НПМГ - тема 8

• 77 488
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Е то в София не се ли решава на градско ниво този въпрос? Или има парно, или няма парно. Какво е осигурило ръководството? Дърва?

Не знам дали на “градско ниво” се решава, но и при моята студентка през 3 улици от НПМГ, са им казали, че има вероятност да са онлайн, защото сметките за парно били непоносими...

# 166
Е то в София не се ли решава на градско ниво този въпрос? Или има парно, или няма парно. Какво е осигурило ръководството? Дърва?
Предполагам средства за отопление.
До края на учебната 2022/2023 г. или до края на календарната 2022 г. ?
[/quote]
Това не се разбра. Казаха до края на годината, без пояснение.

# 167
Не знаех, че има опция някое софийско училище да остане без средства за отопление и да затвори врати, докато другите да си работят по това време, щото имат пари за парно...  Нали всичките са на общински бюджет?

# 168
Доколкото разбрах, засега няма да затварят училища заради липса на средства за отопление. Поне в София.

# 169
НПМГ не се финансира от общинския бюджет, а директно от МОН.

# 170
Здравейте, случайно има ли вече някъде информация за 15.09? Чудех се дали не съм я пропуснала, че последните дни нямах много време да следя..

# 171
До момента не съм открила информация за 15ти септември,  само това :
Скрит текст:
Вместо букет, дари надежда
Училищното настоятелство и ръководството на Националната природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“, подемат кампания в помощ на пострадалите от наводненията в Карловско – „Дари надежда“. Учители, ученици и родители решиха, вместо да се купуват цветя за първия учебен ден, да се направи дарение за най-нуждаещите се в района.

Повече от всякога в тези времена са ни нужни ценности, на които да се опрем. Заедно сме по-силни. Заедно можем повече. Включете се и вие!

# 172
  • София
Възможно е да са редактирали текста и сега стои това

"Вместо букет, дари надежда на дете в нужда!

Тържеството за откриване на учебната година ще се проведе на 15. септември от 10.00 часа в двора на училището

Училищното настоятелство, учителите и ученическия съвет на НПМГ“ Акад. Любомир Чакалов“ започват благотворителна кампания „Дари надежда на дете“ в помощ на пострадалите при наводненията в Карловско.

Ученици, учители и родители предлагат вместо да се купуват цветя за първия учебен ден, да се направи дарение за нуждаещите се деца в района.

В трудни времена, повече от всякога се нуждаем от морални ценности и пример, които да предадем на децата си. Заедно сме силни и така успяваме. Присъединете се към нас!"

# 173
Здравейте, влизам с бърза молба. Днес пропуснахме първия час от курса за 4ти клас, моля ако има други родители, чиито деца посещават курса, да ми пишат на лично.
Благодаря много.

# 174
  • София
Искам да попитам дали е постоянна практика вместо училищен звънец да пускат песни? Много интересно ми се струва.

# 175
  • София
Детето каза - от 2 години са само песни.
Аз сега научавам. 😄

# 176
  • Mars Hotel
Искам да попитам дали е постоянна практика вместо училищен звънец да пускат песни? Много интересно ми се струва.
В старото училище на дъщеря ми пускаха песни през всичките седем години, докато учеше там. Даже различните класове се редуваха да избират песен на месеца, която пускаха вместо звънец.

# 177
  • София
Отдавна е тази практика. За НПМГ не мога да кажа, но помня, че в средното училище на големия ми син беше така, което ще рече преди 5 години и нагоре. Мисля, че на децата им харесва Grinning

# 178
  • София
Не съм сигурна, но мисля и, че само 11 клас определяха кои да бъдат песните. Simple Smile

# 179
Здравейте, аз ли пропуснах или никъде не виждам какво се случи със средствата за кампанията от 15.септември в помощ на наводнените села?

Общи условия

Активация на акаунт