Отговори
# 45
  • София
Мими, и аз харесвам Ели Сааб много.

# 46
Ами вдигни, може по-интелеигентен Simple Smile есе пак си клиент.
Но какво все пак ще правиш на 20.? Може и да не смогва. А 27 на мен ми звучат доста добре. Аз по принцип изключвам климатика щом вляза в хотелска стая. Работи докато ме няма.
Не искам - нито интелигентен искам, нито дори шеговита забележка - гаранция са го чували многократно и ефект няма.
Аз вирея прекрасно на 20С Simple Smile

# 47
Мими, и аз харесвам Ели Сааб много.

Аз също.
Имам почти всичките му парфюми, а някои от тях повтарям, потретвам и почетвъртвам.
От години това е един от най- най- любимите ми летни парфюми

А роклите му са невероятна наслада за окото! Heart

# 48
  • София
Никаква есен, лято е още!

# 49
Добро утро момичета Simple Smile

bubanka, кой е парфюма най в ляво?

mimi.7299, видях кои парфюми харесваш, да видим дали ще ме замеряш с евата (ако не ти хареса) Grinning

При следващо влизане в парфюмерия ще погледна парфюмите на Е.Сааб, не ги познавам, но роклите - ах, роклите са прелест

Днес съм с ефирната рокля от рами, много ме радва десена, напомня ми на кутията на любимата Florabotanica

Вероятно не изглеждам сериозно, но ми е топло. Не съм фен на климатиците, а и хората около мен също.

# 50
ТиЛи, не съм пробвал този синия, сега ме запали...! Simple Smile
Ал, ми ако не го харесам да ти го подаря! Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 13:37 от mimi.7299

# 51
новата бутилка, сменили са снимката във фрагрантика, аз нямам такава

Скрит текст:

# 52
Не харесвам есента,така че колкото е по-дълго лятото съм по-доволна...Върнахме се  от обиколка в Неапол и Кампания....така че и жега не може да ме уплаши вече след непоносимата топлина, която преживяхме  през последните дни....Въпреки хаоса и мръсотията в Неапол е пълно с красиви,стилни и запомнящи се жени и мъже....Честа гледка са двойки на 50, 60, 70 + години, съчатали облеклото си и стилово, и цветово....И най-важното , излъчващи една такава хармония и любов...
Иначе и аз си чакам морската почивка....

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 10:23 от kativita

# 53
  • София
Ох, много сте "гадни" с тия парфюми. Искам малко да спра с харченето, а парфюмите са ми страшна слабост.
Наслаждавам се на лятото с цялата му жега, мързел и прелест.
Има време до купуването на учебници...

# 54

Тази рокля я нося със сутиен тип бюстие, дето го обсъждахме. Едно че ми се виждат презрамките и второ, че е твърде отворена на бюста и ме кара да се чувствам неудобно, ако е с нормален сутиен.

# 55
  • някъде под слънцето...
Парфюмите са ми слабост.До преди няколко години бяха зависимост, но  сега положението е под контрол.
В жегите , нося това, което ме радва.,
За  непоносимите жеги,  предпочитам Диорела(старата) защото новата за мен е  само лимонада.Африканския бал (Парфюмистът беше направил  и бюджетен вариант за Zarahome, но много бързо го спряха), ирисите на Роша и Ерме(също стария,  в синьото бутилче с новия не се разбрахме) .

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 23:04 от sl

# 56
Аз страдам за Аква уоман на Роша, беше великолепен за лятото.
ММ намери бутилки единични в колекционери, но 500 долара за 50 мл не си заслужава.
Коко мадмлоазел също е променен леко и на мен така не ми допада толкова!

# 57
  • София
Като стана дума за стари летни аромати, тия дни си харесах О де азур на Ланком.

# 58
christina1980, много ти е хубава роклята Simple Smile Цвета е Sparkling Heart

Парфюмите ми станаха слабост миналата есен, сега наваксвам за години необръщане на внимание - пръсках каквото ми подари либето, колегите, приятели за РД....
Само трябва да внимавам да не полудея и да почна да трупам Grinning че не обичам да се затрупвам с вещи

bombolino, този Мехерес на мен ми е силно мъжки аромат, а тази серия на Ив Рош е много хубава.

mimi.7299, това с подаръка е ужасно мило, но все си мисля че ще ти стане лятна любов този парфюм Gift Heart

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 11:28 от Al Georgieva

# 59
christina1980 роклята и гердана в съчетание,  са топ. Цветът е летен, ярък и "носи" много лято в себе си. Аз пък противно на по-напред коментиралите относно силиконовите презрамки, ще напиша че си нося такива, не ми пука че били старомодни и т.н. Нищо не прави по -добре изглеждащ бюста, от повдигащата помощ на презрамките. Сутиен без презрамки и поддържащ само, не ми харесва, приплесква гърдите и за мен не стои добре. Не коментирам въобще силиконовите бюстове, там е съвсем друго.

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 14:04 от Lioness77

Общи условия

Активация на акаунт