Малко слънчево е ЮНСКОТО човече - на половин годинка става вече!

• 10 593
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, искам да ви питам какви шампоанчета използвате за мъниците

Благодаря   bouquet

[/quot
Дидка,ние от раждането сме на Мустела за глава и тяло и съм много доволна Peace
За подаръците от Дядо Коледа,нашия батко напита писмо и от името на сестра си да и донесе кукла,и аз веднага изпълних желанието му като купих една кукла,която е като едно времешните парцалени/т.е. изцяло е от плат и няма нищо по нея което може да се откачи/.Та засега е това,но сигурно няма да се разминем само с него!
Камбанска,какво да кажа за семейството ви освен че сте страхотни Hug Peace
Вили1,Таби,бебките ви са много сладки,а Иванна каква дълга косичка има,и аз вече искам да слагам фибички на Тея,но има 3-4 косъмчета на главичката си Sick Joy
И   bouquet  bouquet  bouquetнакрая да честитя на всички,които имат повод и да им пожелая да са много здрави и щастливи!  bouquet

# 61
  • Пловдив
Момичета, искам да ви питам какви шампоанчета използвате за мъниците

Благодаря   bouquet

Дидка, ние за сега ползваме ТОВА. Да ти кажа доволна съм, а и излезе доста икономично. Водят го за измиване от глава до пети и откакто се е родил го ползвам. След 1-2 седмици ще свърши, но си мисля, че 6 месеца са напълно достатъчни.

Вили, TABBY, малките са големи кукли (пу-пу, да не им е уроки). Нацелувайте ги по дупетата от мен.

Корнелия, мила, само да си казала още веднъж , че си на диета.... Изглеждаш супер и хич не личи че имаш 2 дечица.

Любе, пъпчиците може да са от слюнката. И на Любака му избиват отвреме навреме, ако се е плюнчил обилно и се е гушил в мен.

Приятна вечер от нас  Hug

П.С. Ааааа, да ви кажа, днес дадох на дребното 2 лъжички оризова безмлечна каша на Блевит, която бе приета на ура  Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 17:43 от Peppita

# 62
Люто чушленце, Таталинка, Нинани и Пепитка - мерси за отговорите  newsm51

# 63
  • Варна
Ха, здравейте и от мен!
ДИдка БГ пиТКа, аз ползвам Пенатен и съм доволна.
Валкирия, страхотно изглежда количката. Боби сигурно много се кефи в нея
камбанке, и ние имаме понякога пъпчици(даже и в момента има) и при нас мисля, че са от слюнките. Ако повече го държа с един олигавен лигавник и пъпките са налице.
Кокомама, и аз замествам наобед цяло хранене с пюре. Единият ден е зеленчуково, на другия месно.
Целуффки от нас  love001

# 64
Ха здравейте:о)
ПОЛИ, радвам се че пак си при нас, тук е весело
Валкирия, много е хубава количката и наистина интересна като модел, такава не съм виждала.
абе много сладки тия Юнските бебета бе, пу пу
Ние няма с какво да се похвалим засега, освен че Йоана успя да събори жърху себе си едно огромно цвете-Бенджамин. Добре че аз я държах та не падна жърху нея докато тя е в проходилката. Та като го дръпна наща и по едни време стои тя сред листа и клони и някак мига бавно и едновременно с това мижи Joy hahaha
другият ни напредък е че днес и постлах на земята да си играе и на нея доста и хареса Party Почти половин час си седя без да килне насам и натам. поне бях сигурна че няма да падне от спалнята
Това е от нас, лека и спокойна вечер на всички

# 65
Здравейте!Мойто дзверче пак е заспало по никое време и аз спокойно ви изчетох.
Камбанке много хубави снимките от турнето,а за пъпчиците на нас ни стават като се лигави или като го избърша с мокра кърпа.Вчера ядохме пюре от броколи и много ни хареса   bouquet
Валкирия много яка количка какви са и  парите,че и ние ще сменяме нашта  1stroller
Мимик стига вече,че направо ме убиваш от смях,но добре че не се е ударила
Дидка ние ползваме шампоана и душгела на Бюбхен
Това е от мен!ЛЕКА ВЕЧЕР
Днес и аз купих рогца на детенце

пък тука си тръгваме от село

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 21:18 от sonka

# 66
Eхеее намерих си още малко време да се вмъкна пак.
За козметиката: Ние също ползваме на бюбхен и съм доволна, ама ползваме душгела и като шампоан. Доскоро имахме на чико пяната за вана-е няма такова нежно ухание...  bath1

# 67
Здравейте сладурки!

За козметиката: ползвам Мустела гелчето за цяло тяло и глава .... доста е икономично по 3 месеца и полвина ми изкарва едно шише. Взички мазилки са ни на Мустела и съм много доволна.

Сонка, тая количка си я купих от eBay ... на Fisher - Price е ... не е много скъпа , а и транспорта ми е безплатен та за тва я взимам от там. Излиза ми колкот да си купя нещо на Чиполино от тук.

Лека нощ ви пожелавам!

# 68
Дидка, аз ползвам шампоан на Чико... за тяло и коса и съм много доволна. Плюс това се харчи много бавно и измива идеално. Цялата друга козметика ми е на Мустела.
Вили, и аз купих такава кошара и съм много доволна... в сравнение с другите е на половината цена а пък е също толкова удобна.
Валкирия , количката е страхотна. А каква марка е? И от Бг ли я взехте?
Честито на всички празнуващи   bouquet!

Лека нощ от нас с Цецко Hug!

# 69

Сонка, тая количка си я купих от eBay ... на Fisher - Price е ... не е много скъпа , а и транспорта ми е безплатен та за тва я взимам от там. Излиза ми колкот да си купя нещо на Чиполино от тук.

Аз докато попитам и ти си отговорила...  smile3503 . Целувки на малката принцеса lovekiss

# 70
добър вечер и от нас,всичко живо около мене спи и аз на спокойствие да ви почета.
Първо да  благодаря на Пепита за новата темичка  и за това  че винаги се грижи да имаме навреме нова тема  bouquet
Честито ба всички празнуващи.
Страхотни снимки сте пуснали всички изглеждате супер и мами и бебоци Hug
Имам един въпрос на какъв размер памперс са бебоците ви защото на нас и 7-18 вече ни отесня и аз взех да се притеснявам вече,така както сме я подкарали докато станем на една годинка ще сме на 15-30,а детето да тежи някъде към 8кг,последно беше 7.200 преди един месец newsm78

# 71
  • на брега на Дунав
Ох, да се включа и аз за малко и да отнасям към брачното ложе, че така ми се доспаа  smile3507
Да се отчетем и ние по горещите въпроси  Mr. Green
За шампоана: Аз бях казала веднъж, за бебо изцяло ползвам козметиката на Corine de Farme  newsm10 , но на тоя етап вместо шампоана ползвам гела за тяло и коса ето този
Пепитка благодаря ти за комплимента, кажи сега с какво да почерпя  newsm53.
За памперсите: Ива 78 ние на тоя етап сме вече сигурно 9 кг и ползвам памперси 8-18 кг на "momi". Супер са ни, а Сами е доста едричък. До преди няколко дни обаче бяхме на друга фирма пак 8-18 кг, но те ни са страшно малки вече. Та заключението е. Всичко зависи от марката памперс, защото на различните фирми независимо, че пишат еднакви килограми имат понякога огромна разлика в размера. Така, че просто се съобрази с размера на фирмата която предпочиташ и ако се налага вземи по-голям размер независимо, че килограмите не отговарят на вашите  Peace
Таталинка ще покажа аз творението ама утре, реших тоя път да направя тортата синя и малко сгафих с това решение, защото на покритието сложих твърде много синя боя а натуралния цвят на тестото беше леко жълт и стана едно синьо, направо не ми говори  Sick. Та утре ще му мисля как да спася положението  newsm78, че сега умирам за сън
Лека нощ.  smile3507

# 72
Май няма нужда от нова темичка за сега... ще си караме в тази Hug.
Добро утро на всички сладурани  smokeuu  food010 Айде един път и аз да почерпя с кафенце и цигарка... то излезе лула , ама карай.
Един прекрасен ден ви пожелавам  bouquet.

# 73
  • Велико Търново
Благодаря ти,Елисир за кафенцето.С удоволствие бих си запалили не една ,а няколко цигарки,но дадох обет,че цигара няма да лапна докато съм жива.

Честито на месечинките да са живи,здрави и  Tada  bigdance2  uraмного послушни!

Я да питам мамите с апарати Канон как да я махна тази светкавица,че и аз да се "курдисам"като бебе newsm78.Всички снимки,които сте пуснали са много хубави.

Днес съм си извикала свекърва ми да дойде и дано да мога да изляза,че като знам Божидара как посинява от рев като ме няма просто не е истина.

bdbaloni hbday bdbaloni hbday bdbaloni hbday bdbaloni hbday

Честит Рожден Ден на Munichka i irenahr!Желая ви много здраве,щастие,късмет и всичко най-най хубаво!Весел празник! newsm51  love001

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 08:07 от siska79

# 74
  • Пловдив
Добро утро и от нас.

Тъкмо влизам и се засилвам да пускам нова тема, а то... върнали архива от 04.12. Е тъкмо другата ще е коледна  Wink
Ели, тенкю за кафенцето. Току що го изпих  Simple Smile

на Munichka и irenahr. Много здраве, щастие, късмет.

Я да питам мамите с апарати Канон как да я махна тази светкавица,че и аз да се "курдисам"като бебе newsm78.Всички снимки,които сте пуснали са много хубави.

Силве, зависи от Канона. На моя на джойстика като натисна нагоре ми са режимите на светкавицата.

Приятен ден мами и сладурчести бебета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт