Пазарът на недвижими имоти в България, какво се случва реално - тема 64

• 40 916
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
на мен това ми излиза във фейса като реклама и е с анонс за Лагера
а за мен си е в Красна поляна

https://semiramida.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8 … semiramida-revive

# 541
1250 евро на кв., нещо подобно. 12 000 евро паркоместа. Струва ми се странно, че повече от година ще им отнеме до Акт 16. Аз до един момент следях всичко в Лагера, затова се учудих какво може да е ново.
Ще разгледам сега сайта на Лагера Тюлип.

Невъзможно да е Тюлип. Там се строят само някои входове в момента и са към 1700 евро на квадрат. Метростанцията е на 10 минути някъде пеша.

# 542
И на мен ми изглежда да е този в Красна Поляна, ама да е вече на акт 14.... Иначе такива цени няма в Лагера, дори и Нове ги вдигнаха (и тях се опитват да ги пробутат като Лагера понякога)

# 543
И на мен ми изглежда да е този в Красна Поляна, ама да е вече на акт 14.... Иначе такива цени няма в Лагера, дори и Нове ги вдигнаха (и тях се опитват да ги пробутат като Лагера понякога)

Времената се менят. 2019та вървяха по 1150 в Старлайт, Ваклин и Тюлип 2. Сега вече са по 1700.

# 544
Точно това беше поне 20 минути от разговора как нямало такива цени в София вече. Голяма мистерия кой е този строеж.

# 545
Точно това беше поне 20 минути от разговора как нямало такива цени в София вече. Голяма мистерия кой е този строеж.

Щом така приказва някой, значи 100% е някаква шашма или много некачествено строителство или други подводни камъни.

# 546
Сега виждам, същите обяви са ги пуснали и в Красно село-т.е не е много ясно къде са точно, ако изобщо има такъв строеж.  Но наистина беше пълен психо този ‘брокер’.
Да не е Нове Хоумс? Там не знам какво се случи в крайна сметка , нали имаха проблеми със строежа.

# 547
Някой може ли да сподели впечатления за сграда Меркюр в Кръстова вада? Има ли някакви големи проблеми? Благодаря.

# 548
Сега виждам, същите обяви са ги пуснали и в Красно село-т.е не е много ясно къде са точно, ако изобщо има такъв строеж.  Но наистина беше пълен психо този ‘брокер’.
Да не е Нове Хоумс? Там не знам какво се случи в крайна сметка , нали имаха проблеми със строежа.
Нове подновиха строежа, работят си

# 549
Да не стане и тука така Simple Smile
https://twitter.com/haohong_cfa/status/1559546458063470593

Години наред се натискаха да купуват имоти и изведнъж решиха, че имотите са лоша инвестиция и тотално спряха да купуват. Как става така?

# 550
На Хайдушка поляна се намира комплексът в Лагера. Има Акт 16. Ние предлагаме апартамент там - 99 кв.м. на две нива - приземен етаж и първи. Хубав е комплексът. Който има интерес може да ми пише, за да не спамя темата.

# 551
Не мисля, че има нещо общо между комплекса, който вие споменавате и този, за който се питаше по-напред в темата...

# 552
Andrastea, случайно на Хайдушка поляна да имате гараж за продажба?

# 553
Права сте, не е същият комплекс, разгледах обявите на агенцията. Проект "Лагера" на Ваклин Груп е другото ми предположение.

Към апартамента в Лагера им възможност за покупка на подземно паркомясто, но не се продава отделно. Скоро във фейсбуук група на квартал Лагера имаше обява за гараж под наем. Искате ли да я потърся?

# 554
При долар = 1 евро, София се нарежда в средата на класацията.

Общи условия

Активация на акаунт