НПМГ - тема 8

• 77 666
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Не се шегувайте. Състезанието е в събота, а награждавнето в неделя.

# 346
  • София
Състезанията в сградата на НПМГ ли се провеждат?

# 347
peneva_a еми не са решили коя. То няма голямо значение дали е събота или неделя Simple Smile
Хич не обичам такива "несъгласувания" с "в един ден" и две дати в подписани документи, ама... мой си "бъг" Smiling Imp
Някои деца имат разни заетости в събота и неделя, но дотогава има време, всичко може да се размести, просто е неприятно Hands V

Не се шегувайте. Състезанието е в събота, а награждавнето в неделя.
А това откъде става ясно. Или ние трябва да си знаем Simple Smile

Състезанията в сградата на НПМГ ли се провеждат?
Да

# 348
peneva_a еми не са решили коя. То няма голямо значение дали е събота или неделя Simple Smile
Хич не обичам такива "несъгласувания" с "в един ден" и две дати в подписани документи, ама... мой си "бъг" Smiling Imp
Някои деца имат разни заетости в събота и неделя, но дотогава има време, всичко може да се размести, просто е неприятно Hands V
Te са дали дати от -до. Ако имам сигнал за бомба в събота или им избие мръсната вода, да си спазят срока все пак Simple Smile Считам че е абсолютно нормална практика.

# 349
Относно Олимпиадата по География утре, някой може ли да ме ориентира много грубо, колко горе-долу точки биха стигнали за кандидатстване и евентуално класиране за паралелката в 8 клас с география и икономика? Знам, че се признава минумум 60% от най-високия резултат, а също че се взима и НВО по математика и от това зависи.

# 350
  • София
Аз имам подобен въпрос за Биологията Simple Smile

# 351
  • София
Бал за прием за второ класиране през 2022 г.

Математически - АЕ М Инф 476,75
Математически - НЕ М Инф 476,5
Природни науки - АЕ ХООС БЗО 435,5
Математически - АЕ ФА М 433,06
Икономическо развитие - АЕ 428
Природни науки - НЕ БЗО ХООС 397,25
Природни науки - АЕ БЗО ХООС 429,6

Преценете си спрямо очакванията за другите балообразуващи.

# 352
Здравейте,

Ако има потребители, които ползват 73, може ли да погледнете по-долу маршрута, който гугъл дава - така ли минават децата или има по пряк вариант, който гугъл не вижда Simple Smile Имам спомен за светофар някъде около спирката т.е. децата не не трябва да се връщат до Малееви и после пак надолу. Но пък може би е променено.

https://www.google.com/maps/dir/%D0%9D%D0%9F%D0%9C%D0%93+%E2%80% … 1!2d42.668621!3e2

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 21:27 от good fight

# 353
Здравейте,

Ако има потребители, които ползват 73, може ли да погледнете по-долу маршрутът, който гугъл дава - така ли минават децата или има по пряк вариант, който гугъл не вижда Simple Smile Имам спомен за светофар някъде около спирката т.е. децата не не трябва да се връщат до Малееви и после пак надолу. Но пък може би е променено.

https://www.google.com/maps/dir/%D0%9D%D0%9F%D0%9C%D0%93+%E2%80% … 1!2d42.668621!3e2

Има светофар и децата не се връщат до долния светофар. Минават си напряко.

# 354
  • София
При по-сериозен зуум на картата пешеходната пътека се вижда - точно срещу София ленд е. Има и пешеходен светофар там.

# 355
Здравейте! Знаете ли къде се публикуват резултатите от олимпиадата по география-областен кръг?

# 356
  • в страната на чудесата
На сайта на РУо?

# 357
  • София
А кога ли ориентировъчно ще излязат резултатите?

# 358
  • Sofia
Резултатите би трябвало да излязат в училището координатор. Тази година за София е 12 СУ. Резултатите за горните класове предишни години са излизали малко след тези на 5 и 6 клас, близо месец след олимпиадата. Това е справка от предишни години. Аз не ги очаквам преди 20 март.

# 359
desive78, благодаря за инфото, то още няма резултати и от олимпиадата по математика - областен кръг за София, която беше първа.

Общи условия

Активация на акаунт