Отговори
# 105
На мен също ми харесват тюрбаните, Галерида и Змия много ви отиват. Мисля си, че и моята къдрава зелка добре ще се побере в тюрбан.... Flushed
ТиЛи, счупено шише Аквауоман Disappointed Relieved, чак мен ме заболя сърцето, обожавах я тая синя мида. И защо спират вървежни парфюми, не мога да си обясня. На фрии шопа няма син Ели Сааб, иначе помирисах още един два варианта - всичките стават. Продължавам да търся синия. Ще пробвам с мостра от Нотино ако има....
Дойде Pure Eve, харесва ми, той е от типа парфюми които обичам. Комшията каза целия асансьор миришел на парфюма ми, като се разминахме преди малко! Значи е моят! Wink

# 106

Simple Smile)) Със Змия сме страшен екип! Между 2 летища и 2 полета, паспортни контроли и една забравена от мен бутилка Просеко в самолета се свързахме и тя ми прати видеото от плажа, а аз го качих и постнах! Мултитаскинг форевър Grinning

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 01:41 от Agent Provocateur

# 107
  • София
Жената от клипа е популярна местна инфлуенсърка, но така и не разбрах как се казва и с какво точно е известна.

# 108
нищо ново под слънцето 🙂
има жени в България които си връзват шамията по такъв начин

mimi.7299, много си радвам че ти допада. След ден-два мисля ще си пристрастена към аромата. На мен ми липсва   вече и като се прибера от път ще го сложа с удоволствие.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 19:56 от Al Georgieva

# 109
Благодаря за добре онагледеното видео, Дами! Hug

Агентче, да не свърши европейският ви тур?

# 110
# 111
И аз най-накрая да се облека като човек!

# 112
A, сега вече видях и Галерида - да, наистина чудесно ти стои, освен че е и функционално!

Аз за първи път това лято бях "като кинозвезда в Кан" (по думи на щерката) - бяла шапка с голяма периферия и кафяви очила с широки рогови рамки Wink Никой не се сети да ме снима, де...
Историята на моя живот - винаги аз снимам и 1/годишно дори аз попадам в снимка, обикновено когато не се одобрявам Grinning
Сложи шапката и очилата и си направи селфи - това е такава класика, че си заслужава усилието! Hug

Агентче, да не свърши европейският ви тур?
Е, 6 седмици и 8 страни по-късно му беше време да свърши, TиЛи! Толкова съм уморена, че ми е ред да си почина. Добре поне, че първите 3+ седмици се налагаше и да се поработва по американско време, че съвсем щях да каталясам от толкова ваканция Grinning

Marieta, имаш ли едноцветна тъмносиня блуза/фланелка/топ? Така очите ми бягат по теб - твърде много фокуси, а визията си е класика и полата е супер ефектна с тези обувки!

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 18:50 от Agent Provocateur

# 113
Днес ходих да търся, че полата я чопнах снощи от една ВУ.  Черни имам. Но тпчките са т. сини.
Една подобна само Бяла също взех. Но леко трябва да я отпусна в талията.
Топ май има тъмносин, утре ще видя.

В един магазин за кинкалерия (търсех широк златен ластик) продавачката припадна по тениската. Те нали пайети им дай в тези магазини.
Но тениската е Miller High Life , Агент може да знае коя е тази бира Simple Smile Шампанското на бирата. 2017 от Милуоки от магазина ни за фенове към завода си я купих.

# 114
И аз съм на същото мнение за тениската. Полата е много благодатна откъм съчетания и можеш да я носиш с повечето цветове.

# 115
И аз съм на същото мнение за тениската. Полата е много благодатна откъм съчетания и можеш да я носиш с повечето цветове.
АбсОлютно съгласна. Но то мерак и след 2 седмици К.
А и съм изоставила тесните тениски.
Нямам спомен от кога не съм носила така опасана пола:)

# 116
  • София
Вчера моята принцеса навърши заветните 18! Birthday
В нейна чест слязох от колелото и облякох новата ми рокля от HM Heart Eyes
Пристигнаха с приятеля и тук при нас на морето, за да отпразнуваме подобаващо празника.

Благодаря на всички! Simple Smile

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 08:58 от kopche

# 117
Да е жива и здрава, Копче!
Вече е пълноценен член на обществото, както се казваше едно време Simple Smile
Аз постепенно давам повече задачи и отговорности на моя 18 годишен. Особено от както и кола кара…

# 118
Прекрасно дете си имаш, Копче! По вода да и върви в живота!

PS Вчера съм се смяла с глас на това видео, после четох коментарите отдолу и пак се смях с глас - културните различия между Франция и Германия през очите на една французойка!

A reverse culture shock аз си причинявам 2 годишно - като се прибирам в БГ и като се прибирам в САЩ Grinning

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 18:18 от Agent Provocateur

# 119
  • Sofia
Честит празник,  Копче! Много хубави деца имаш! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт