Отговори
# 1 635
Мagni, страхотен стил и визия имаш.
Хриси, роклята изобщо не подхожда за плажа, личи си, че е официална, копринена.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 11:07 от happy doc

# 1 636
И двете сте супер!

# 1 637
Мagni, страхотен стил и визия имаш.
Благодаря happy doc. В ежедневието си изобщо не мога да претендирам за такъв. В 90% от времето си съм с униформа - работна или домашна. Като излизаме пък избираме семпли ресторантчета или просто сядаме някъде за по питие. Снощи например бях приготвила сандали с ток, после реших че удобството ми е по-важно и ги смених. Сега отиваме да пием кафе и да ядем кроасан в съседната до нас сладкарница. Тениска, шорти и маратонки намъкнах. Simple Smile Между другото сме в отпуска с ММ и затова се помотваме повечко.

# 1 638
Не съм стъпвала по българското Черноморие от....2004. А и почти не го познавам. Като ученичка и студентка ходех на Варненско лято и до Аркутино, защото имаше майсторски класове на големите светила в които участвах.  На плаж не стъпвахме през деня изобщо, само по нощите имахме време, но беше голям купон. Един австриец си мъкнеше Страдивариуса на плажа, беше го страх да го остави в хотела.  Satisfied

Много сте хубави Магни, Кристина и G&B. Висях цял ден на JFK и успях да поразгледам пак темата.
Вече съм на домашна чешка почва и в подготовка за учебната година на децата - разглеждаме графици, курсове и чудесии.
Edit:

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 12:10 от Dez

# 1 639
Магни, много хубава рокля.
Кристина, ако искаш можеш да ми подариш роклята Joy .

# 1 640
Роклята е полиестер от намаленията на Калиопе, не помня ама около 15 евро струваше. Simple Smile, ако не я бях видяла на витрината нямаше изобщо да вляза.  И е с този шев точно през гърдите. Ей така спестявам за диамантите Joy

# 1 641
Поздрав от Видин. Адска жега е..😅

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 00:01 от Angel_wing

# 1 642
Момичета, Магни,Криси,Дез и Ангелчето,снимките ви радват окото. Всяка по своему красива , свежа и стилна ✌️🤗

# 1 643
  • Варна
Момичета, Магни,Криси,Дез и Ангелчето,снимките ви радват окото. Всяка по своему красива , свежа и стилна

Присъединявам се. Темата е разцъфтяла с хубави дами в рокли (или може би една от тях е с пола? Simple Smile)

Flowers Hibiscus

Дез, стаята с чиновете каква е?

# 1 644
  • София
Дез, имам дежа ву със снимката от Фили! Grinning Ха-ха! Пускала съм я тука май месец
Скрит текст:

Магни, уникални крака имаш! Никакви дълги поли и рокли, момиче! Heart Eyes

Последни дни от отпуската ми текат тука на морето!
След ден на дъщерята (и нейното гадже Laughing) имахме и ден на... сина! Blush Цял ден на колела - от Сл. Бряг до Елените и обратно! Навъртях 31км в тая жега! Sweat Smile
Елените си е чудно място за отдих!

Обичайната ми униформа за колело. Цял банки под него и задължителната широкопола шапка, за да ми пази гърба и врата при каране, а после я ползвам на плажа Simple Smile

Тука искам да съм хоум офис следващото лято!

Пред Форт Нокс на Елените. И не. Тази препечена филия не съм аз Joy

Скрит текст:
Нашият прекрасен ден, след този зареждащ тур до Елените, беше помрачен по късно вечерта от една неприятна случка. За жалост, установихме при вечерното излизане, че завързаното на челно място до рецепцията на хотелският ни комплекс колело на сина ми ...липсва. Unamused
Откраднаха колелото на детето ми! Беше си го купил сам със собствено спечелени и спестени парички. Пристигнахме тук с 3 бр, а ще се върнем- живот и здраве- септември в София с 2бр. За 3-та година поредна носим колелата с нас от София, за пръв път се случва такова нещо! Pensive

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 09:02 от kopche

# 1 645
  • Mediterraneo
Бихте ли ги носили заедно?

# 1 646
Аз да в една хармония са !
дай линк за пътъците ..припадащ емотикон ..много яки!

# 1 647
  • тук-там
Определно!

# 1 648
Не е лоша комбинацията, даже ми харесва.

Копче, съжалявам за откраднатото,  ма все пак живеем в Бг, където такива неща са ежедневие.

Ето ги и моите нови, поредни гуменетки,  подобни на Тарти.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 17:51 от happy doc

# 1 649
Дез, стаята с чиновете каква е?

Тази точно на снимката е Върховният съд на Пенсилвания от 1700 г. Намира се в сградата на Independence Hall, където се намира и залата, в която са подписани Декларацията на независимостта и Конституцията.

Впечатлих се от много неща, но може би най-силно от огромните портрети на Мария Антоанета и Луи XVI. Не очаквах да ги почетат така.

https://thehumblefabulist.com/tag/independence-hall/

Kopche, ха-ха, да, така е. Аз се сещах за теб като минавах през Хамилтън. Simple Smile
Да ти имам хоум офиса! Страхотно лято сте си спретнали!

Тарталета, абсолютно да! Много ми харесват и двете.

Обзаведох се с кожени ниски сандали каквито исках от доста време. Всъщност, общо 3 чифта сандали си донесох, и някои други неща. Как ли да не си напазарува човек зад океана, с народните им цени, каквито в Чехия няма изобщо! Естествено, наблегнах на 3те ми момчета, не за себе си, но и аз намазах. Satisfied

Разбира се, тук сега лее като из ведро, и са го писали дъждовно цяла седмица. Е как се тренира за маратон така!

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 17:50 от Dez

Общи условия

Активация на акаунт