Отговори
# 75
  • София
В момента ярките аксесоари са много модерни. Аз вчера бях с черен гащеризон и ярко розова чанта на едно събитие. Така че нещо такова - розово, оранжево, зелено, синьо, жълто.

# 76
  • пустинята Гоби
Бих предложила сребърни, предвид акцента около врата. И с тези, с които си е добре, та може само чантата да е сребърна. Отворени или затворени зависи от времето и местоположенито. Ако говорим за България края на септември, определено затворени.

Супер ти седи роклята!

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 09:27 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 77
McKitty аз бих избрала обувки и чанта или в бежово или бордо. Червеното идва много стандартно, бяло също не ми е ок. Обувките бих избрала затворени, но защо не и елегантен сандал задължително с ток. Имаш хубаво краче, така че можеш да си позволиш и сандал с връзки по прекрасния глезен.

# 78
McKitty, много хубава рокля /и тяло/
Харесвам черна рокля с ярка чанта - нося моите със светло зелена лачена чанта плюс черни обувки, пантерести обувки и червена чанта, обувки и чанта в бяло с черен детайл.
Така че смело с цветовете 🙂
А за отворени или затворени обувки - зависи от събитието и/или ти как искаш 🙂

# 79
На черна рокля, най-свежо е с шарени, пъстри обувки. Роклята ти стои перфектно.

# 80
Кити, прекрасно ти стои и с тези от снимката е добре!

# 81
Чудех се къде изчезнахте Wink , а то имало нова тема 🌹 Mimi Rose 🌹 мерси
вчера влезнах в един сбутан магазин малко да се разхладя на климатик Wink помотах се и от срам забърсах един шал Flushed

# 82
  • Русе
McKitty, много хубаво ти стои роклята! И аз съм за нещо в сребристо, заради детайла на врата.

# 83
Благодаря, момичета!
Очаквам времето да е достатъчно топло за отворен сандал и към такава обувка клоня. Няма да е в БГ. Обаче много ме дразни как правят затворената пета на сандалите с ток - на някои модели идва твърде високо отзад на петата и едно, че каишката не ми приляга плътно около глезена, второ, че ме дразни като ходя, и трето - погледнато отзад, краката изглеждат безформени. Ако намеря подходщи, ще си взема.
Ще видя и аксесоари със сребристи акценти, предвид нашийника, колието или както там се нарича това по врата.

Ал, виждам че търсиш къси панталони. И аз така, само че искам тъмно сини, и да стават за офис - тоест да не са спортни и плажни. Представям си ги с по-висока талия, леко трапецовидна форма, може би с копчета отстрани, и задължително не твърде къси.  Ако намериш нещо, свиркай!

# 84
За роклята на мис Кити категорично залагам на черно-бял принт на обувките, както е предложила Ал.

# 85
McKitty, аз имам черни и зелени

за офиса от този модел, като към зелените  сакото ми е с дълги ръкави.
https://luisaspagnolibg.com/produkt/kasi-pantaloni-arca/
белите обаче не ми допадат върху мен

Затворена пета на сандали с ток хич не харесвам, имам два чифта такива и не са ми любими. Стои некрасиво отдзад

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 11:42 от Al Georgieva

# 86
На мен пък Ели Сааб не ми допадна.
Съвсем не е задължително. Hug
Даже Слава Богу- защото ако на всички ни харесваше едно и също, аз лично щях да ходя безпарфюмна.
На прима виста винаги се сещам за Light Blue, в който бях влюбена буквално като излезе и как 3 месеца по- късно вече не можех да го понасям, защото ароматът му се усещаше буквално навсякъде.

Aquawoman на  Rochas аз също не мога да прежаля.
А имах инцидент, при който счупих почти пълна бутилка в пода (изплъзна ми се от ръцете). Буквално ме боли сърцето сега като се сетя.

ТиЛи, не съм пробвал този синия, сега ме запали...! Simple Smile

Пиши после дали ти е харесал.

За черната рокля- някакви супер цветни и ярки обувки и чанта!

# 87
  • София
И аз съм за ярки цветове за чанта/обувки за черната рокля.

# 88
Само аз ли не успях да видя новата рокля на Кити!?!

За сандалите със затворена пета и със хлабава каишка - за мен това е ад, 2 чифта са ми съсипвали краката и бяха изхвърлени след 2-3 обувания, като вторият буквално ми преряза и разкървави глезените. Класически сандал на висок и тънък ток е за предпочитане.

ТиЛи - точно заради това не носех Лайт Блу, въпреки пирамидата му, която съответства на моите летни предпочитания. Но вече не е толкова популярен и сега вече го имам и нося понякога, макар, че предпочитам
Лайт Блу Интенс. Тази ваканция изкарах 70% със Chanel Allure Homme Sport, а като се приберем искам да опитам на топло Нарцисо Амбре.

# 89
  • Пловдив
Здравейте, прекрасни момичета!! Чета ви всеки ден, но много рядко се включвам. Сега имам нужда от помощ и от съвет. Много ми харесва жени с вързан шал на главата когато са на плажа. Косата ми е средна дължина и много тънка. Когато съм на плажа все ми е разрошена, полепнала по лицето и т.н. Сега търся идея какъв шал да търся, квадратен или дълъг и най-вече как се връзва на главата? Благодарна ще съм за всякакви идеи!!!

Общи условия

Активация на акаунт