Какво повече НЯМА да купя - 21

• 104 290
  • 828
  •   1
Отговори
# 675
Кремодан, Есприон и Екселион са марки на определен производител, могат да бъдат подобни на всеки друг. Все едно да кажеш ползват ксерокс..
Карагенан вече е продуктово наименование.
Писах по-горе - целта е максимално да се хване водата.
Всички ползват - малки големи... Може би някои съвсем малки фермички не, но бързо ги налазват и тях се поправят. Иначе как редовно нов продукт е хубав, хвален и по някое време за нищо не става - от лакомия за печалби и обеми...
И накрая такова става.
Млякото конкретно - или си го подквасваш вкъщи, или го купуваш по вкус от магазина.

# 676
  • София
Кашкавал Родопско чудо.
Безвкусен, на сандвич нито се запича, нито се разтича.

# 677
  • София
В Кам маркет лютениците, айварите и малиджаното са с непроменен отличени вкус.

На марката Sunny ли? Ако е на тази са ужасни. Взех един буркан и какво ли не имаше вътре. Най-добри са продуктите на Mama's , най-много се доближават до домашния вкус.

# 678
  • Sofia
Една “фина”розова сол пълна с пясък или нещо друго скърцащо и неразтворимо 🤨
Лошото е,че ми развали туршията,не става за ядене,все едно е с пясък 😤
Хвърлих опаковката и не помня на коя фирма е.

В чашката е солен разтвор с утайка преседяла 3 дни.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 12:43 от Doli

# 679
Лютеница Велика.още си е добра

# 680
И аз веднъж си купих морска сол, в която имаше повече пясък, отколкото сол.
Щях да я ползвам за киселото зеле. Ядосах се, че пакетът беше прозрачен и се вижда
много добре какво има в него. Това беше видно, но два пъти купувам готварска сол
ситно смляна, перфектен вид, а мирише на някаква химия. Наложи се да проветрявам
целия шкаф. Пресипах я в  купа на проветрение и до месец все си миришеше.
Никога не знаеш с какво ще те изненадат в магазина и търси кой виновен - производител,
склад, търговският обект, от който пазаруваш?

# 681
  • Sofia
Повечето миришат силно на йод.

# 682
Не беше на йод, а на нещо като стария познат нафталин.

# 683
Кори за баница на марката на Лидл "Родна стряха". 1гидина след изтичане на срока им на годност, корите за баница са все още пресни. И забележете - нямат консерванти

# 684
  • Sofia
В хладилник или фризер са били досега?

Всякакви кори съм взимала и ако ги държа в хладилник бързо мухлясват след срока за годност.
Във фризер няма проблем.

# 685
Ако са съхранявани замразени нищо им няма.

# 686
В хладилник или фризер са били досега?
В хладилника бяха. Купени са за миналата Коледа. И т.к. не ми беше ясно колко нещаше правя, купих няколко пакета. Този остана

# 687
Интересно е наистина дали сега са купени или вие сте ги съхранявала 1 година, защото може и да е човешка грешка, да е объркана датата на видеоджета, когато са ги пакетирали.

# 688
Интересно е наистина дали сега са купени или вие сте ги съхранявала 1 година, защото може и да е човешка грешка, да е объркана датата на видеоджета, когато са ги пакетирали.
Купени са 2021 година. Преди Коледа.
В къщи неща с кори не ядем, и за това са останали.
Разбирам да ги бях държала във феизера, но, не в кутията със саламите са.

# 689
  • София
хахах тези кори идеални за пост апокалиптични времена!

Майтап настрани и друг път съм казвала, че как се разваля храната зависи от хладилника също. Ние сме със Самсунг, почти нищо не се разваля в него, зеленчуците не изгниват, а дехидратират

Общи условия

Активация на акаунт