Имам ли шанс с турчин или мисията е невъзможна?

• 16 929
  • 379
  •   1
Отговори
# 90
Много ми е интересно как авторката си представя, че детето ѝ ще тръгне в първи клас в училище в Истанбул, без да знае турски или английски?

# 91
Абе, нека се пробва тогава, щом е толкоз навита. Училищата, езиците, адаптацията, намирането на работа са само дребни детайли, когато любовта е истинска.

# 92
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Нали се обичат от 2 години, детето е било бебе преди повече 5, кога точно се е грижил за някоя от тях??

Остави марематиката и се върни да прочетеш какво е писала.

# 93
Нали се обичат от 2 години, детето е било бебе преди повече 5, кога точно се е грижил за някоя от тях??

Остави марематиката и се върни да прочетеш какво е писала.

Ти на един и същ коментар колко пъти ще отговаряш? Успокой се, закъсня за партито, а и не си фактор.

# 94
Имаш ли шанс с турчин?С някой турчин,който живее в България може и да имаш шанс,но с този конкретен,не.Той сам ти го е казал,но ти явно си твърдоглава и не го приемаш.Твърдоглав човек,докато сам не си разбие главата и не се убеди в нещо по трудния начин,друг никой не може да го убеди.
Той нищо не губи ако се преместиш в Турция,докато при теб е друго.Тъкмо ще си му под ръка.Ангажира ли се той по някакъв начин с теб и детето ако се преместите?Обещава ли ти брак и съвместно съжителство?
Изобщо да разчиташ,че родителите и семейството му ще те харесат и приемат е несериозно.Ако той ти е казал да отидеш и че въпреки неодобрението на родителите му,ще те вземе за жена е друго,но при условие,че ти е казал точно обратното,не знам на какво ,,чудо,, се надяваш.

# 95
  • София
Според мен националността в случая е без значение. Дори да беше наш Ганьо от съседно населено място, след като ти каже, че родителите му няма шанс да те приемат, а той много държи на отношенията си с тях, това изчерпва темата. Местенето би имало смисъл, ако е изначалното ти желание с цел по-добър живот и благоденствие на детето, но не и да го лашкаш насам-натам с цел опровергаване на това, което са ти казали доволно прямо.

# 96
  • София
Значи, аз препоръчвам първо да изчетеш Време разделно и Под игото. Второ да си купиш едно фередже. И трето, да си налееш от някъде мозък в празната глава.

Аз към списъка на книги ще добавя и "Не без дъщеря ми".
Някой вече спомена ли, че детето не може да бъде изведено от страната без съгласието на бащата?

# 97
Детето не било припознато от бащата...

# 98
Спомена се.
Аз разбрах, че правата са присъдени на нея, не че не е при познато. Може да греша.
Ето, и приятелите й мислят като нас тук, ама има глава да пати.

Интересно ми е какъв му е семейният бизнес. Вчера питах, не отговори. Не че е длъжна.

# 99
Ейййй, голямо упорство да я откажете жената.
Обаче тя също е желязна. Няма довод, който да я откаже.
Заминавай! Не го мисли.
Ти го написа 10 000 пъти, докато не отидеш на място и не видиш със собствените си очи, няма да си промениш мнението.
Не ти трябват мнения от този форум. Като си решила - заминавайте и на място ще решавате проблемите, а такива както пишеш, ще има. Ако отидете лятото, ще е ясно Септември, детето къде ще учи. В България или Турция.

# 100
Къде ще живеете - при родителите му, отделно от тях или двамата на различни места?

Бащата на детето ми много отдавна сам реши да се откаже от нея и правата върху нея са само мои, така че няма значение какво мисли.
Ще живеем заедно, но отделно от родителите му. Просто тяхното мнение е важно за него.
Тук е казала, че правата за детето били само нейни.

# 101
Ако обектът на любовта действително е несемеен, остава обоснованото предположение, че не потенциалната свекърва, а самият той приема жените с дете и тебе конкретно като втора ръка.
Даже съвсем да разбия идилията в главата ти мога да напиша, че просто те възприема като парцал, който да употреби, когато има нужда.

Но това са болни разсъждения.

Ти щом искаш, иди и пробвай. Може пък намръщената баба Зенифе като те види, изведнъж да остане пленена от чара ти, да плесне с ръце, па да те прегърне. Ще метне една тава баклава в печката и ще тръгне да организира гледането на малката, докато ти с делово костюмче малко над коляното и дискретен грим, управляваш двадесет души екип в офис в Левент или Маслак.
Братята и братовчедите, на които ромеото довчера е разправял какви серсем г***ки има, ще цъкат завистливо  с език.
Хабера може и до Високата порта да стигне и трогнат Ердо да издаде ферман за данъчни облекчения за всяко припознато булгаристанско дете като израз на традиционните културно-исторически връзки между двата народа.

Така че, давай смело, пък нека завистливите бг-мами да водят скучния си живот с неромантични ганьовци, ако въобще някой им обърне внимание.
Пък, детето, майната му. Ако трябва не турски, ами и китайски ще научи (бъдещият център на света ще става Поднебесната все пак). Стига се е глезило.

# 102
Авторке, как бащата се е отказал от детето? Не е припознато или той просто не ви търси и ви е зарязал?

Понеже ако е второто не знам как ще изведеш детето!

Хората преди мен ти го казаха, vicky_p и rf22 за мен бяха най-точни, но явно всеобщото мнение е едно.

Не мислиш за детето си, ти си един егоист. Навила си си на пръста, ме тоя го е грижа за теб. Звучиш отчаяна. Като толкова те иска да дойде той тук или да заминете заедно за трета страна в ЕС. Но как ще зареже майка си? Уверявам те, че няма да се съгласи на такова предложение. Ще каже ама бизнеса, ама родителите…

Сама се набутваш в устата на вълка.
Колежка на майка ми се залюби с един Турчин, който учеше тук. Много го обичаше, беше обсебена от него. Той каза, че завърши ли, се връща в Бурса. Тя отиде с него. Роди момиченце там. Никога не я приеха. Свекървата постоянно я обиждаше, държеше се ужасно с нея. Така и не разбрах въпросната колежка какво я потикна така да замине, голяма любов, голямо нещо, но такова отношение струва ли си да търпиш?!
Не знам защо си мислиш, че можеш да им се харесаш. Това са хора с различни възприятия, религия, обичаи.

Вържеш ли се да родиш дете от него, съмнявам се да можеш да се измъкнеш някога!

# 103
Цитат на:  link=topic=1467365.msg45079982#msg45079982 date=1658553072

И друго важно. Майка му може много да те хареса, направо може да се влюби в теб! Но! няма как да се харесаш на цялата рода, на съседите, а техните клюки, подмятания няма да понесе свекървата. 

Знаеш ли колко млади момичета като теб се подлъгват от галантността им и раждат деца от турските студенти, излъгани, че ще се оженят, само да завърши, защото техните ще му спрат издръжката.Накрая той си заминава в турция и се жени за избраната. Невероятни актьори са, дори може наистина да те обичат, но рода,  вярата и традициите са преди всичко и това сама си го разбрала.
много точно казано!

Трудно е сега навсякъде, вкл в Турция, там лирата падна и хората  се много стресирани.

Благодарение на туризма последните 20години в Турция стана много голяма сексуална революция.

Идват хиляди и хиляди рускини от гладен,студен Сибир и търсят горещи знойни приключения.
И си ги намират.
Персоналът по хотелите си прави кефа  и по всяка смяна ол линклузив са влюбени в поредната Наташа.

Това дразни много младите жени туркини, които вместо да се оженят з а приятеля си,
вместо той да бачка сериозно да спестява за апартамент и да успее да го купи, 
той си пра'й кефа в коя ли не къде ли не.

Но традициите си остават:
харесват се млади, синеоки снахи
ако може и девствена - ще я проверят и й сложат червената панделка върху бялата булченска рокля.
харесвват се богати снахи  - ако купиш там къща,  ще е добре
харесват се докторки, в краен случай мед сестри -
харесват се млади и здрави жени, които искат  рано-рано да родят  4-5 деца .
Ти колко   си готова още да родиш?

Той не би тръгнал срещу родата си, особено, ако е големият син - наследник на бизнеса,
особено, ако  издържа сестра, близки роднини,
особено, ако е най-умния, образования, красивия, опитния и на него се крепи бизнеса.

Туркините (сестри, зълви) са ревниви и няма да делят ресурси с други.

Ако идеш - иди без детето, наеми си жилище, развий си бизнеса, запознай се с роднините му,
 с мама и тати, с баби и дядовци, дори да са в Анадола, на 1000км от Истанбул и да носят шалвари...
иди ги виж и занеси подаръци
Колкото повече преживееш, толкова повече  ще бъдеш реалист.

Имате вариант и за Германия, там ще е добре за всички -
 и детето ти е в Европа и има права,
и той ще печели пари и роднините му ще се радват.

И какво казваше една украйнка, женена за търчин -
 един горещ мъж не само горещо ще говори, юе прави подаръци и комплименти за детето й,
а ще действа да заведе любимата си у дома.

# 104
Еййй, оставете жената да лети в облаците.
Нека си падне. То от високо се пада най-лошо.
Едно мнение няма на нейното. И това нищо не и говори.
Нека се учи момичето от собствените си грешки, така е най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт