НПМГ - тема 8

• 77 519
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Отново писах писмо до кмета. Пътеката продължава да е тъмна и децата сутрин да крачат в пълен мрак. Не знам какъв е проблема, честно. Има толкова различни решения - лед светлини, прожектор и какво ли не. Но не и не. Sad

# 181
Децата не са важни, без приоритет са пак.

# 182
  • София
Отново писах писмо до кмета. Пътеката продължава да е тъмна и децата сутрин да крачат в пълен мрак. Не знам какъв е проблема, честно. Има толкова различни решения - лед светлини, прожектор и какво ли не. Но не и не. Sad

Да, като от приказка на братя Грим е там. След родителската среща като се прибирах едва налучках пътя. Какво можем да направим заедно и на ниво, което ще ни чуят, защото една птичка явно не я.
Освен това мисля, че е нужно и по още едно препятствие на булеварда преди повдигнатата пешходна пътека да се сложи. Всички видяхме на бул. Гоце Делчев какво се случи.... Говорилните по телевизиите на тема превенция - бял шум...

# 183

Да, като от приказка на братя Грим е там. След родителската среща като се прибирах едва налучках пътя. Какво можем да направим заедно и на ниво, което ще ни чуят, защото една птичка явно не я.
Освен това мисля, че е нужно и по още едно препятствие на булеварда преди повдигнатата пешходна пътека да се сложи. Всички видяхме на бул. Гоце Делчев какво се случи.... Говорилните по телевизиите на тема превенция - бял шум...
Ами уж отзвука беше достатъчно мощен, но пак - нищо!
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022/09/02/4386741_problemut_s_n … a_gimnaziia_moje/

# 184
Пускани ли са жалби до Столична община и Столичен инспекторат? Излъчван ли е репортаж в телевизия?

# 185
Да, имаше жалби, имаше и репортаж май по БТВ и ТВ Европа мисля..

# 186
  • София
Хора, вие получавали ли сте тези дни писма от Националния инспекторат по образованието за оценка на нашето училище? Първо реших, че е фишинг/и още не съм сигурна, затова не давам линк/. От къде ми имат мейл? Може би от кандидатстването?

# 187
  • София
Да, вчера получих. И аз се чудих дали е фишинг. В друга тема прочетох, че и други са получили. Сега поне ми стана ясно за кое от децата ми и за кое училищата е. Още не съм отваряла линковете, а и те са един за родител и един за дете и двата изпратени до мен. Нали всички деца имат профили в електронен дневник и в системата на МОН. Защо не изпращат там анкетата, та да не се чудим?

# 188
  • София
И аз получих такъв имейл и даже питах тук във форума дали не е фалшив имейла. Детето обаче каза, че в училище са им казали да се попълни анкетата, че ще имат проверка от Инспектората. Аз още не съм попълвала нищо.

# 189
  • Mars Hotel
При нас класната е предупредила децата за този мейл. Даже е казала, че и децата ще получат линк за анкета. Не съм попълвала още нищо и аз.

# 190
  • София
Аз по-потресаващо изглеждаща анкета не съм виждала. Първо реших, че нещо не виждам през телвфона. Отворих я на компютъра и все същата глупост. А за въпросите не отварям дума.
Мога ли да знам, осъществява ли се логопедична подкрепа за децата, при положение, че не съм търсила такава?
Няма да получат моята анкета. 😁

# 191
  • София
Разгледах анкетата. Дъщеря ми е в училището от малко повече от месец. На повечето от въпросите не мога да отговоря.

# 192
  • София
А проверка от Инспектората в училище нормална практика ли е?

# 193
А проверка от Инспектората в училище нормална практика ли е?
Всички училища имат периодична "акредитация"... преди 3 години беше в училището на малкото ми дете, въпросите бяха все така несъобразени с етапа на обучение (едни са като за начален курс "логопед", други като за гимназисти...), не са се подобрили изобщо.

# 194
  • София
Дам, функционален ли е салона, стола, зоната за отдих?
От къде по ягоодите да знам, като никога не съм ги виждала, а и не ми е работа!
Според детето столовата е функционална, идеално място за "лаф-моабет" и неформални срещи с учители през зимата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт