Отговори
# 1 650
  • София
Тарти, бих ги носила заедно.
Хепи док, прекрасни са. Откъде са?

# 1 651
Тарти, едва ли искаш още мнения, но и аз бих ги носила заедно.

# 1 652
От Aquamarine. Страхотно мека кожа, имат тая марка, направо заемат формата  на крака ти.
И жълтите са ми оттам.

# 1 653
Копче, съжалявам за случилото се. Наистина е много гадно усещането, още помня като откраднаха на детето портомоне със спестени от нея парички в един варненски мол.
Хепи, а линк ще намериш ли? Ще ми залепнат стилово за пърполетка и работа. Нещо се уморих от кецове червени и сини.

# 1 654
Ненавиждам да ми откраднат нещо, съжалявам, Копче!
На децата за Коледа подарих поредните "закопчалки" за колела, тези се оказаха доста сполучливи, най-вече защото са закачени за колелата, иначе всички други стоят най-вече вкъщи:

Имам и аз 2 пакета от Банана Рипъблик, които още не съм отворила да видя какво ще задържа и какво ще върна.

# 1 655
Копче, гаднооо! Няма ли камери? Охранителни? Охранители?
И двата чифта кецове/спортни обувки са суперски!

Значи, ако детето се оправи с висшето гладко другото лято, и аз отивам на хоумофис на морето.
Но има ред в приоритетите!

# 1 656
  • София
Ако можех да работя изцяло дистанционно, щях да обиколя цяла Европа с кемпер. В никакъв случай нямаше да стоя на едно място.
За съжаление не мога, което не пречи да се налага да работя всеки ден от отпуските ми.

# 1 657
Змия, последното е много нечестно. Моят шеф вчера ми звънна, забравил че съм отпуска. Още докато кажа здрасти се сети и извини. В понеделник ще оправям проблема.
Разцъках за обувките на Хепи и много бързо си харесах на токчета - умиране има отърване няма от тази любов.

Такъв ток никога не съм носила, създават ми асоциация с баба Бети. Но сега съм 😍

# 1 658
Черните са уникални, дано са и удобни.
И доста намалени, разбира се.
В последните години се изненадах от доста добри и качествени български марки.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 19:21 от happy doc

# 1 659
  • София
Магни, имаме нов изпълнителен директор. Работата е много повече, няма смогване. Проблемът е, че работата е специфична и ми е по-лесно да я свърша сама, отколкото да се ядосвам, обучавайки някой тъпак.
Да не си помислите, че работя нещо уникално - просто никой от околните не е в час.
А по темата с какво ходим на плаж - днес без бански Wink

# 1 660
  • Mediterraneo
Чантата е Десигуал, еспадрилите на Томи Х. И двете са от официалните сайтове на марките в Испания. Яко намалени на по около 35 евро.
Двете поотделно страхотно ми харесват. Като ги сложих заедно, не толкова, но точен нюанс няма как да напасна. А и не е необходимо. Та ще си ги нося, подаръци са ми за РД утре.

# 1 661
От доста години деля работата от почивката. То край няма, ако искаш. В отпуска и болничен, ЕВЕНТУАЛНО ХВЪРЛЯМ ОКО на мейли на 3 дена на тел само. Дори се опитвам и това да не правя. Гледам да свършвам и работа в 17. Ако е спешно- има тел. Ще звъннат. Вече зная, че и без мен компанията може.

# 1 662
Aз бих работила месец дистанционно от другаде, за да сменя пейзажа. Чудесно разнообразяване е.

# 1 663
  • София
Копче, гаднооо! Няма ли камери? Охранителни? Охранители?
Ами явно е имало... Когато се обадих на управителката на комплекса, за да съобщя за инцидентна, ми каза, че камерата, която е точно над рецепцията и реално пази колелата, не била включвана отдавана. Караулката за охраната си стои все така празна. Иначе пише 24 ч охрана. Стана ясно, че няма такава. Weary

Ненавиждам да ми откраднат нещо, съжалявам, Копче!
На децата за Коледа подарих поредните "закопчалки" за колела, тези се оказаха доста сполучливи, най-вече защото са закачени за колелата, иначе всички други стоят най-вече вкъщи
Агент, това тук ни е последна снимка заедно със сина ми, преди да му откраднат колелото.
Скрит текст:
Каиша не се маха от кормилната рамка. Той стои перманентно на нея, защото спираме на всякакви места и никога, никога и никъде до сега проблем не е имало.
В случая, на стойката за велосипеди намерихме само нея, цяла целеничка, ако не броим опита за рязане, но тя е метализиран от вътре и е невъзможно при такава бъза операция. Отказали са се. Свалили са кормилото и са измушили през нея колелото. Профита.
Тук ги е улеснил, явно и синът ми, привързвайки колелото само през кормилото, а не през основата на байка. Weary
Моето колело беше на стойката до неговото, също недокоснато. Не представлява интерес за тях моята таратайка...Wink
Остана му и горчивият опит с полицията след моето обаждане на 112. Срещата с тях вечерта. Писане на жалба на следващият ден в участъка и въобще допира му престъпният свят. Беше шокиран от това, което е видял и чул в участъка на Слънчев бряг....

# 1 664
  • София
И на мен ми звъняха тази седмица, че и едва си я освободих цялата. "Можеш ли да поемеш още два дни тук, три дни там.."
Не се оплаквам де, обичам си работата.

Общи условия

Активация на акаунт