Отговори
# 30
И аз си купих поредното шише Ели Сааб!  Wink

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 21:50 от mimi.7299

# 31
Рано ми е за есен на мен, още не съм стигнала до морето!
Пак поздрав от планина и благодаря за темата!

# 32

Не искам есен. Лятото ми е любимият сезон и никога не ми е прекалено горещо. През зимата обаче не се чувствам особено добре.

# 33
Момичета, сетих се, че и аз бях харесала Pure eve, и сега го поръчах от Нотиното. Дано още ми харесва, като дойде ще пиша....!

# 34
Искам още лято, не ми стига и не чакам с нетърпение есента. Този парфюм, който ще стане емблематичен за темата, ще се наеме ли някой да го опише. И споделете линк, ако го има някъде по бг сайтовете на добра цена.

# 35
емблематичен за темата, ще се наеме ли някой да го опише. И споделете линк, ако го има някъде по бг сайтовете на добра цена.
Мен не ме бива в описването, или ми харесва или не, не мога да определя какво съдържа!
Има го в Нотино! Цената пак не мога да кажа дали е добра...100 мл беше 309 лв, аз поръчах 50 мл!
https://www.notino.bg/the-different-company/pure-eve-parfjumna-v … house-retargeting

# 36
Ква есен ? Някой май живее на друг континент Simple Smile

# 37

Да ви се похваля какво решение намерих за дефектната рокля и специални благодарности на Рокстар, че ме насочи към един магазин срещу Синагогата, в който има всякакви цветя, панделки и маниста, които да спасят положението.

# 38
Би било чудесно да я видим и облечена 😀!

# 39
Много хубаво е станало!

# 40
Христина, много добре се е получило!

# 41
И от мен голямо " Браво"!

# 42
Роклята е готова за събитието Simple Smile

Pure eVe / The Different Company е един от най-трайните парфюми на които съм попадала. Парфюмирана сутринта, цял ден по жегите, спорт, душ и на сутринта лекичко се усеща от китките ми.
Ужасно женствен, сладък и пристрастяващ. Невинен, чист и секси. Невинен като Ева.
Нежна ванилено-бадемова прелест, чистота, крем, бели цветя.
Не харесвам сладки и ванилови парфюми, нито такива дето отварят с шут вратата 5 минути преди теб, нито дето се стелят часове след теб и по това съседите се ориентират че си излязла Grinning

mimi.7299, мисля ще те очарова в жегите Simple Smile

# 43
  • Виена
Роклята е станала прекрасна. Ходих да подуша Pure eve - за мен е сладък, кремест, лепкав като захарен памук, женствен, но и натегнат, гъст, настойчив... Абе не е за мен, но на други би харесал. Аз си харесах на Ив Роше, и цената е смешна, Voile d'Ocre. Много дървесен, мечтателен, елегантен, нетипичен и неочакван, малко напомня Мехерес на Лерболарио, но е много по-хубав. А, и при мен Pure eve изчезна за има няма два часа във влажната жега в Любляна.
Аз имам друго желание обаче-след като ни снимаха за служебния интернет, естествено не си харесах снимката и мисля нова прическа. Кой според вас апп за прически и грим е най-сполучлив

# 44

mimi.7299, мисля ще те очарова в жегите Simple Smile
Дано, много смело от моя страна, харесвам 3-4 парфюма и от години ходя с тях.... Wink
Коко Шанел мадмлоазел;
Ели Сааб
Анайс анайс
Хубав е живота
Рядко сменям парфюм. Шанелът е пет минути пред мен и още толкова след мен, колежката още по стълбите познавала, че съм дошла на работа. Обожавам го!

Общи условия

Активация на акаунт