Отговори
# 60
  • В полите на Пирин планина
Парфюмите не са ми слабост, но това лято много харесах Girl of now на Saab - много ми е нежен. Нe обичам натрапчиви и силни миризми.

# 61
Колкото за сутиени без презрамки зависи от модела.
И от бюста (тежестта и формата). Аз мога да си позволя, но някак не ми е приятно (имам чувството, че сутиена слиза надолу. Не е реално, просто няприятно усещане.). Имам приятелка, която просто не може да е без, при това широка презрамка... Просто си съобразяваме дрехите с това, всяка по нейния си начин Hands V

Днес съм с мноооого тъничка пола и тениска, много бледо и безцветно, но съм почерняла Wink не е баш като за офиса, но посред лято, мога да си позволя Smiling Imp
Асиметрична леко (остри "фунийки") до земята почти Wink

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 12:37 от peneva_a

# 62

Материята на блузата май се казваше лиосел. Полата е трико-бледо жълта и до коляното,като поорежа снимката и не се вижда

# 63
  • Sofia
Нищо не прави по -добре изглеждащ бюста, от повдигащата помощ на презрамките. Сутиен без презрамки и поддържащ само, не ми харесва, приплесква гърдите и за мен не стои добре.

Значи не си пробвала Wonderbra.

# 64
Вярно е, не съм. Но 100 лв за сутиен не мога да си позволя, виж за парфюм ги давам обаче.

# 65
Този модел дали ще ми удържи едрия бюст -

Питам, защото и аз съм скептично настроена към модели без презрамки

# 66
  • Sofia
DD го държи на мястото му стабилно.

# 67
Веднъж пробвах сутиен без презрамки. Имаше даже лентичка, май силиконова, в горния край. Ами за мен не става, не ми е конфортно. И с бриджитки не се чувствам удобно. Обичам да ми е стегнато. А иначе имам сравнително приличен бюст за размера на чашката и годините ми. Но и никога не ходя без сутиен още от тийн.

# 68
Този модел дали ще ми удържи едрия бюст -

Питам, защото и аз съм скептично настроена към модели без презрамки

И G/H държи стабилно. Не мърда.

# 69
Има ли този модел наличен във физически магазин (София). Заглеждах го в сайта на astratex, но след щателно измерване, получавам различен от обичайният ми размер и се колебая, а ми се иска да си имам стабилен модел без презрамки.

# 70
Имам този:

Не че има много какво да държи (чашка В) и не ми е нито най-удобният, нито особено любим сутиен, но става за специални и краткотрайни случаи. По-добър е от типичното бандо за мен де!

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 23:43 от Agent Provocateur

# 71
Пробвала съм, но тъй като съм между 70В и 75В такъв сутиен не ми е удобен.

Мацките с по-напред букви от азбуката имат какво да сложат в Уондърбрато 🙂

Лиосела ми е много любим за лято, но трябва внимателно с прането, за да не стане на нищо цвета - една пола на Дика от лиосел имитираща дънков плат я развалих в пералнята на Jeans програма.

и днес стилно съм с рокля, джапанки и бизнес чанта ☀️

# 72
  • пустинята Гоби
И аз нося сутиени 75 В и си имам съвсем приличен бюст Joy , явно е въпрос на гледна точка.

Предпочитам Триумф пред Уондърбра, който съм пробвала веднъж и нещо не ме изкефи. Та има сутиени с махащи презрамки като ей този например:

Но този модел голям бюст вероятно няма да удържи, там си трябва нещо стабилно.

# 73

След работа си бихме камшика към вилата, но утре пак в лудницата

# 74
На мен пък Ели Сааб не ми допадна. Имам Le parfum. Купуван е от летище, възможно ли е да е менте?

Снощи си купих рокля за повод, който ще е след 2 месеца (ще ми трябва и втора). Някакси се вмъкнах в размер XS. 🤷 И сутиените ми хлопат, явно трябва да подновявам и бельото. Не че се оплаквам, но пълнеж за сутиена вече няма никакъв.
Показвам за малко роклята и моля за съвет - какъв цвят обувки или поне чанта, различен от черното? И обувките затворени или с отворени пръсти? На снимката съм с едни, с които няма да бъда на събитието.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 09:51 от McKitty

Общи условия

Активация на акаунт