Отговори
# 150
Този десен е модерен този сезон, всъщност той никога не излиза от мода
Скрит текст:

Скрит текст:

и днес топло-нетопло ще съм така, дълги панталони, за да се пазя от слънцето след лазерна епилация
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 08:51 от Al Georgieva

# 151
  • София
Хубави са тези принтове. От години са все в тренд.

# 152
Мнооого блузи (с късо ръкавче или без ръкав) имам с този принт/мотив "пейсли". И на майка ми съм виждала ризи и рокли...
Скрит текст:
И да е ясно, че е син на майка си, големия син на официалната вечеря в училище и на бала беше с папионка с такъв мотив

И да не полислите, че само баткото съм "индоктринирала", ето и от бала на малкия

Девойката има само две блузки/ризки засега Wink

Хайде и аз да съм малко критична Simple Smile
MarietaYo, панталона ти стои добре, но може би със сандали/чехли, че да не се гърчи на глезена (повдигане от обувката).
Ризката много ми харесва (много "моя"), но не с този панталон. За него си представям нещо по тялото, не с тази къдрица на талията и харбала до ханша Hands V

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 10:35 от peneva_a

# 153
Нека забравим критичността за миг и да ви разсмея с моите неудачи. Купих си рокля за морето. Много хубава, с късо ръкавче и дълга до земята. На първото пране ми се сви до глезените, на второто- до прасеца, на третото вече е до под коляното. Чудя се да я пера ли още веднъж или направо да си  я заделя при дрехите ми за вечерни излизания 😀 Още едно пускане в пералнята и ще мине в категорията “малка черна рокля” 😂

# 154
харбала, харбали и харбалички ми е любима дума 💖

И аз съм за баланс - има ли широка дреха в едната половина на тялото добре е в другата да е по-прибрана.

Искам да видя роклята свила се с 40 см след две пранета 🙃

# 155
Панталонът всъщност в много труден за виждане на снимка, по скоро е за виждане облечен и в движение. Трудно се описва. Опитвам да го опиша в думи и снимки. Просто защото е интересна идея. Отстрани има едни “крила”, които се премята и закопчават - едното отпред - другото отзад. И падат надолу все едно има прикачен джоб - един отзад, един отпред. Понеже платът е супер мек при движение изглежда много интересно и добре. Винаги се вижда и глезен.
А блузата също е много интересна. Семпла. Лен. Широка. Та също ефектът е видим при движение. Реално почти не се допират с панталона.
Нямаше как да съм с друго освен със Сникърс и по камънаците на снтичния. Изумяват ме дами на токчета в Стария град. Това си е риск.

# 156
О, и аз съм имала такава случка - купих си долнище на пижама от Zaza, сиво памучно от много симпатично трико с ажурни орнаменти и дантела на крачолите. В магазина го мерих, влачеше се до земята дори на моя ръст. Пуснах го в пералнята преди да го нося и го извадих с педя по - късо. На всяко следващо пране се скъсяваше по педя докато стана точно под коляното. Интересното е, че се разширяваше настрани - направо на чувал заприлича.

Мариета, опитай с някакви равни чехли да видиш как ще стои.

# 157
И на мен ми се случи неотдавна - широк дълъг панталон, пише 100% памук, след 1-2 пранета вече е над глезена. За памук никога не съм предполагала. Сега го нося уж 7/8, но не ми е комфортно. Беше нарочен  дълъг.

# 158
  • Виена
Тоя крилат панталон го помня в Кенсъл, не можах да си го купя като беше в колекция.

# 159
  • София
И аз в отбора на свитите дрехи. Купих си зелен панталон, дълъг, широк - приказка. На първото пране стана 7/8. Но вече мина и второ и явно ще си остане така, което всъщност е ок.

# 160
Тоя крилат панталон го помня в Кенсъл, не можах да си го купя като беше в колекция.
Ех … имаше супер аутлет в Пловдив, в близост до нас… до преди 2-3 години. Имам официални рокли за по 50тина лв.
От тази колекция имам и гащеризон. Много приятна матария.

Silver Perl, да и с еспадрили стои добре. Просто са ми на ремонт за нови въженца и двата чифта:)

# 161
Мариета, такива панталони ги виждам само на задника на МС Хамър Simple Smile. Та отдавна им мина модата, независимо от това че са "маркови".
Блузката независимо от това, че е лен не си пасва с панталона. Според мен паталона или го преправи на нормален, или го скрий в най- тъмния ъгъл на гардероба си.

# 162
  • София
Не съм съгласна. Тези панталони стоят много добре. Бих го съчетала с тесен топ и не ми допаднаха кецовете. Малко по-закръглени, или със сандали, даже Бирки ще е супер.

# 163
Въпрос на вкус е, но както казах за последно ги видях на задника на МС хамър Simple Smile.
С тази дължина са само за висок токчета, но пък модела сякаш няма да понесе такива. За биркита пък ще трябва да е до колалчетата. Има нещо недомислено в панталона.

# 164
Шалвари и насън не бих обула.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 13:32 от Аня

Общи условия

Активация на акаунт