Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 362
  • 828
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Пекарна Роис, Кауфланд в Младост 4 в София - ужасни ядки,  нищо не успях да харесам, а пробвхаме доста неща и с желание... ММ си купува някакви и си ги яде, а за мен са отврат, уви.

# 331
Сирене "Лесидрен" ,вече цената е 14.90 лв. за килограм, а качеството е под всякаква критика.
Директно се усеща палмовата мазнина, нищо общо с преди няколко месеца.
Единственото, което ми хрумва е , че сме "нацелили" кофти партида, но това не оправдава производителя.

# 332
  • София
всичките им продукти са отврат.
наскоро купих кисело мляко.
имаше вкус и консистенция на гипсова мазилка.

# 333
Пекарна Роис, Кауфланд в Младост 4 в София - ужасни ядки,  нищо не успях да харесам, а пробвхаме доста неща и с желание... ММ си купува някакви и си ги яде, а за мен са отврат, уви.
а аз си мислих, че само при мен е такова усещането 🤗

# 334
Днес и аз случайно взех от пекарната в Кауфланд в Младост 2 два вида ядки - не ми харесаха, не са хрупкави каквито очаквах.

# 335
Аз много харесвам фъстъците от Ройс, но последните пъти точно в Младост (новия Кауфланд, не знам кой Младост се води) бяха гранясали. Взехме и от Банишора и там същата работа..

# 336
Луканков салам на КФМ преди беше ок, сега мирише на крака, а е в годност.
Био яйца от Лидл, 2 поредни пъти яйцата миришат на риба. Пълен потрес.
Допълвам коментара си с една по-стара но покъртителна случка- консерва риба тон на Ocean риба тон с лимон - в консервата имаше тения (сготвена с рибата) . Никога не бих купила риба тон в консерва от която и да е марка за напред.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 14:38 от С.Г.19

# 337
Не очаквах и яйца да миришат на риба, макар че веднъж печено  пил. бутче миришеше по същия
начин. Отдавна беше и дълго време не смеех да си взема.
Аз вече се чудя откъде да си купя читава кайма. Последните пъти се долавя миризма на нерез.
На място я мелят, ама все там - усеща се и с доста подправки.

# 338
Освен горе споменатият салам, допълвам, че повече няма да купя и салам Закуска КФМ.Ужасен е!
Май вече ще спирам изобщо да консумирам и да купувам салами...писна ми да давам пари за боклуци.

# 339
И аз малко по малко отписах почти всички колбаси ,дори и тези които са били хубави вече успяха да прецакат. Телешката луканка на Тоска беше разкош,прецакаха я ,също и  суджука. От месеци единственото,което купувам е Бабек на Елко и съм решила ако и него го развалят да си купя шунковар и ще ядем само домашна шунка,че ми писна да купувам боклуци

# 340
И аз потвърждавам за КФМ и салама Закуска. Значи той по принцип е леко като суров, но това нещо е брутално. Въобще не може да се яде. Трябва да си канибал. И всичките тези бели изкуствени неща вътре сухожилия ли са, какво са не знам, но няма нищо общо с едно време.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 17:24 от Lale_Lili

# 341
Купувайте домашно приготвени месни продукти. Има ги по пазарите.

# 342
Мерси! Набичени цени и неясна хигиена.

# 343
  • София
Купувайте домашно приготвени месни продукти. Има ги по пазарите.

А ако ни прокара какво правим?

# 344
Ей,па много сте капризни! Yum Нищо няма да ви стане ако хапнете малко засъхнала кръв или сухожилие.

Общи условия

Активация на акаунт