Малко слънчево е ЮНСКОТО човече - на половин годинка става вече!

• 10 593
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро, честито на патерица на тези които празнуваха полугодие вчера да са живи и здрави и многоо послушни. Виждам, че пишете за Свищов   emsy и geri_di, и аз съм учила там. Дали пък не се познаваме с някой от Вас? Някой заместил ли е вече цяло кърмене  с пюре?

# 46
Ох, така обичам Свищов, че всеки път ми подскача сърцето и всичко свързано с него ми е едно такова мило! Иде ми да прегръщам всичко и всеки свързан с този град! Там съм учила висшето и там са най - щастливите ми и безгрижни години!
тогава като се видим да ме нагушкаш , защото и аз там завърших Laughing
А пък и момъкът ти е хубав може и да се сродим . знаеш ли Wink
Агнеша ме е изпреварила с кафето , ама аз го пия от осем да знаете!    food010само че от шефката *разбирайте Нана* и татко и не можах да се добера до компа  Flushed
Поли добре си ни дошла отново  newsm51
И искам да благодаря на миличките мами за миличките думи по адрес на нашите момиченца с Таби Heart Two Hearts yes
geri_di по повод дядо Коледа на нас ще ни донесе ето тази кошарка http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_70&products_id=2064 ако не ни мине котка път де  Praynig
Решихме с тати тази хубава кошарка да е , тъй като няма да ползваме проходилки и ще оставим бебата да си играе там Laughing
Пожелавам ви много хубав ден , а аз отивам да разгледам снимките на Кабранска ! newsm53 таман ще видя Свищов ли е не е ли въпросният град  smile3508

И със закъснение : Честито на празнуващите вчера и съвсем навреме честито на празнуващите днес   newsm76 Two Hearts  Party Time  ura

# 47
  • София
Кокомама, аз още не съм заместила цяло кърмене с пюре, но полека лека натам отиват нещата. Може би след около 2 седмици и това ще стане.

Вили, чудесен избор за подарък на Нана. Кошарката е доста просторна и удобна, а цветовете й са бонбонски. Ени много се кефи вътре.

# 48
Свищов е то си пише  Embarassed а снимките са много хубави. smile3521
Кабранска няма място за съмнение че ако родиш скоро пак както си го планувате ще изглеждаш после пак 50 кила.Ми то човек като няма проблеми със смъкването е много хубаво бе  newsm78И за Корнелия се отнася! Stuck Out Tongue
По тоя повод вече няма да разглеждам никакви сладки неща -ЗАБРАНЯВАМ СИ ! smile3516
Таталинка и на мен тази кошарка като я видях на живо много ми грабна вниманието.Страхотни цветове има наистина. Grinning
kokomama ти кога си завършила в Свищокио - ако искаш да си пишем на лични да не спамим темата .Въпросът е и към Емси и Гери yes

# 49
Здравейте сладурки!

Леле на път сте да ме откажете от любимия форум с тези ми ту вкусотии сутрин дето ги сервирате..... аз недвижимо имущество имам да боря, а вие сте се съюзили с него против мен Mr. Green ..... шегувам се

Да ви се похваля с нова придобивка за бебка .... купихме й нова количка , много по- лека от старата, и много по - шантава на дизайн
ето показвам:

та тоа ще й е подаръка за Коледа на малката Буболина baby_neutral

# 50
Е,пак се изложих.....дано Корнелия/а и всички вие да ми простите/,ама поради късния /или по-скоро ранен/час  и бялото вино дето пих пак съм объркала конците....Да си призная чистосърдечно-аз в Свищов не съм и стъпвала даже.....пък откъде ми дойде на акъла newsm78.../май ще трябва да ида все пак... Thinking/пък и като гледам с моята невинна грешка ще вземете да се намерите с някои стари колеги и колежки.../поне и файда да има някаква Laughing/
Корнелия-голямо ИЗВИНЯВАЙ-те, имате от мен-веднага отивам да се коригирам.... Embarassed
Браво на вас с покупките...аз още мисля/или по-скоро чакам да ми преведат парички,че с тия непланирани разходи...доста се  Mr. Green/
......а, и за комплиментите мерси/макар,че аз съм само за фон-докато не почне Ивчо сам да стои../
Хайде-лек ден ,довечера пак ще намина да ви видя....

# 51
А, и естествено забравих защо бях влязла....да питам-от снощи Ивчо е в едни малки пъпчици по муцунката/само там-по бузките и по брадичката/,най-новата храна дето е ял е морковено пюре,но не ми се вярва да е от него....чудя се дали е възможно да е алергична реакция..или е просто от това,че снощи доста се гушкахме и целувахме,пък бях гримирана newsm78...или пък да е реакция от това,че  не беше акал от два дни/чак преди малко се изака/....абе,ако някой е имал подобен проблем да пише,-не,че съм се притеснила,ама така му се разваля визията....

# 52
Камбанска, на Бубата й излизат такива пъпчици понякога и си мисля, че са от това , че нонстоп й е мокра муцуната и като се пльокне и бибата отгоре и става задушена муцка по бебешки.... вкусно блюдо на което таткото не може да устои и като я нацелува с брадясалата си муцуна и картинката се завършва.
Те ти тебе пъпчици, но обикновено на следващата сутрин няма помен от тях .

Целувки за Ивчо  Hug за теб

# 53
valkiria ,виж, сега се сетих,че и нашия тати вчера май доста се полигави с Ивчо/пък нали е почивен ден-естествено не беше бръснат/ та дано да е от това.....че си го искам пак с гладки бузи.....пък Heart Eyes

# 54
  • на брега на Дунав
Здравейте милички
Днес при нас е страшно студено, може би най-студения ден до сега от както почна застудяването  - ама че го казах  Joy
А-а-а-а-а-а не може така, пак пропуснах почерпката тази сутрин.
Камбанче, с тия снимки мила ми иде да се завра в миша дупка. Е то к'во стана накрая. Навсякъде сте имали време поне за едно кафе, а в Силистра нема. братче.  Стърчим си полумокри на улицата чак ме напуши на смях  Joy . Мани, мани уж нашия край се славим с гостоприемство пък архивите на гастрола на Камбански какво е уловил  Embarassed. Ще ме изселят бе жена, другия път няма да се отървете така само с 30 мин.. От сега си мисли как ще уговориш мъжо да поостанете повечко пък и торта съм ви обещала   bouquet .
А и да ти се отчета   Mr. Green май броколките ще си кажат тежката дума в гащите на Сами. Днес имаше прогрес  Laughing.
Ох, ще ви разочаровам за Свищов  Sick. В Силистра си бяхме, правописна грешка просто и Камбанчето вече я е оправила.
Емси няма проблем питай каквото искаш, аз ще помагам където мога. Браво за орнаментите, не са никак трудни нали  Peace. А за спринцовката, ами с нея доста трудно става верно е и трябват силни ръце, ама аз нямам пош с толкова тънка дупка на накрайника и затова ползвах спринцовка. Пък пошовете с такъв накрайник са доста скъпички и затова с подръчни материали. Може да пробваш с здрава кесийка , която да срежеш или примерно с по-стабилен паус който да направиш на фуния завита няколко пъти. Правиш малка дупка на върха и ето ти пош. Аз може и така да пробвам следващия път.
Вили 1, ама толкова слабичка ли ти изглеждам, тя и Камбанска ме засече по тоя въпрос, сега и ти. Ма честно ви казвам с 10 килограма съм повече отколкото бях преди да забременея с Еми. Засрамвам се  Embarassed.
Валкирия страхотна количка. Да ви е честита новата придобивка.
Таталинка  Hug.
Да не забравя да честитя на всички месечинки днес. ЧЕСТИТО дребосъчета   bouquet
Това е за сега от мен. Отивам да се вихря в кухнята защото днес ще правя поредната торта, че утре моята обична баба има рожден ден. Стискайте палци да се справя и с това начинание.

# 55
  • на брега на Дунав
Ох, тоя постинг докато го напиша ... Камбанска ме изпреварила за Свищов  Mr. Green.
Ама верно, нещо те тегли натам май, я да вземеш следващия път да отскочиш и до там. А за пъпчиците и при нас е така с небръснатата таткова брада  #Crazy.

# 56
  • Ямбол
За Свищов-Аз съм учила там от 1996-2000 г. специалност"Застраховане и социално дело".
Кокомама, аз замествам изцяло обедното хранене със зеленчуково пюре на "Хип".За моя голяма изненада Кари харесва повече зеленчуковите, отколкото плодовите.

# 57
Момичета, искам да ви питам какви шампоанчета използвате за мъниците

Благодаря   bouquet

# 58
  • София
Здравейте и от нас.

Относно пъпчиците и при нас се появяват и е безспорен фактор "татина брада" + лигите на Марто секса и предъвканата биба Laughing.

ДИдка БГ пиТКа, аз лично използвам гела на Бюбхен за коса и тяло, и съм много доволна.

valkiria, количката е направо супер, със здраве да си я ползвате.

# 59
  • София
Камбанска, за пъпчиците - на Ени й се появяват, когато през деня много е лапала плюшени играчки. Явно от попадналато по тях прах става така, уж все ги бърша с мокри кърпички... А възможно е да е и от грима ти, ако си ползвала пудра например. Уф... ама за всичко трябва да мислим, а понякога аз лично не успявам...

Дидолинко, аз къпя цялото тяло на Ени с шампоан А-Derma защото кожата й е суха. А и с този шампоан полека лека й се махнаха и крустите, без дори да ги реша с гребен. Но като свърши мисля да сменя с шампоан за атопична кожа на Мустела.

Валкирия, честита придобивка на Боби, да си се вози със здраве детето!

Корнелия, да не пропуснеш да покажеш после поредното си сладко творение, че поне да напълня очи, а после ще се утешавам пред компютъра с някоя вафла  Wink Много е несъвършено виртуалното пространство, а и стиснато - едно парче торта не ще да подаде през монитора например....  Sad а аз като видна тестено-манка само преглъщам чревоугодно....

Общи условия

Активация на акаунт