СЕДМИ КЛАС Трето класиране за щастие - късмет на смелите!

• 58 319
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
https://www.ibbcervantes-bg.com/files/mf/cb750f6a2cbbc9c325f2e5d … ocol-20220805.pdf
Има класиране на сайта.
420 е макс при момчетата, 439 при момичетата. Оценките от нво и от дипломите са показани.
Ако бяхме  рискували девойката щеше да влезне,но аз не съм рисков играч.Да се надяваме,че сегашното училище и е на късмет.Важна е средата,а езиците се учат.Но пък Испанската ни е по-близо и съответно трябва по-малко да пътува,което е важно когато детето учи първа смяна.
Дамм и ние на няколко други места щяхме да се класираме…който не рискува, не печели…всички търсим среда и изискванив към учениците…но…you never know, before you know, you know…

# 406
  • София
Ето и за 91 НЕГ. Интересно ми е къде са отишли тези момчета, освободили места, ако не са приети в СМГ. Ясно е, че връщане назад няма. Сигурно в частни училища. Ама защо са чакали чак до 4-то класиране?
(Изтрих снимката, на Jan по-долу e правилната)

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 10:49 от Skiorche

# 407
  • София
Ето и за 91 НЕГ. Интересно ми е къде са отишли тези 5 момчета, освободили места, ако не са приети в СМГ.
Това е списък на кандидатите, не на приетите. Приети са само двама.
Скрит текст:
Скрит текст:
Интересно би било да се разбере часа на подаване на заявленията, особено на последните двама кандидати, които са и приети...

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 00:27 от Mrs Jan

# 408
  • Сф
Каква разлика в бала . . Не следя НЕГ, но трябва да е нисък бала като за немската..Е, то се вижда че са последователни номера. Ако видите и другите входящи ще стане ясно в кой момент са играли.. вероятно в последния, на сигурно. Аз което следя и забелязвам, първият приет все е с последен входящ. Да не става въпрос за местене в паралелка? Тогава третия как изгаря, не е истина..
А защо не се обявяват резервите? Тези резерви докога чакат? И дали ги викат ако се освободи място? Дали по ред наистина или обявяват ново класиране? Защото очаквам и септември размествания. На мен ми обясниха, че ако дръпна оригинала от където сме и отпиша , веднага звънят на следващия чакащ на 4 то по ред от чакащите, които при нас били 14. Това пък изобщо не го вярвам, но както и да е.
Моя позната пък с деца близнаци с много нисък бал при наличие на свободни към 4 то, директора и казал - няма да ги взема с тоя нисък бал , търсете си техникум . Те са и отпуски някои директори вече и изобщо ,тече една странна игра на наместване,им неща които не мога да си обясня ,както и да ги въртя.
Та , за резервите някой ако може да ме светне ..Резерва си до срока на 4 то ли? Не мога да обясня. Да речем , аз си изтеглям документите август срвдата ,по никое време ,отивам в частно примерно. За това място викат резерва от 4 то, което е минало или обявяват наново мястото и класиране? Как е по закон?

# 409
  • София
Dimi avram-много благодаря за изчерпателният отговор.Отговорихте на всичките ми въпроси. В същата паралелка сме и ние. 🤗

# 410
Ето и за 91 НЕГ. Интересно ми е къде са отишли тези момчета, освободили места, ако не са приети в СМГ. Ясно е, че връщане назад няма. Сигурно в частни училища. Ама защо са чакали чак до 4-то класиране?
Доста хора заминавам за чужбина, не подценявайте този факт…

# 411
Аз друга теория имам.

# 412
  • Сф
Доста хора заминавам за чужбина, не подценявайте този факт…
Да бе, заминават около класиранията за 7 клас  все ..

# 413
Аз друга теория имам.
Windekind, сподели моля, че аз не мога да прозра как все още има и свободни места в смг и 1 АЕГ и н’ам си къде си…
ПП гледам колегите от 2ра АЕГ не са поместили с какви балове са класираните ученици…това по правилата ли е?

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 13:57 от etaniel

# 414
Къде е обявено класирането за втора английска? На сайта не го виждам.

# 415
Къде е обявено класирането за втора английска? На сайта не го виждам.
Ми не е обявено. Пише, че само приетите ще бъдат уведомени…

# 416
Ще има ли някаква обобщена информация за незапълнени места в ЕГ?

# 417
Някой да е ходил до втора английска да види дали не са обявили самото класиране в училището ?

# 418
Гледам момичетата, които вчера не са били приети във Втора Немска. 3 от тях са с бал над 400. Къде ще ходят тези девойки сега? От “елита” останаха свободни места само в 1 АЕГ и 22-ро…

# 419
  • София
Някой да е ходил до втора английска да види дали не са обявили самото класиране в училището ?

Във 2АЕГ класирането е на 08.08.

Общи условия

Активация на акаунт