НПМГ - тема 8

• 77 578
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • София
!
[/quote]
На сайта на природни науки има за 2018г.
[/quote]

Благодаря! Намерих този, но нищо друго?! Възможно ли е?

# 391
Да, изрично питах, само това е!

# 392
Здравейте, на отворените врати на НПМГ онзи ден продаваха книжки с темите от последните години по Химия, Физика и География. Но не и по Биология. Обяснението беше, че тази година май Биологията щяла да има различен регламент/формат и темите от предишните години не били релевантни.

# 393
  • Sofia
Здравейте, на отворените врати на НПМГ онзи ден продаваха книжки с темите от последните години по Химия, Физика и География. Но не и по Биология. Обяснението беше, че тази година май Биологията щяла да има различен регламент/формат и темите от предишните години не били релевантни.

Много благодаря за информацията. Аз търся по география, но не можах да отида в понеделник. Дали могат да се намерят тези книжки сега някъде?

# 394
В издателство Педагог 6 са писали. Сигурно може и онлайн да се поръчат.

# 395

Това е книжката по Химия, продаваха ги на подвижни масички. Дали могат да се намерят някъде другаде, нямам представа.

# 396
  • София
Много благодаря, че го споделихте!!!

Ето го онлайн:
http://pedagog6.com/v2/index.php?option=com_content&view=article … eratura&Itemid=64

И на сайта няма за биологията. Явно пак ще има октопод като на олимпиадата Simple SmileSimple Smile

# 397
  • София
Много благодаря за информацията. Аз търся по география, но не можах да отида в понеделник. Дали могат да се намерят тези книжки сега някъде?
Могат, дали са фирмени щандове в Дружба, на мен ми е суперудобно, само  че работят до 16 ч.
Разбира се, могат и да се поръчат онлайн.

# 398
Здравейте,
Искам да попитам с каква регулярност се провеждат родителските срещи в НПМГ?
Моето дете е 8кл, и до сега сме имали само 1 родителска среща в началото на учебната година за запознаване с учителите, и след това една през Декември за избиране на представител за обществен съвет.
Вече сме Април, и реално не е имало нито една родителска среща, на която да получим реална среща с учителите, и обсъждане на представянето на детето.

# 399
Здравейте,
Искам да попитам с каква регулярност се провеждат родителските срещи в НПМГ?
Моето дете е 8кл, и до сега сме имали само 1 родителска среща в началото на учебната година за запознаване с учителите, и след това една през Декември за избиране на представител за обществен съвет.
Вече сме Април, и реално не е имало нито една родителска среща, на която да получим реална среща с учителите, и обсъждане на представянето на детето.
Това е така. И аз чакам.

# 400
  • София
През септември имаше две родителски срещи за 8 клас.

# 401
И какво представляваха тези две срещи през септември?
Да, и ние имахме РС в началото на учебната година, запознахме се с преподавателите и до там. Те дори не познаваха децата тогава.

# 402
  • София
А с цялата анонимност, толерантност и без да се споменават имена на другите родителски срещи, нещо разбира ли се?
В класа има дечица, на които трябва да се обърне внимание на дисциплината, говорят в клас. Някои ученици не пишат домашни. Не се изпитва много през срока и децата се отпускат, не учат и не успяват да наваксат за контролните. Някои деца не носят екипи по физкултура. По музика, сега гласовете им мутират и наблягаме на теорията, ама те не се отнасят много сериозно. Или все някой е без материали по рисуване и трудово.
Чудиш се кое се отнася за твоето гардже. И накрая решаваш, че в осми клас вече може да се оправя и само.
Дори и пари не събират на РС, както беше до 4 клас.
Но за пореден път виждаш колко са разбити тротоарите в Лозенец, как колите са върху тротоарите и ги доразбиват, а децата няма откъде да минават и как горичката е ужасно тъмна.

# 403
За мене едно от най-безумните неща е построяването на блок на мястото на градинката, която беше до двора на гимназията.

# 404
Безумно е когато стотици деца излизат през задния двор и трябва  да се навират между преминаващи и паркирани автомобили. Но аз не вярвам, че нещо може да се промени. След безумната история с осветлението в парка нямам надежда.

Общи условия

Активация на акаунт