# 243
  • София
Повече краве масло на Добрев - НЕ! Прясното мляко ми се стори добро, та реших да пробвам и маслото - ужас. То още на цвят като го видиш и ти става ясно, че нещо не е наред. А като готвих с него, в дъното на съда стоеше все едно съм смесила масло и вода. Вкусово за мен е много блудкаво.

# 244
  • София
Явно по този “долен”начин си заработват мижавите заплатки,добавки,премии и т.н.
няма ли кой да ги санкционира? Аз там влизам макс веднъж в годината, както и в 345...
По. Саяна нещата също не ги препоръчват... а гледам постоянно са в брошурите, явно избиват рекламата с пълнежи...

# 245
Магазин 345 е друга тема .. и от там не съм доволна. Купих април месец бонбони Сезони от там и когато се прибрах и ги отворих бяха бели и когато погледнах срока - изтекъл от преди 9 месеца😳 Не ми се ходеше за 3лв да се разправям, но пуснах оплаквания. И вътре не ми е комфортно.

# 246
Днес бях близо до нашия Т-маркет и влязох...все пак...😄 Ами, почти се депресирах.😅 Цените и липсващите втикети няма да ги кометирам отново. Под дребното авокадо стоеше етикет с цената за едро авокадо, а дребното авокадо беше "намалено" на 1,49 лв и презряващо (преди специално заради него ходех и беше на промоция по 89-99 ст. най-често). Около плодовете и зеленчуците летяха и кацаха мухи...Точно над етикета с цена на рикотата има петно от месеци и не може да се види колко точно струва- вижда се само 2,....Трагедия и на витрината с месо, сирене, маслини, готвена храна...Някакви тетрадки с твърди корици и спирала имаше- малките по 6,99 лв, а големите по 14,99 лв!🤑🤪 Чак пък такива цени заради твърдите корици...🤔🤔
Само две хубави неща имаше- трапезната им вода 500 мл пак е по 29 ст. (беше станала 49 ст.) и видях пакетчета Нескафе голд по 23 ст. пакетчето. Минах на касата с 5 пакетчета кафе...😆
Скрит текст:
И понеже преди беше Триумф, имаше и страхотна сладкарница, всичко направено с вкус...а сега са го обърнали на някакъв "базар" със стоки сбирщайн и изостанали...всеки път ми става гадно, като се сетя за сладкарницата. Не че често съм ходила в сладкарницата. Но ми беше кеф и само да минавам покрай нея и да я гледам...В
началото и от Т-маркет бяха сложили масички и кафемашина, но покрай Пандемията го превърнаха в това, което в сега...

# 247
  • до най-прекрасния мъж
Долче, къде е този базар, в големия тракийски ли? Имаше нещо като кафенце в ъгъла вдясно, то поне изглеждаше уютно и направено с вкус. Ако са го махнали, жалко.

# 248
Не съм влизала в Тмаркет от години. Преди имаше сравнително близо до нас, но го направиха Фантастико. Тогава влизах често, но съм купувала само пакетирани неща и бях доволна. Имаше и хубаво кафе Далмайр, цената беше наполовина от другите магазини. Но никога не ми е идвало наум да купувам месо и готови ястия оттам.

# 249
Blue angel, "базар" е силно казано, но не знаех как да опиша сбирщайна от продукти...😅 В Смирненски, близо до ул. Лерин е. Просто ми е като трън в очите, като знам каква сладкарница имаше там, да ти е драго да я гледаш, като минаваш...
Забравих да спомена вчера, ето тези цени направо ме втрещиха, ориз Национал?! по 6-7 лв/кг...🤪

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 14:53 от dolce miele

# 250
  • Sofia
Да,ориза е вече на двойна цена 🤨

# 251
  • София
Ориза много поскъпна на световните стокови борси.
Обяснението - Индия спря износа, а зареждаха големи количества.
Очаква се и другите суровини да го последват.

# 252
И като си помисля, ме миналата година по това време съм купувала хубав ориз на 2 лв. килограма....

# 253
Миналата година такъв ориз Национал го бяха пуснали точно в Т маркет на 1.30-1.50лв. Не помня точната цена ,но ходих да купувам цели стекове за кучетата на мой приятел и си спомням,че цената беше в този диапазон. При сегашните цени ми е направо нереално.
Балдо 7 лв изобщо не ми се вижда нормално, вярно че от около месец не съм купувала, но последно го взех на 3.70-3.80 за кг от турския магазин

# 254
Вярно че рядко купувам ориз на редовна цена вече, но просто ми се стори прекалено! Национал не е някаква луксозна марка все пак...🙂

Общи условия

Активация на акаунт