НПМГ - тема 8

• 77 476
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Попринцип ще е по-добре спирката да се премести при подлеза.
При ремонт на Топлофикация мисля че 2-3 месеца спирката беше временно преместена точно там.
От нея се стига и по-бързо до училището. Там има тротоар с осветление.
Аз това го одобрявам напълно. НО...при положение, че за слагане на една лампа в ... парк трябва да се чака толкова време и да се съгласува с различни институции, то представям си за преместване на спирка колко време трябва да мине.
Нека преместят спирката, но първо да сложат една лампа на пътеката.

# 151
  • София
Програмата е качена.

# 152
На шестокласниците им сменят учителката по БЕЛ. Вече няма да е Златкова, а ще бъде Ж. Тенева.
Имате ли информация за тази учителка? Преподавала ли е в училището досега?
Аз лично имах високо мнение за Д. Златкова и съм разочарована от промяната.

# 153
  • София
На шестокласниците им сменят учителката по БЕЛ. Вече няма да е Златкова, а ще бъде Ж. Тенева.
Имате ли информация за тази учителка? Преподавала ли е в училището досега?
Аз лично имах високо мнение за Д. Златкова и съм разочарована от промяната.

И аз харесвам изключително г-жа Златкова. Държеше ги здраво и оценяваше справедливо. Винаги знаеха защо им е такава оценката. Дано и новата г-жа е като нея, че на математиците не им е сила БЕЛ и трябва да се ръчкат. 🙁

# 154
  • София
Разгледах програмата на 10б, в четвъртък и петък е култова - по 4 различни разказвателни предмети имат
Въобще не ми харесва факта, че не са на модули разказвателните

# 155
  • София
Искат да запишат родители за репортаж по БТВ за неосветения участък, за да се реши преди 15 септември
Ще дойде телевизионен екип на място
Габриела Андреева е журналистката, ще бъде в три днес пред НПМГ, но ако няма кой да реагира, става до утре до обяд
Габриела Андреева - 0887 787 757

# 156
Моето дете тази година завърши НПМГ, така че, имам доста от учебниците 8-12 клас. При интерес пишете на лични.

# 157
Пиша с информация, че до училището ще може да се стига с нов вариант за пътуване с градски транспорт. Автобус 73 ще минава през бул. Вапцаров и ще спира на съществуващата спирка “НПМГ” на автобуси 120 и 88. Видях да монтират нови табели по спирките. От Овча Купел, минава през Гоце Делчев, след това мол Парадайс, Лозенец, Плиска и последна спирка Окръжна болница.
И още някакъв автобус 109 от Младост 4 през Околовръстното до басейн Спартак. Ще спира на Джеймс Баучер като най-близка спирка до училището.

# 158
Може ли по-подробно за автобус 73?
На сайта на центъра за градска мобилност си излиза от Овча Купел 2 до Гоце Делчев, но продължението да Окръжна Болница не е посочено. Имате ли идея от кога?

# 159
  • София
Това намерих относно удължаването на линия 73:
https://www.facebook.com/spasisofia/photos/a.1546639878954021/3252509441700381/

# 160
# 161
еххх, още малко да го бяха удължили до метрото...

# 162
Вчера на родителската среща на осмокласниците разбрахме, че ръководството на училището е осигурило отоплението на сградата на училището до края на годината, за да могат децата ни да учат присъствано. Тази новина изключително много ме зарадва, тъй като се очертава това, че горивата са скъпи да бъде новия мотив за тази учебна година да затворят учениците отново вкъщи, за да провеждат училищата псевдообучението от дивана. Ако това е истина, поздравления за ръководството на НПМГ!

# 163
Е то в София не се ли решава на градско ниво този въпрос? Или има парно, или няма парно. Какво е осигурило ръководството? Дърва?

# 164
Вчера на родителската среща на осмокласниците разбрахме, че ръководството на училището е осигурило отоплението на сградата на училището до края на годината, за да могат децата ни да учат присъствано. Тази новина изключително много ме зарадва, тъй като се очертава това, че горивата са скъпи да бъде новия мотив за тази учебна година да затворят учениците отново вкъщи, за да провеждат училищата псевдообучението от дивана. Ако това е истина, поздравления за ръководството на НПМГ!
До края на учебната 2022/2023 г. или до края на календарната 2022 г. ?

Общи условия

Активация на акаунт