Преследвач

• 15 103
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Аз ти казах, разпрати снимки на всичките му роднини, приятели и колеги с нещата, които ти пише и говори, та наистина да разбере какво е "унижение".

# 76
Той и кварталния ще я изслуша и отпрати по драго. В момента няма абсолютно нищо срещу него, освен че го вижда тук-там отдалече. Нито контакт има, нито заплахи.

# 77
  • София
Винаги нещата може да се разкрасят за пред полицията.

# 78
Ясно, че не е много редовен след като дрънка такива за смисъла на живота, но в крайна сметка като иска да чака, да чака. Въпросът е да не те плаши и да не се безпокоиш за детето. Затова бъди по-настоятелна пред мъжа ти, ако не за тебе, поне за детето би трябвало да се заинтересува.

Аз навремето имах един такъв идиот, който не приемаше "не" и  ми звънеше посред нощите  на домашен телефон при това, обаче аз съм много нервна и един  ден отидох  такъв скандал му вдигнах в работата му, че само веднъж го направи пак и то беше пиян, след което ме остави на мира.

# 79
  • София
Докато го заобикаляш, той ще продължи да се надява. Заставаш пред него с мъжа си и в прав текст му казваш, че няма какво да те чака, защото сте се събрали.
Пишеш, че те е страх да не ти отмъсти. На теб или на детето. А не те ли е страх да не иде при мъжа ти с приказки за любовна връзка и подобни? Няма ли вероятност така да ти развали семейството, за да се върнеш при него? За мен това е по-логично физическа разправа с теб или нападение над детето ти, което явно е малко и винаги е с някой възрастен.
Има ли конкретна причина да криеш от мъжа ти?

# 80
Така и не стана ясно защо мъжът не знае всички подробности.

# 81
  • Варна
Щото тя си е спестила инфото, че докато са били разделени е имало някакъв си мъж на дневен ред при нея. Няма какво друго да е.

# 82
Не, няма конкретна. Просто след опитите (да, неправилни), в които ми каза, че го занимавам с глупости, го изключих и не повдигнах темата. След това, опитвах да не обръщам внимание на следенето и да изчакам да се откаже. Ходих до полицията в пэтите, в които много ми писваше. Не си давах сметка, че макар да твърдя обратното - това ми влияе.
 Днес  осъзнах, че това няма да стане и ако не направя нещо, край няма да има, а ще е безкрайна агония.
Възможно е и това да цели (с разваляне на семейството), аз и поради това казах, че не мога да преценя как би реагирал като го потърси полиция.

# 83
Така и не стана ясно защо мъжът не знае всички подробности.

А как да разкаже на мъжа си по- точно?
Имах връзка с този, ама се оказа психопат.
Нали и той може да я изрита?

# 84
  • Варна
Е, може да каже наполовина истината. Примерно, че са излезли на кафе няколко пъти, а той си е въобразил нещо и не я оставя на мира. Но е важно тя да каже първа на мъжа си за него, защото ако онзи първи снесе инфото, мъжът й няма на нея и грам вяра да й хване после. Нарича се изпреварващ ход.

# 85
  • Далечният изток
Авторке, остави полицията. Или действай паралелно с жалби в полицията и производство по ЗЗДН.
Консултирай се с адвокат. Имаш реални шансове да му издействаш ограничителна заповед по ЗЗДН.

# 86
Знаеш ли къде работи?

# 87
  • София
Близо до тях каза

# 88
  • София
Тя ако му разкаже и той я изрита, по-добре да не се мъчат взаимно.
Те са били разделени и не е причина да я остави, защото се е виждала с други хора.
На негово място бих скъсала с нея за мълчането, което може да навлече повече неприятности на детето ми, например.
За мен семейство, в което се премълчават касаещи членовете му факти, ми е чудно защо съществува.

# 89
Е, те са били разделени с мъжа ѝ по време на връзката с другия.

Писали сме заедно.

Не виждам никакъв плюс от криенето на тази връзка и това, че бившият я преследва.

Общи условия

Активация на акаунт