Камъни в жлъчката - тема 9

• 46 647
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 780
Днес си пуснах и амилаза и липаза чакам резултати .
И ще търся читав ехограф защото взе да ми писва вече .

# 781
Днес си пуснах и амилаза и липаза чакам резултати .
И ще търся читав ехограф защото взе да ми писва вече .

# 782
По думите на докторите цитирам "прекрасен панкреас" Grinning

# 783
Точно и на мен ми беше писнало и се реших на операция на жлъчката,  НО аз имах камъни все пак. Е , трябва да потърсиш няколко мнения наистина.Аз ходих  при 2,3 и тогава се реших.

# 784
Точно и на мен ми беше писнало и се реших на операция на жлъчката,  НО аз имах камъни все пак.
Накрая и аз ще я изкарам . Още малко ми трябва.

# 785
Точно и на мен ми беше писнало и се реших на операция на жлъчката,  НО аз имах камъни все пак.

Консултирай се първо с други гастроентериолози и то в голяма болница и голям град.Не бързай!Аз бях обиколила 3 частни болници и само на платен прием по няколко пъти до като известен лекар ми каза-Оперирай се и не си давай парите по прегледи .

# 786
Точно и на мен ми беше писнало и се реших на операция на жлъчката,  НО аз имах камъни все пак.

Консултирай се първо с други гастроентериолози и то в голяма болница и голям град.Не бързай!Аз бях обиколила 3 частни болници и само на платен прием по няколко пъти до като известен лекар ми каза-Оперирай се и не си давай парите по прегледи .
Аз съм от Плевен тука болници и доктори колкото искате точно много добра доцентка ми беше казала ,че е прегъната и после се оказа на скенера, че не е .
Ходила съм на 2 гастро и скенер.

# 787
В Плевен  има болници ,да така е.Затова  се консултирай с други лекари.Поне имаш всичките изследвания. Аз също в началото си помислих хипатит В или С, но ти каза,че си се изследвала,въпреки че  те нямат чак такива симптоми като твоите.Скенер с контраст ли беше?

# 788
В Плевен  има болници ,да така е.Затова  се консултирай с други лекари.Поне имаш всичките изследвания. Аз също в началото си помислих хипатит В или С, но ти каза,че си се изследвала,въпреки че  те нямат чак такива симптоми като твоите.Скенер с контраст ли беше?
Да с контраст . Ще търся друг гастро казаха ми за една докторица била доста добра и добър човек.

# 789
Точно така.Пишете после.

# 790
Да проверят и за запушване на жлъчни пътища. Трудно се открива с ехограф

# 791
Да проверят и за запушване на жлъчни пътища. Трудно се открива с ехограф
Аз също си помислих, но нали е правен  скенер с контраст.

# 792
Момичета амилаза и липаза в норми .
По късно съм на гастро да видим какво ще каже .

# 793
Аз необичам да ходя при 2, 3, или 4 различни лекари, предпочитам да отида при един( като преди това съм се допитала дали мога да се доверя на преценката му) и само пре него.
Болки в плешката и гърба, както и повръщане са нормални пре жлъчни проблеми.
За симптомите аз много пъти съм писала за моите. 7 години без болки и от 01.01.2023 3 кризи, като при мен криза беше следното : през ноща болки в дясно (между корема и гърба-буквално) пия аулин за болката и неминава. Сутринта вече не ме боли, но ми прилошава, повдига ми се(немога да повърна) прималява ми ако ве разбирате абе все едно ще припадна едвам се държа на крака и само се опитвам да легна или седна и се свличам потна. Лежа докато премине това състояние не повече от 30-тина минути  и почвам до края на деня да вдигам леко температура, на следващия ден вече съм с 39 градуса (понякога и малко повече) и така 3 дни горе доло. После все едно нищо не е било. На мен повече не ми трябваше и още след първата такава криза се мобилизирах да запиша час при хирург за преглед и евентуално операция. За мое съжаление докато се организирам и с пари (все пак сумата не е малка) и с свободен час при лекаря получих втора криза, отидох след нея на преглед и насочихме операция. Вечерта след прегледа получих трета криза, и ако знаете с какъв страх съм си лягала вечер да не получа още една до операцията и да се наложи да ходя по спешност. Та "оцелях" до операцията и както съм казвала много пъти в групата всичко мина и замина.
Такаче пожелавам да намерите своя лекар и да се свършат мъките ви на всички! Това с многото диагнози е може би най-объркващото, защото незнаеш вече на кой да вярваш и как да процедирам. Стискам палци от сърце!

# 794
Здравейте минах прегледа жлъчката ми е наред . Болката идва от 8 мм камък в десния бъбрек.

Общи условия

Активация на акаунт