Отговори
# 90
Една мацка беше качила снимка в темата за модните консултации и аз си я запазих

и бях приятно изненадана от бързината и качеството на Christine Fashion
Вчера поръчах и днес взех една ленена рокля,  много добре е 🙂

Седи точно като на снимката 😎

# 91
Очо, в зависимост от типа връзване, който ти харесва. Най често това са крадратни с дължина на страната 90 см или дълги  над 1.40 м. Материята също е важна, 100%полиестер при мен се пързаля толкова много по косата, че е абсолютно безмислено да опитват да ги нося така. Имах дълъг ленен шал с еластан, който беше орекрасен за тази цел. А Змия скоро ооказа как са я научили да слага шал на глава в Турция, беше много екзотично и страшно и отиваше. Може и тя да сподели за материята и големината на шала.

# 92
  • София
Аз лично за кюрдския начин на връзване използвам дълъг тънък памучен шал, моите са между 1,50 и 2 метра, не знам точно. На море съм и не си нося нито един.
Имам клип как кюрдката ми го връзва. Но ня знам как да го споделя от телефона.

# 93
Качи го в акаунта си в Ютюб и го сподели тук, Змия!
Скрит текст:

# 94
  • София
Нямам акаунт в тубата.

# 95
  • Sofia
За тази цел си взех кожена лента за коса, че с шапка или шал ми е топло на главата.

https://www.mangooutlet.com/bg/women/more-accessories/padded-lea … 7032015.html?c=43

# 96
Vimeo? Instagram? Twitter?

Нещо подобно ли беше?

По някаква причина (форма на главата?) ленти за коса ми се изхлузват изключително бързо от главата, а толкова ми харесват. И удобни диадеми не ми е лесно да си намеря!

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 13:38 от Agent Provocateur

# 97
  • София

Инстаграм имам, но не ползвам. Нямам идея какво да правя там. Мога да го пратя на някого в месинджъра, ако прецени, че се разбира как се прави, да го качва.
Изглеждам ужасно на видеото, но начинът за връзване е толкова лесен, че не мога да не подмина тази неудобна страна.

# 98
И аз, и детето ползваме от този тип

Тя предпочита правоъгълните

Аз за първи път товя лято бях "като кинозвезда в Кан" (по думи на щерката) - бяла шапка с голяма периферия и кафяви очила с широки рогови рамки Wink Никой не се сети да ме снима, де...

ПП: за да не се изхлузват лентите си връзвам опашка ниско долу... а на щерката най-добре става с две плитки Wink От солта ина двете ни косата не е така хлъзгава и се държи. Диадема на моята коса не се държи по никакъв начин.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 13:18 от peneva_a

# 99
В Pinterest има стотици клипове и снимки за начини на връзване.
Много ми харесва идеята за тюрбан, но се опасявам, че няма да ми отива, нося шапка на плаж, макар да ми е топло с нея.
Имам позната, която ходи на сешоар и изкуствен тен преди плаж, носи бижута, глос и мигли, шарматно вързан шал в косата, напръскана е с нещо с блестящи частици и по никакъв повод не влиза във водата - прилича на богиня, но това въобще не е моя случай. Joy
Трябва да пробвам пред огледалото да не заприличам на тръгнала да плеви градината лелка.
Това на Пенева ми се струва, че евентуално би ми отивало.

За парфюмите - на вълна зелени съм и нещо необичайно за мен, цяла седмица нося само един парфюм - Byredo De Los Santos, много хармонична за горите билкова зеленилка.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 14:51 от silver pearl

# 100
Здравейте, прекрасни момичета!! Чета ви всеки ден, но много рядко се включвам. Сега имам нужда от помощ и от съвет. Много ми харесва жени с вързан шал на главата когато са на плажа. Косата ми е средна дължина и много тънка. Когато съм на плажа все ми е разрошена, полепнала по лицето и т.н. Сега търся идея какъв шал да търся, квадратен или дълъг и най-вече как се връзва на главата? Благодарна ще съм за всякакви идеи!!!

Години наред на плажа ходех със собственоръчно направени тюрбани, за да си пазя и без това ужасно сухата коса. Ползвах дълги и тесни шалове, по възможност памучни.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 14:15 от galerida

# 101
  • София
На мен пък Ели Сааб не ми допадна. Имам Le parfum. Купуван е от летище, възможно ли е да е менте?

Снощи си купих рокля за повод, който ще е след 2 месеца (ще ми трябва и втора). Някакси се вмъкнах в размер XS. 🤷 И сутиените ми хлопат, явно трябва да подновявам и бельото. Не че се оплаквам, но пълнеж за сутиена вече няма никакъв.
Показвам за малко роклята и моля за съвет - какъв цвят обувки или поне чанта, различен от черното? И обувките затворени или с отворени пръсти? На снимката съм с едни, с които няма да бъда на събитието.
Елли Сааб имат линия за арабски страни и за други. Арабските са силни и нетипични за нас.

# 102
  • София

Не се вижда много, но това е кюрдския начин.

# 103
Преди се връзвах по два стандартни начина за връзване на шамия - в единия вариант остава отзад на врата триъгълно парче, което пази от слънцето и вариант две където я прекръстосваш под брадичката и връзваш отзад.

# 104
Аз съм накупила ленти, диадеми, шапки, шалове и нищо не нося! Една Найк с козирка само, като оправям двора вкъщи Smile
По повод парфюмите, приноси ми се кокос. Спонтанно взех https://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/DKNY-Be-Deliciou … Summer-65552.html не е точно това, което търсех, но става.

Общи условия

Активация на акаунт