СЕДМИ КЛАС Трето класиране за щастие - късмет на смелите!

• 58 255
  • 763
  •   1
Отговори
# 330

Това ми е единственото логично обяснение. Видяли са свободните места за трето и чак тогава са ги изтеглили.
Логика няма. Кои ще са тези места, където не са могли да бъдат приети още на предишни класирания. Все едно някой за спорта си кандидатства на всички класирания, а отдавна е записан в АК примерно или друго ЧУ. Ако е така, не знам как имат сърца тия хора, за сметка на други деца. Дано не съм права.
[/quote]

Така е, но вероятно и много записани в ЧУ преследват до дупка желаните гимназии. Възможно е и да се качи балът, рискът остава. Според мен тази игра на класирания трябва да се преосмисли. Отделно много от т.нар. "елитни " отдавна не са това, което бяха и осъзнавайки го много родители започват да се колебаят.

# 331
  • София
Аз се сещам за много сценарии, при които тези две места мгат да останат свободни без някое дете от частно училище да се пробва.

За мен това са местата на тези две деца, които са били приети на 3 класиране. Поискали са да сменят паралелката например. Ама не се притеснявайте за СМГ, те ще си запълнят местата.

Нали имахме аналогичен случай в 125-то. За да участва в 3 класиране, дете освобождава място в 125-то. Но на 3-то класиране отново попада в 125-то, а неговото място остава за 4-то класиране.

# 332
  • Sofia
Здравейте, как научавате къде има свободни места. За всяко едно училище отделно ли влизате. Благодаря.

Би трябвало до края на деня да излезе обобщена информация от РУО-то с всички свободни места и сроковете за кандидатстване.

# 333
  • София
Здравейте,
и 73-то обявиха две места след 3-то
http://73su.bg/index.php/2022/08/03/priem8class/

# 334
  • Раковски
https://www.ruoplovdiv.bg/messages/file_messages_priem_16/rc12_03082022.pdf свободните места за 4 класиране  и за Пловдив. Мин-макс  така и не публикуваха от 3-то

# 335
  • София
Здравейте, малко ви изпуснах.
Ra стискам палци да се преборите, аз също много често “поставям диагнози” (давам насоки къкво да пуснат като изследвания, при какъв специалист, не си позволявам разбира се повече) по интуиция и знания (не съм лекар, фармацевт съм и работя административна работа, но пък чета супер много новости, научни публикации и т.н.), обаче за близките си не мога, някак ми е твърде емоционално и все най-лошото мисля.
Аз още не съм разчистила помагалата, чудя се какво да ги правя, хем имам още две деца, но те са толкова малки и помагалата предполагам няма да са актуални. Да не говорим, че някои са на баница …
Моят син активно почива … четенето не е в тази графа.
Браво и на състезателите, много е хубаво това и много се възхищавам на такива деца. Моето не си намери спорт, който активно да го влече. Доста е екстремен и обожава някакви неща, доста добър скиор е, но май вече е късно да започва нещо по-сериозно. Иначе е висок, но нещо не запален по волейбол, баскетбол 🥴Плуването му доскуча бързо и лесно се отказа

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 16:27 от vesi21

# 336
Най-после качиха свободните места за четвърто класиране за София:
https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b8- … 0%bb%d0%b0%d1%81/

# 337
Да, май за домашните не става, човек все най-лоши работи мисли. Говорих с двама химиотерапевти, облъчва се и продължава със същата химиотерапия, която и досега. Излязъл е вече от всякакви гайдлайни, такива като него са единици и вече няма написано черно на бяло какво се прави. Открито поле за творчество е.
Пратих съседката с птоза на клепача да си пусне антитела срещу ацетилхолинови рецептори- излезли положителни, ако и да изглеждаше на пръв поглед като окуломоторна птоза. Междувременно спаднал и вторият клепач и вече когато се появила там където лежи мисълта за миастения, антителата излезли и то /+/. Диагнозата сама се появила.
РУО софия обяви ли нещо за четвърто класиране? Вече проверявам за спорта и от любопитство.
Изчете старогръцките легенди, рече, че е ужасно аморална книга, само гадости пишело вътре. Нищо не било справедливо и честно, в древна Гърция щом това били писали и чели, то за каква култура идело реч?!
Рекох й, че от тая гледна точка Декамерон е много по-морално четиво. Там все пак никой не спи с майка си. Текат естествени отношения.

# 338
Хич не ми е ясно какво става-същия брой места в същите паралелки като за 3то класиране. А пък класираните на трето бяха с космически бал...
Вероятно други двама след второ са си изтеглили документите от там.
Не са се записали просто.

# 339
Хич не ми е ясно какво става-същия брой места в същите паралелки като за 3то класиране. А пък класираните на трето бяха с космически бал...
Да, или това. И пак остава въпросът защо са кандидатствали тогава, само заради спорта!?

# 340
Да, или това. И пак остава въпросът защо са кандидатствали тогава, само заради спорта!?
Не мисля, че е само за спорта. За спорта е на първо.

# 341
Може да са заминали да живеят в чужбина. С наше приятелско семейство се развиха нещата така, когато детето им беше в 7 клас.

# 342
Ето за Варна какво има след трето класиране:
https://ruo-varna.bg/index.php?option=com_content&view=artic … 13-12-08-20-23-58

# 343
  • София
За София излезе и график за подаване на документи по  училища:
https://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2022/08/%D0%93%D1% … %D1%80%D0%B8.xlsx

# 344
Как се разбира за коя паралелка е свободното място и каква е квотата? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт