СЕДМИ КЛАС Трето класиране за щастие - късмет на смелите!

• 58 387
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
Господ да е с теб, Ra!

# 241
  • Mars Hotel
Стискам палци, Ра!

# 242
Ra,желая  късмет и Божията благословия да е на ваша страна!

# 243
Ра, спокойно, дишай, и не се напрягай. Господ си знае работата. Щом са стигнали нещата до тук, значи има някаква надежда и шанс да се случат в добрата посока нещата. Всички сме с теб. И ви стискаме всичките палци. А за класирането, не съжалявайте, ще си проличи, дали сте направили правилния избор.

Ясмина, браво на девойката. Все такива хубави успехи да жъне и за напред.

# 244
  • София
ra2, прегръдки.

Ех тия спортисти - пълнят ми сърцето Flowers Hibiscus

Моята спортува с телефона дори и на морето. УжасТ.

# 245
Ra2 всичко ще е наред.  Стискам палци и на краката. 

Браво на плувците, пълнят ми душата.

# 246
  • София, в момента в любимото ми село Железница
ra2 стиснати парчета и от мен! 🙏
Ясмина браво на детето! 🌷Още много успехи да има! 🥇🏆

# 247
ra, кураж и нека новините са добри!

# 248
  • София
ra2, силно стиснати палци и от мен! Дано да грешиш! Heart

Ясмина, поздравления за успехите на дъщеря ти! Желая и здраве и още много успехи!
Страхотни са всичките ни спортистчета! Simple Smile
Не съм писала от няколко дни, та затова ще подкарам подред, на когото имам да пиша :
Skiorche, пропуснала съм да те поздравя за приема на дъщеря ти в 91-во. Браво на момичето! Какво преживя през годината, а успя да се пребори и в кандидатстването. Дано да успява да съчетава спорта с ученето на немския.Simple Smile
PureLove, вие какво решихте? На четвърто ли ще се пробвате? Май пъпа на девойката е хвърлен в 125-то, щом там попадна и на 3-то класиране, но ти си знаеш най-добре. Satisfied

# 249
  • Сф
Да, съдбата си е съдба. 1 място имаше в паралелката и пак си попадна тя. Като бала се беше и там вдигнал. Днес пак ни се зарадваха. Викат, че много е рисково трето и ни се чудят как сме играли .  Е, четвърто..Няма да има места  нека излезат свободните. Но като гледам местата за 4 то от Мин година..там трябва да се играе с бал за СМГ 😂
Ра, стискам палци!

# 250
ra2, стиснати палци и от мен!

# 251
  • София
ra2 стиснати палци и от мен! Дано новините са положителни!
Браво на спортистите ни! Яснима, честити медали на наборката!

Нинка, ти оправи ли се? Какво стана с къщата, възстановихте ли всичко вече?

Аз съм делегирала избора на почивка на наборката. Ама не си взех поука от изборите ѝ на училища, та сега се чудя това дете от мен ли е изобщо?? Откъде ѝ ги ражда главата едни дестинации - какво ѝ е на Гърция, Италия, та все я тегли към Йордания, Египет, сега Тунис проучава. Да ни закара в средата на август насред Сахара като можем да пием фрапе на Халкидики - не го разбирам никак. Ама уж за нея е "подарък" екскурзията, ще го преглътна (то и финансово трябва да се преглъща повечко). С батко ѝ сме "на един акъл", но тя определено е тотално различна личност, дори по реакциите ни към едно и също събитие си личи.
Дописвам, вече и линк за Мароко получих, но нещо не й харесвало точно за там. Не знаела какво точно, но нещо имало. Но ако аз много искам, можело и в Мароко. Аз? Много да искам в Мароко? Никога не ми е и хрумвало да ходя там. Накрая ако стигне до Бургаската гара, щя трябва да е щастлива. Close

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 15:59 от мандаринка

# 252
  • София
О и аз така планирах лятото на 2020. Мислех да отскочим до Турция. Като чуха децата и гракнаха и двете. Оставих ги те да избират и се договориха за Полша. Ама вирусът имаше други планове.
Тази година имах много примамливо предложение за Чехия. Ама те решиха, че щяли да учат за кандидатстване. Поне им се получи добре.
Сега ще си чакам други изгодни оферти.

# 253
  • Mars Hotel
Хаха, и аз съм в същото положение. Оказа се, че по ред причини в края на август ще сме само двете за почивка. Накарах я да избира къде да ходим и сега пада голямо чудене. Дано да избере нещо навреме за организиране, че иначе ще си висим вкъщи само двете една седмица.

# 254
  • София
Ra, стиснати палци и от мен! Моля се нещата при вас да се наредят по най-добрия начин! Всичките ни кахъри тук бледнеят пред вашите грижи!🙁
Ims, благодаря от сърце за милите думи. Успехът на НВО беше малка утеха, за това, което загуби. Прие изпитите като някакво препятствие, което трябва да отстрани, за да може да се фокусира върху това, за което копнее истински. Повече от всичко иска да застане отново на старта, но за сега не знаем дали това ще е възможно. Нека да се върне на пистата, пък ще мислим как ще съчетава спорта с немския. (Междудругото имаме две по-големи момчета от отбора в 91НЕГ, а сега и още един неин съотборник ще й бъде съученик. Испанската и АК също ще се сдобият със скиори;). )
Спортът наистина помага за концентрацията, бързото усвояване на материала,  мобилизирането на всички сили и тренира не само тялото, но и мозъка.
Ясмина, поздравления за малката “машинка”! Още много купи и медали да завоюва! 🏊♀ 🥇🏆

Общи условия

Активация на акаунт