Имам ли шанс с турчин или мисията е невъзможна?

• 16 922
  • 379
  •   1
Отговори
# 300
Извинявай за любопитството, но ми стана интересно – той взе ли я бялата и пухкавата за 200 камили, или излезе поредният мизерник, който само хвърля прах в очите на девойките, за да получи лесен и безплатен секс?

# 301
Еделвайс, още те държи обидата, че са те оценили само на 5 камили. Личи ти и по сходните теми, където огорчено пишеш.

# 302
Направо умира от яд, че някакъв австралопитек е преценил, че има твърде много мозък и себеуважение за да му слугува подобаващо Joy

# 303
Ех, начи, за 200 камили трябва най-вкусната баклава да въртиш!

Боже, боже…

# 304
Добре, че не обичам баклава. Така няма да се притесня, ако ме оценят само на една коза. Simple Smile

# 305
Половината и горница вече сме за журито, не се бутайте за сцената.

# 306
Еделвайс, още те държи обидата, че са те оценили само на 5 камили. Личи ти и по сходните теми, където огорчено пишеш.

* Аko ми беше обидно, щях ли да го кажа/напиша и да се хиля...
Тъжно ми е за тази моя приятелка, която лошо пострада...
затова давам повод за размисъл на другите

".... Извинявай за любопитството, но ми стана интересно – той взе ли я бялата и пухкавата за 200 камили, или излезе поредният мизерник, който само хвърля прах в очите на девойките, за да получи лесен и безплатен секс? """"

**  Уви, това е девойката с годежния пръстен и аборта с последствия....
Бил е  наистина богат наследник, специално родословие, булката  му е била на 16 и девствена - според думит му, избора  на мама и тати е по-важен.

п.п." абе ве'рно и 5 камили са ми много,
брях, тоя ми правил  комплимент... а аз след 15г го разбирам ..лелеееее 

175см, 51кг, спорт, преса, кожа и кости, и мускули (бях)....... ми  хич   не съм им по вкуса,
любимата му бе нежна, много бяла, зелени очи, мила, и +25кг 

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 14:50 от Еделвайс7

# 307
Не знам до колко са истина, чувал съм истории, където булката обслужва и цялата рода от мъжки пол, която както знам е доста многолюдна в тези региони. Не бих се очудил, все пак там жените по традиция са стока като добитъка, а те не са се модернизирали особено в много райони.

# 308
Едно време е било така.
Сега май не е.
Но в Европа са европейци, а  у тях  - важат си всички традиции.

Има и изключения, които само потвърждават правилата.

То и по света виждаме колк оетнически гета имаме.
Германците (Меркел ) се оплакаха официално  - тези дошлите отдавна  са  били мотивирани  да останат и да се интегрират.
Сега има  турски гета и жените не говорят немски,
Именно, защото има сателити, интернет,  тв, радио, нет -  именно благодарение на това те  си живеят е Турция.

# 309
Аз съм от район, в който си съжителстваме чудесно българи с турци и помаци. Имам близки познати, излизаме заедно. По празници хладилника ми се пълни с баклави..НО
И българите, и българските турци сме здръстени на тема сродяване..
Повечето български семейства няма да са доволни на зет мюсюлманин, а обратното почти невъзможно..
Последно преди 10г помня как познати доведоха снахи от родопския край за синовете си.

Та представям си туркинята свекърва в Истанбул как ще се "зарадва" на българската си снаха и доведеното внуче.

Да не казвам, когато си ходя на село..Село до Свиленград. Превърнал се е в място "за бягство" на турци и гърци. Казина, алкохол и секс..и любови невъзможни.

# 310
  • Бургас
Повечето български семейства няма да са доволни на зет мюсюлманин, а обратното почти невъзможно..
Да, много рядко, но се среща. Имам познати две семейства - българин с туркиня. На едното момиче родителите се отрекоха от нея, не ги е виждала с години, нито те внуците си. В другото няма проблеми уж, те са малко по-образовани и космополитни.

# 311
Бил е  наистина богат наследник, специално родословие...

Съжалявам за приятелката ти.
Но доколкото знам, богатите наследници не идват да учат в България, ходят в по-богати страни и в по-реномирани учебни заведения.
У нас идват по-бедничките, до средна ръка най-много...

# 312
  • София
Те като дойдат тук всички са от заможни родове, масово са племенници на шейха/царя, президента, генерала и др./
В чужбина имах съученици  от Иран, уж шаха им беше чичо.
Но баща им  дипломата се движеше с VW костенурка. С майка ми се шегувахме - бръмбара на шаха иде.

# 313
  • Paris, France
Съжалявам за приятелката ти.
Но доколкото знам, богатите наследници не идват да учат в България, ходят в по-богати страни и в по-реномирани учебни заведения.
У нас идват по-бедничките, до средна ръка най-много...

В България идват да учат и синове и дъщери на много богати хора, особено от арабския свят, Гърция и южна Америка. Причините да изберат България пред по-богата страна и българско учебно заведение пред някое от Бръшляната лига са много и разнообразни. Първата причина е, че в реномираните университети има голям наплив и понякога тежки приемни изпити. Ако човекът няма хубави оценки в дипломата за средно няма никакъв шанс за Ivy league, че и по-долни университети. Много гърци ги записват в България, щото в Гърция не са ги приели. Някои после се местят в Гърция. Имах познат кипърец, чийто баща беше доста богат в Лондон, но го караше да работи в бизнеса му и отказваше да го издържа да учи това, което той искаше. Моят познат си намерил стипендия за България и показал среден на татко си. Сега е в САЩ (познатият, не баща му). Имам и познати, които си купиха къща в центъра на София докато мъжът беше на дипломатическа работа там. Едното им дете учеше в САЩ, другото се ожени в Англия, а малкото завърши висше в България, живеейки с тях. Има деца на майки или бащи българи, които искат да опознаят културата, в която са родени, но в която не са живяли. Имам приятелка, чиято майка има голямо, частно училище в държавата на бащата, а бащата има верига аптеки. Избра България за да е до баба си, която я е гледала от бебе докато родителите и са били студенти. След смъртта на баба си се прехвърли да учи в Лондон.

А като се влюбим, какво значение има богат ли е, беден ли е човека?

# 314
  • София
Като се влюбим няма значение колко е богат нито той, нито ние.
Но важното е двете страни да са влюбени, а не едната да дава кухи обещания.
В случая на авторката - момчето честно си казва, че няма как да са заедно. Но тя не може или не иска  да разбере. Дано поне не обърка детето си с тези напъни.

Общи условия

Активация на акаунт