НПМГ - тема 8

• 77 565
  • 753
  •   2
Отговори
# 240
Вътрешни правила за държавен план-прием на ученици в V клас за учебната 2023/2023 година в НПМГ " Академик Любомир Чакалов"
https://npmg.org/wp-content/uploads/2022/12/202212150950.pdf

# 241
  • София
Някой знае ли къде могат да се видят резултатите от “Салабашев” на децата, които са се явили в НПМГ? И къде ще излязат резултатите от НОМ?

# 242
  • София
За резултатите от олимпиадата детето каза, че сигурно Кортезов ще ги качи в групата в Тиймс. Според мен учителите по математика ще им ги кажат.

# 243
Малко да променя темата - знаете ли дали предстоящите родителски срещи на 14.12 ще бъдат Само за избор на съвет?
Определено тази на шестокласниците няма да е само за избор на съвет. Ще трябва да поговорим и за проблемите с часовете по БЕЛ. Предполагам ще отнеме време.

Здравейте,
извинявайте че питам, но какви са проблемите с часовете по БЕЛ, защото аз не съм чула да имат такъв - дъщеря ми е в 6 клас.

Благодаря предварително

# 244
  • София
В нашия десети клас учителят по БЕЛ напуска догодина. Не знам дали е за добро или за лошо, зависи кой ще бъде новият учител, с който ще приключат десети клас.

# 245
Г-жа Златкова ли напуска?

В нашия десети клас учителят по БЕЛ напуска догодина. Не знам дали е за добро или за лошо, зависи кой ще бъде новият учител, с който ще приключат десети клас.

# 246
  • София
Не, Шехада.

# 247
Здравейте, майките на ученици по-горните класове бихте ли се включили с информация дали се организират екскурзии от училището? Детето ми беше споменало нещо евентуално за ски лагер, но никакво инфо не получихме...

# 248
  • София
Организират екскурзии. Моят син вече втора година ще ходи на ски -бяло училище с НПМГ. Ще бъде сега, в междусрочната ваканция. Вече сте изпуснали да се включите. Как обаче се разбира за организацията не мога да кажа. До мен достига само питане дали позволявам и дали мога да платя.
След осми клас имаше и предложение за екскурзия до Германия. Не знам дали и тази година ще има.

# 249
Благодаря ви, моето дете е в 8 клас и не са им дали никаква информация за ски училище. Може би важи само за по-горните класове. Пък на децата много им се ходи на екскурзии Simple Smile

# 250
Нито в 5-ти, нито в 6-ти клас е ставало въпрос за екскурзия, лагер, та дори и за еднодневен излет. Водиха ги веднъж на театър и веднъж по история ходиха до ларгото и това е. Мислех си, че в гимназията е различно.

# 251
Благодаря ви, моето дете е в 8 клас и не са им дали никаква информация за ски училище. Може би важи само за по-горните класове. Пък на децата много им се ходи на екскурзии Simple Smile
И моето е 8 клас, и за ски училището беше разбрала от деца от другите класове, които пък разбрали от деца от другата смяна, съответно само едно дете е изявило желание. Официално от класния ръководител не са получили информация, нито родителите сме получили нещо в Школо.
В това отношение не съм доволна, децата имат нужда от подобен род общуване и изживявания.
Оставам с впечатлението, че не се предлага активно, за да няма желаещи, съответно ангажименти.

# 252
  • sofia
Здравейте, без олимпиадата по математика дали детето ми би имало шанс да влезе в НПМГ?

# 253
Здравейте, без олимпиадата по математика дали детето ми би имало шанс да влезе в НПМГ?
Би имало, ако се представи добре на Пролетните математически състезания. Това е тежестта на състезанията тази година.

Източник: https://npmg.org/wp-content/uploads/2022/12/202212150950.pdf

# 254

Здравейте, можете да видите класирането от миналата година - от 52 деца само 2 са получили реално повече точки на ОМ пред ПМС и следователно са взети при класирането.  В СМГ беше от значение, доколкото от ОМ се получаваха допълнително точки.

Общи условия

Активация на акаунт